Jump to content

sleyer

Members
  • Content Count

    1004
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Normal

About sleyer

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 10/25/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. aku ade cisco switch 48 port + 4 port sfp [quote] [b] HP 1910-48G Switch (JE009A)[/b] [/quote] [img]http://img694.imageshack.us/img694/7858/switcha.jpg[/img] persoalan aku.. mcm mane aku nak buat sfp port 50 kt bulding B direct link ke port 34 tampa mengangu network2 lain dalam siwtch B? maksudnye aku nak gune sebagai laluan (trunking port je)
  2. salam pada geng2 putera, aku ade persoalan yg sampai sekarang tidak terjawap, kepada para2 otai network mcm mane nak combine ip user 192.168.1.*** gan ip user 192.168.0.*** supaya dua2 LINKED antara 1 sama lain. ape yg aku perlukan?
  3. sape penah beli domain .com.my ??? aku beli kat mercumaya.net dia kata kene kasi s/n lesen ssm alamat dan nama company .... betul ke ada prosedur mcm ni?
×
×
  • Create New...