Jump to content

brigedalaqsa

Members
  • Content Count

    364
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by brigedalaqsa


  1. cuba tgk kalau2 dier ade kasi readme camaner nak cari password tu...

    takder readme... semua fail .rar

    nie file berangkai , mana...2 pun boleh. Kalau nak copy kena semua file... tapi x jumpa lagi cara nak buat dengan WINrar.

    rolleyes.gif password selalunya ada kat komen kat mana kau ambik

    download kat isohunt...

    masa download tu seingat aku dia tak bagi...


  2. aku RASA kalu cd game tu pakai stail mount image, maka game tu mmg tak kan ade krek nyer dlm cd tu...kalu krek ade,maka tak yah susah2 pakai image n alcohol tu..

    ko nyer window problem kot..try ko install kat pc lain lak..

    pc aku baru format sebenarnya...

    tapi aku tak rasa masalah pc...

    bila aku mount dia minta cd...


  3. kalau tiada [biskut tawar] dalam cd tuh, kau cuba cari file .exe (mende tu mesti sekitar beberapa MB) dalam cd tuh  dan copy mende tuh dan paste ke dalam folder game kau....

    aku download.. bukan pakai cd...

    dalam semua folder aku dah cari takder fail .exe tu...


  4. Kalau dah lebih 2 minggu, report kat tmnet 1 300 88 9515 atau di mana-mana clickers yang berdekatan.

    aku pakai streamyx baru 3 bulan... bulan pertama ok.. masuk bulan ke-2 hingga sekarang macam2 masalah timbul.. selalu terputus la.. connection down la... dan bermacam masalah yang sewaktu dengannya....

    report??? dah berpuluh no report yang aku simpan... dah ramai technician yang datang... masalah masih tak settle... masih macam tu jugak sampai sekarang... grgrgrgrrrrrrrr!!!!!!!!


  5. aku rasa kalau cari kat google banyak dapat...

    dulu masa pakai dial-up aku pernah guna (tak ingat la software apa)...

    sebenarnya benda ni salah satu fungsi dia ialah mengecilkan saiz gambar... itulah sebabnya dia jadi laju sikit... tapi secara otomatiknya gambar jadi tak lawa... biggrin.gif

×
×
  • Create New...