• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Iklan raya dulu2

14 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

 

 

 

Edited by myraahmaad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya suka layan iklan raya sebab biasanya banyak pengajaran... dekat youtube dah makin banyak yang trending... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

Iklan raya TM tiap2 tahun mmg bermakna, mcm mana dgn iklan raya TM thn ni? Dh keluar ke blm?

saya suka layan iklan raya sebab biasanya banyak pengajaran... dekat youtube dah makin banyak yang trending... 

Saya pon, tiap2 thn x sabar2 nak tgk :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya suka layan iklan raya sebab biasanya banyak pengajaran... dekat youtube dah makin banyak yang trending... 

aq memang kagum ngn iklan2 raya, intipati dia memang deep walaupun setakat seminit dua.

Iklan raya TM tiap2 tahun mmg bermakna, mcm mana dgn iklan raya TM thn ni? Dh keluar ke blm?

Saya pon, tiap2 thn x sabar2 nak tgk :lol:

haah la, TM punya iklan raya tak jumpa. Takkan tak keluar lagi kot, raya nak dekat oi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Korang jangan nak buat I nangis dengan iklan2 raya ni tau. Raya nanti korang mintak maaf balik...

aq memang kagum ngn iklan2 raya, intipati dia memang deep walaupun setakat seminit dua.

haah la, TM punya iklan raya tak jumpa. Takkan tak keluar lagi kot, raya nak dekat oi.

Tengok kat fb TM, belum keluar lagi, cuma ada video klip membawang jer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tengok kat fb TM, belum keluar lagi, cuma ada video klip membawang jer.

Dgr org, skrg ni TM dh melancarkan kempen Lebih Untuk Mu, video2 yg upload tu mmg bermakna, blh tgk bila lapang 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

 

 

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

 

 

 

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

 

 

 

iklan raya tak perlu terlalu panjang ambil masa, yang penting content padat dan masuk ke hati penonton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

 

 

 

saya suka tengok iklan raya yang TM buat. Banyak pengajaran yang kita boleh dapat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mengimbau balik iklan TM raya zaman ribena dulu.. sapa nak share iklan lain pon dipersilakan

 

 

 

belum pernah lgi lahh tak leleh ayaq mata cheq tgok iklan raya TM :'( confirm for sure tangkap leleh

saya suka layan iklan raya sebab biasanya banyak pengajaran... dekat youtube dah makin banyak yang trending... 

sama laaa... mesti duk tunggu notif masuk. sebab dah subscribe chanel diorg kan . then aku mesti excited nak tunggu notif masuk heh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sebelum raya mesti nak ingatkan video TM ni mmg di ingatkan sentasa... mcm dulu petronas pun ada tapi skrg dah kurang...

nasib TM masib sambung tiap2 tahun... tahun ni video apa ada sesiapa tahu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Dont worry, good video will share and spread very fast... every year for sure TM will have something fun and interesting video to share around...

just bookmark their facebook page might get latest update...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sebelum raya mesti nak ingatkan video TM ni mmg di ingatkan sentasa... mcm dulu petronas pun ada tapi skrg dah kurang...

nasib TM masib sambung tiap2 tahun... tahun ni video apa ada sesiapa tahu?

Ya betul. Tahun ni TM ade lancarkan kempen #LebihUntukMu. Byk video2 telah upload kat FB diorg. Blh follow page diorg utk tgk video2 tu...

Dont worry, good video will share and spread very fast... every year for sure TM will have something fun and interesting video to share around...

just bookmark their facebook page might get latest update...

True. Get reminder at link http://bit.ly/LebihUntukMu3105 so that u can get the notification when upload.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Dont worry, good video will share and spread very fast... every year for sure TM will have something fun and interesting video to share around...

just bookmark their facebook page might get latest update...

Sudah bookmark, byk lagi video lama blh tenggok... dulu Bawang Makchik skrg #lebihutkmu... sedih video ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Sudah bookmark, byk lagi video lama blh tenggok... dulu Bawang Makchik skrg #lebihutkmu... sedih video ni...

video tahun lepas best, kesian anak buah die kena bawang ngn makcik sampai nangis - nangis. I sentap bile makcik tu kata anak muda asyik dengan gajet jer :4:. Tahun ni mesti better.

Edited by rosalinda9988

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0