Jump to content

hotfloppy

Members
  • Content Count

    622
  • Joined

Everything posted by hotfloppy

  1. Kebanyakan tutorial & useful thread/post compilation mengandungi link yg point ke post2/thread2 dari forum yang lama iaitu [b]forum.putera.com/tanya[/b].. So, semua link tu dah tak dapat dibuka.. Untuk setelkan masalah ni, ubah [b]www[/b] tu kepada [b]forum[/b].. Contoh: [quote] [color="#0000FF"]http://[b][color="#000080"]www[/color][/b].putera.com/tanya/index.php?showtopic=1373&hl=[/color] [i]tukar kepada [/i] [color="#0000FF"]http://[b][color="#000080"]forum[/color][/b].putera.com/tanya/index.php?showtopic=1373&hl=[/color] [/quote] InsyaAllah, post/thread tersebut boleh dibuka.. p/s: Kalo aku silap tempat, MOD tolong alihkan ye.. Dan, kalo post camni dah ade, delete je yg aku nye ni, dan kalo boleh, PINNED kan topic yang lama tu sebagai rujukan/panduan.. TQ.
×
×
  • Create New...