• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

EURUSD: carta lilin harian membentuk julat dari 1.1730 hingga 1.1812


1 post in this topic

Posted · Report post

Dengan euro melintasi peningkatan dan penurunan bon 10 tahun AS, euro menembusi koridor A-A. Kenaikan euro berbanding dolar terhentik di landasannya dengan darjah ke-67. Kadar EURUSD menurun ke 1.1765.

Darjah ke 45 telah beralih dari 1.1730 ke 1.1758 hasil dari pembentukan tahap high 1.1812. Saya merasakan bahawa euro akan bergerak ke atas dari tahap ke-45 ke arah 1.1811. Pada rangka masa harian, dua lilin dengan ekor diverging telah membentuk julat 1.1730 hingga 1.1812. Euro akan terus bergerak mengikut arah pengeluaran dari julat ini.

Pasaran menantikan mesyuarat FOMC dan sidang media Janet Yellen pada 13 Disember. Mereka telah mengambil kira kenaikan 25 mata kadar faedah, jadi bull euro tidak sepatutnya membazirkan tenaga untuk menaikkan harga di sini. or forex holidays

Saya brcadang untuk membuka kedudukan long dengan BuyStop di 1.1780. Jika euro memperbaharui kadar low 1.1764, maka boleh merisikokan untuk kedudukan long dari 1.1758 / 60. Ini adalah nilai awal, mereka mungkin memerlukan pelarasan kemudiannya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0