Jump to content

pokmat siko

Members
  • Content Count

    509
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pokmat siko


  1. QUOTE(SiR_FAiZ @ Nov 15 2008, 02:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
    wah..thanks bro...lepas nie mmg da x leh tukar password dah..hehe..RS dah ade fungsi security lock laugh.gif



    QUOTE(clubmed7 @ Nov 15 2008, 03:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
    hmm..nice share..thanx sis..keep it up..


    Sama-sama... apahal password yang pertama tu bertukar jadi waran tangkap lak tu?

    password mula2 ialah: [email protected] (tukar huruf @ kepada a)

  2. Ada beberapa account RS premium untuk diguna percuma..

    Sila pilih di sini... laugh.gif

    CODE
    Username: MiSSING_Y0U
    Password : [waran tangkap]-BB

    Username: 2255923
    Password : oakville56

    Username: anikat
    Password : rklanikat

    Username: 3273697
    Password : p6ACR9WC83

    Username: 6929049
    Password : google

    Username: official-psp786.blogspot.com
    Password : OFFICIALpsp786

    Username: terminated
    Password : bin_n_ban


    Baru... laugh.gif

    CODE
    Login: pradeepvonti
    Password: saibaba1512
    Expiration date: Fri, 30. Jan 2009

    Username: 4999199
    Password : newport3436
    Expiration date: 2000 Sun, 16. Nov 2008

    Username: brvrraju
    Password : vijay26sudha
    Expiration date: 8000 Sun, 23. Nov 2008
      
    Username: locas
    Password : aflocas1961
    Expiration date: 7000 Sun, 30. Nov 2008

    Username: aburex
    Password : sy45454
    Expiration date: 3000 Wed, 3. Dec 2008
      
    Username: 6843378
    Password : E6uWJaZByk
    Expiration date: 600 Tue, 18. Nov 2008

    Login: 3074443 Expiration date: Fri, 28. Nov 2008 Traffic left: 2 809 MB
    Password : DAc8ds4eD5


    Free collector zone:

    CODE
    Username: surhini
    Password : sue125
    RapidPoints:    [b]1101[/b]      Used storage:    362 MB
    RapidPoints PU:    103
    Release-Code: 2029017006

    Login:    anakku12
    Password : anakku12
    RapidPoints:    [b]1638[/b]     Used storage:    7167 MB
    RapidPoints PU:    0
    Release-Code: 2754108716


    Beberapa account baru ada dalam file ni...

    sila download, Usaha sikit... laugh.gif

    CODE
    http://rapidshare.com/files/164031941/RapidShare_Accounts__ajeatap.buddyboyz.net.rar
    http://rapidshare.com/files/164031957/RapidShare_Accounts1__ajeatap.buddyboyz.net.rar
    http://rapidshare.com/files/164033542/SK_www.dl4all.com__ajeatap.buddyboyz.net.zip
    http://rapidshare.com/files/164033874/SK_downarchive__ajeatap.buddyboyz.net.zip

    http://rapidshare.com/files/164038656/RS_for_FREE__ajeatap.buddyboyz.net.rar
    http://rapidshare.com/files/164043222/RapidSharePremiumByCondemned5__ajeatap.buddyboyz.net.rar
    http://rapidshare.com/files/164046845/ACOOUNTS__ajeatap.buddyboyz.net.rar


    cepat sebelum terlambat. cool.gif

    P/S: PM saya jika anda mahu share account anda juga. Terima kasih.

    masuk sini http://atapaje.site40.net/rsforfree/


  3. QUOTE([email protected] @ Nov 9 2008, 07:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
    Wah....bagus perkhidmatan ko bro tongue.gif
    Lagi ramai yang bole wat remote upload...ahaks wink.gif
    Cool


    Buat je remote upload... tak kisah... laugh.gif
    boleh gak kalau nak derma acc megaupload ni. untuk senang tukar megaupload ke direct link... laugh.gif

    QUOTE(khorback @ Nov 9 2008, 07:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
    baguih2 pokmat! nanti rajin melayan. ada gak jumpa satu tempat yg merajin cam pokmat nak buat ni, cuma bahasa je yg faham laugh.gif


    Sementara ni capasiti hosting terlalu kecil. Cuma bandwith nya saja unlimited. Tu terpaksa delate file yang dah diconvert tu. Sebab tak cukup space.

    Add my YM untuk result yang cepat...

  4. Rapidshare 2 HTTP - RS.com direct link conversion!



    We Convert Your Rapidshare Links to Fast Direct Link

    Peraturan yang mesti dipatuhi:

    QUOTE
    1. Mesti mempunyai jumlah post dalam putera.com melebihi 100 post.
    2. Max bilangan link yang hendak ditukar adalah 8 link (100mb) sehari.
    3. Buat masa sekarang saya mampu convert 100 mb sehari sahaja kerana kesuntukan masa.
    4. Selepas download, sila PM saya untuk saya delate file tersebut dari server.
    5. PM saya menyatakan anda telah siap download file tersebut.
    6. Jika tiada PM diterima, file tersebut akan automatik di delate selepas 12 jam.
    7. Jika file dalam bentuk archive dan mempunyai password, sila nyatakan password tersebut.
    8. Link-link tersebut mestilah tidak menyatakan nama file protected seperti file windows dan movie.


    contoh link yang tidak dibenarkan :

    CODE
    http://rapidshare.com/files/152860978/Win_XP_SP3_Oct_2008-No_CD_Key.part1.rar


    contoh link yang dibenarkan :

    CODE
    http://rapidshare.com/files/158748818/backup.b01.part1.rar


    Walau macam mana pun saya tidak boleh berjanji untuk menukar link anda semua yang dipostkan di sini disebabkan masa yang tidak mencukupi. Dan saya memerlukan team member untuk membantu saya

    If anyone wishes to donate any PREMIUM ACCOUNT (RS, MU, MS, etc) to keep this service running and also to convert links to other FILEHOSTING SITES, don't hesitate to drop me a PM!

    Terima kasih kepada ROBOT's kerana sudi memberi subdomain secara percuma. sapa2 nak donate domain penuh pun dialu-alukan...

    http://atapaje.rakanku.com/
×
×
  • Create New...