• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Yu-gi-oh!

194 posts in this topic

Posted · Report post

satu lagi taktik cuba balancekan power monster ngan kad magis dan perangkap.

pasal high level play memang banyak taktik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tapi kalo nak pakai kad monster kuat2 tak semestinya kene korban senirik punya moster kalo..pandai monster pihak lawan tu kiter leh manipulate balik ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak paham langsung korang sembang... penin aku tengok...

Camnie kalau aku main sure jadi lauk awal-awal lagi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak paham langsung korang sembang... penin aku tengok...

Camnie kalau aku main sure jadi lauk awal-awal lagi...

leh layan lagi...aku pon dulu lauk gak...janji slalu praktikkan..strategi..tactic..ngan ....lucky..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahh!!!

Lucky tuh tak tahan tuh... sardin lagi aku... kohkhokhokhokho laugh.gif

*I'm always unlucky in this kind of thing...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mr.crimson......kenapa tukar avatar???avatar lama nampak lebih otai la...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau nak try main yu gi oh tanpa perlu malu kalah, cuba main game dia dulu. aku cadangkan game gba dia, eternal duelist soul. ko bleh belajar taktik dan peraturan. lepas dah biasa sikit baru ler start real duel.

try cari rom dia, dia punya emulator vboy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kekadang nak summon monster level tinggi kena ada taktik sikit.selalunya aku curi monster lawan ngan change of heart dan summon monster aku. pastikan juga ada monster yang mempunyai pertahanan tinggi sebab senang nanti ko nak guna sebagai sacrifice untuk summon monster high level.

monster paling power yang hanya perlu satu korban summon skull, black magician.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku dah main game tu......tapi terus terang aku cakap agak senang la....amacam ko try main game ps1 yugioh forbbiden memories...mesti kow2 nyer...game ni ko leh berlatih teknik linear jer...menang ...nasib..la...yang pentig kad harpie further dust tu ko ade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aduh .....yugioh dubbing melayu....kat NTV7 tu dah repeat citer lama balik...siot la..boring...tak bertanggungjawab betul...kesian la kat watcher....bebudak sumer marah ..aku pon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

warrrr..aku nak tengok yugioh cakap melayu la....tolun..

Edited by ultimatezezs-SE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tapi kalo uylang balik pon best gak pasai ending theme song tu best la...lagu tentang persahabatan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku nak tanya pada korang yang aktive main trade card ni kalo dah tak main tu jangan segan la....jual jer deck korang kat aku aku sanggup beli kalo ada orang nak jual RM50 maksimum satu deck include support card...bukan apa deck aku dah aku tolak dulu..skang ni aku nak kumpul balik rare card untuk adik aku...dia nak main tapi kalh jer memanjang pasal card tak power...sapa sanggup PM aku la leh deal..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah tak ada user yang berminat main bendalah ni aku tahu..korang sumer dah besar...jual jer la kat aku hahaha..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah 2014 wehy..haha

masih simpan lagi deck and card?

 

anime yu gi oh ni byk version jugak

apa pun Yu Gi Oh Duel Monster jugak yg terbaik.yg selepas tu x best.mcm ngarut ja,siap duel sambil naik moto lagi

 

skrg dah boleh duel online.tapi aku pun taktau cara dia.sesapa tau ajar la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kenangan2..dulu ada card lebih 60 keping.klo simpan mesti dah jadi koleksi rare.  :25:

 

lagu tema,muzik dalam yu gi oh best sebenarnya. korang dengar betul2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

google yugioh online, sekali kena redirect ke "pencari rakan matang" :12:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yu gi oh malay dub

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now