Jump to content

wadud

Members
  • Content Count

    2350
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About wadud

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/16/1978

Contact Methods

  • MSN
  • Website URL
    https://www.facebook.com/WadudBelmo
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    sonadid

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Universiti Malaya
  • Interests
    bersukan (la ni gila boling), komputer, internet

Previous Fields

  • Nama lain
    wadud
  1. salam   lamo den x masuk forum ni. harap semua sahabat sahabiah sihat2 blake ek :) den nak tyo, den guno broadband celcom vip. guna modem huawei hilink e303. masalah eh, bilo den connect, den dapek full bar tp pado maso samo dio sering putus2 umpamo xdo signal. knape ek? apo masalah eh? harap ado yg dapek membantu. terimo kasih :) * bila didisconnectkan dan direconnect balik, elok je connection. laju je. mesti ada something wrong tu kan
  2. wadud

    Avr & Ups

    a'kum..den nak tanya skit, apa tu ups? avr tu kalu tak silap den mende utk kawal elektrik ke komputer kan? apa beza keduanya dan apa yg bestnya?
  3. antivirus apa yg mampu utk kesan semua virus?
  4. a'kum..den nak tanya pendapat dan cadangan kengkawan smua. tak kira lah budjet baper tapi kira sikit la, bleh bg cdgn system yg murah bleh dapat tapi kira best la utk diguna:-) cpu(amd), mb, grafik kad, ram, sound kad, hdd, cdrom, fdd, psu, casing, keyboard, mouse, monitor+filter, speaker, dan sebagainya. 1. utk budjet yg sikit, bleh bg tau ttg item yg penting2 je. 2. tanpa kira budjet, bleh tak senaraikan hardware terbest utk smua item2 kat atas. tak pun yg kira oklah utk gaming dan kerja2 lainnya:-) segala bantuan, cadangan dan pendapat diucapkan ribuan jutaan time kasih:-)
×
×
  • Create New...