Jump to content

sleyer

Members
  • Content Count

    1004
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sleyer


  1. helo warga putra .. den ada masalah pasal server email ...

    office aku email pakai server sendiri ... gune fix line ... prob kt sini .. ada beberape client yg kata dah send email tapi staff office aku kata masih tak dapat email tu. kekadang lewat 1hary email tu .. hantar hary ni ... esok baru dapat ...

    jadi setelah aku buat diagnosis smtp kt http://www.mxtoolbox.com/diagnostic.aspx


    aku dapati error Warning - Reverse DNS does not match SMTP Banner setelah aku cek maksud error ni ... server email akan susah untuk terima email dari client2 lain sebb domain aku "disyakki spam" so dari situ akan berlaku masalah kelewatan menerima atau menghantar ... jadi klu korang ada kepakaran setting email server sendiri ... harap dapat membantu ... ::icon_biggrin::







  2. BitDefender Antivirus 2010 / 1 year [1 user] RM35



    Spoiler:




    Minimal system requirements

    Spoiler:
    * Windows XP SP2, Vista, Windows 7
    * 800MHz processor
    * RAM:
    o 512 MB (Windows XP)
    o 1 GB (Windows Vista and Windows 7)
    * 450 MB available hard disk space
    * Internet Explorer 6

    Recommended system requirements

    * Windows XP SP2, Vista, Windows 7
    * Intel CORE Duo (1.66 GHz) or equivalent processor
    * RAM:
    o 1GB (Windows XP and Windows 7)
    o 1.5 GB (Windows Vista)
    * 600 MB available hard disk space
    * Internet Explorer 7




    MY DETAIL
    Nama: Rizwan
    Contact:
    PM atau YM: epet_rambo
    Alamat : Shah alam
    Payment Method: Bank In
    Tempat cod: shah alam, klang

    Luar liputan kene pakai EMAIL (send cd key)Recommended

  3. alo semua .. den nak tanye la kepada pengemar2 pc atau yg selalu mengikuti perkembangan tech. pc ni ... lebih2 lagi dari pengunaan kuasa ... jadi soalan aku ... kepada yg mempunyai pc mid dan high end tu ( tak oc ) adakah korang rase pc korang nye lates spec makin makan kuasa elektrik atau makin kurang gune kuasa elektrik ??? ::icon_smile::

  4. alifhezrey93 wrote:
    sleyer wrote:tunggu la sebulan lagi ... dia org bz fix mw2 nyer biskut tawar untuk online ..

    kan bagus klu ori harga rm 50 je hurmmm

    kalau rm50,mmg aku beli,
    tapi tgk pada game gak,
    kalau best,aku sanggup kumpul duit beli.


    aku tgh mencari cod6 ngan ld42 ori 2hand,
    ade ke org nak jual 2hand?
    game best lah kata kan.


    huhuh lame lagi tunggu 2 hand ... thn depan ... ::icon_basketball:: ::icon_basketball:: time battlefield bad company 2 keluar mesti ramai yg jual l4d2 gan MW2

  5. dah start balik RS slow ... aku dah complain kt tm dan ini jawapan dia org

    Kepada Encik ,

    Terima kasih di atas e-mel anda kepada TM. Kami memohon maaf di atas kelewatan membalas e-mel ini.

    Merujuk kepada maklumbalas anda mengenai capaian kelajuan Internet, setelah membuat semakan, didapati bahawa capaian Internet anda telah menepati kriteria yang telah ditetapkan (kelajuan dalam lingkungan 80% dari 1Mbps dan 'latency' <85ms untuk laman web tempatan). Oleh yang demikian, anda diminta untuk merujuk kepada kenyataan yang dikeluarkan oleh pihak TM di pautan berikut untuk makluman lanjut:

    http://www.streamyx.com/customer_care/customer_care.php?id=customer_care_fair_usage_policy

    Sekali lagi kami ingin memohon maaf sekiranya penjelasan berkenaan tidak dapat menyelesaikan kesulitan yang anda alami ketika ini. Untuk pengetahuan anda, kami sentiasa cuba memperbaiki mutu perkhidmatan dan kami amat berterima kasih di atas maklumbalas daripada pihak anda. Kami juga ingin mengambil peluang ini untuk memaklumkan kepada anda bahawa sebagai pelanggan kami, segala kepentingan pelanggan merupakan keutamaan bagi pihak kami.

    Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau maklumbalas, sila e-mel kami di [email protected].
    Anda juga boleh menghubungi TM di talian 100 dan pilih 2 untuk ?Perkhidmatan Internet? untuk bantuan lanjut.

    Kami amat menghargai maklumbalas anda dan akan terus berusaha untuk mempertingkatkan lagi kualiti perkhidmatan kami.


    Yang benar,

    Ahmad Farid
    Customer Care Support, Internet Services,
    Customer Service Management,
    TM Retail.

    www.tm.com.my


    ytube gan RS ni P2P ke ??? ada tak ape2 ayat2 yg power untuk aku sue dia org balik ... geram tol la

  6. sayyidbest wrote:
    ArchNide wrote:belom mampu nak beli versi pc, stakat ni maen konsol je
    hujung taun ni InsyaAllah kalau dapat bonus kita sesama MP:MW2 hehehe.. add me on list

    Apa Kata ZeroNehza Betul.So Azam Aku Bulan Depan Ialah Untuk Beli MW2 Guna Duit Sendiri.Aku Baru jer 12 Tahun.Just Like Old Time



    kene buat pilihan bijak
    thn depan bulan 3 battlefiled bad company 2 plak keluar utk pc ... adoiiii .... manesatu la nak beli yg ori ni ... dah banyak sangat game best2 keluar ni ... ::icon_twisted::

  7. khairul anwar wrote:
    sleyer wrote:aku tengok kt lowyat hd 5siri ada yg rm 500 kebawah .. betul ke?

    tessellation ni ape benda ?


    mesti tue hd5750 kan?

    kalau tak silap aku performance dia same macam 4770/4850

    price range tu aku rase macam mahal,

    cume kelebihan dia new tech + dx11 support + low consume power


    p/s:kalo salah tolong betul kan..


    aa 5750 .. hurmm klu harga sama performance sama beter la amik 5750

  8. badstarz wrote:aku pun dpt mslh lbh kurang same...aku punyer problem lak ble main games berat2 je...jdi total power cut...

    ni spec pc aku...

    CPU:AMD Phenom X4 9850 2.5ghz
    MOBO:ASUS M2N68-AM PLUS
    GRAPHIC CARD:XFX Nvidia 9800gt
    CPU Cooler:Coolermaster V8
    PSU:500watt max
    HDD:Maxtor

    dri segi temp..yg aku tau ble main games..cpu dlm 48C gitu jer
    bios mobo tu bios da tukar yg compitible ngan phenom tp ble on pc..dye tulis your cpu is not supported gak...tertekan aku...nk men games x syok langsung...


    phenom lagi .... hurmm kawan aku pon kene gak ... 3 min masuk windows terus shut down ... aku rase powersupply la

  9. mjmax15 wrote:
    Han_Hin wrote:
    ko gune win ape win vista@7?.dah update direct x august nye?


    aku guna win7,
    dah update utk sept09 punya,
    rasanya dah latest kot.

    tapi peliknya penyelesaiannnya, kelmarin aku setkan grafik kepada 'default'
    baru ok ajer boleh sambung main. huhu..ganas jugakla ending dia walaupun dah tetapkan jalan citer camtuh.
    x sabor tunggu mw3 plak. markarov blum kiok lagi.
    kita 3 org ni plak dok kena buru geng sendiri. ::icon_twisted::


    MW3 aku rase dia org serang rusia kot ... mugkin mintak bantuan negara2 lain
×
×
  • Create New...