Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/02/20 in all areas

  1. 1 point
    ehhh tak jugak tngok lah pada material tu sendiri wak. macam i, guna air panas untuk basuh macam comforter ke selimut2 tebal lah sebab kadang2 bakteria byk kumpul kat situ. kalau ade baby, lagi lah kena basuh dia punya bantal lah ape lah kan. tapi tak guna air panas pun okay je sebab mesin basuh panasonic ade fungsi blue AG+.
  2. 1 point
    bak tiktok nak polow hehe
×
×
  • Create New...