Jump to content

MenCaRi

Members
  • Content Count

    1555
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by MenCaRi

  1. Tarbiyah Hari Ini.
  2. kebocoran yang kecil mampu menenggelamkan kapal yang besar

  3. “Harta tidak akan berkurang kerana sedekah. Allah pasti akan menambah kemuliaan seseorang yang suka memaafkan. Juga tidaklah seseorang itu merendahkan diri kerana Allah, melainkan dia akan diangkat pula darjatnya oleh Allah ‘Azzawajalla.” (HR Muslim)

  4. aku baru try pear os.haha best.mcm mac osx

  5. aktiviti plg best zaman sekolah rendah adalah ronda2 satusekolah.haha

  6. siapa dah guna usb 3.0?laju x

    1. Show previous comments  1 more
    2. syahmixp

      syahmixp

      laju.. tp haddisk lak slow

    3. mon678

      mon678

      laju kalau harddisk tu support usb 3.0

    4. mon678

      mon678

      laju 60mb/s transfer data gune hdd usb 3.0

  7. nak blaja buat server

    1. umarzuki

      umarzuki

      buat server apa?

  8. forum apa lagi yg best selain putera

    1. Show previous comments  1 more
    2. mon678

      mon678

      kalau hiburan ak selalu lepak kt forum ini -> forum.jphip.com

    3. AnNamir

      AnNamir

      Jangan la tinggalkan putera huhu ;-)

    4. umarzuki

      umarzuki

      sesapa tau forum sastera/penulisan melayu? rasanya awal 2000 dulu ada DBP punya tapi dah tak jumpa pulak

  9. rindu gila putera yg sebelum kena serangan ddos.forum time tu aktif gila.byk sgt dpt maklumat

  10. Yipieeeee

    1. K.A.

      K.A.

      ape yang ko happy sangat wan??

      haha

  11. aktifkan diri anda

  12. awat tak habaq awai2 dok perlis

×
×
  • Create New...