• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Ogawa Cop or Drop??

6 posts in this topic

Posted · Report post

Nk tanya kalau Brand Ogawa ok x?? Ada brand lain yg ok lain x?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Apa Maksud ok x?? Ogawa memang terkenal.. Quality memang ada. Mcm tanya Apple ok x? Ishh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nk tanya kalau Brand Ogawa ok x?? Ada brand lain yg ok lain x?

Brand Ogawa mmg okay sbb brand paling famous kalau nak comparekan dengan brand lain. Mungkin sbb quality dia yg bagus and design 

yg modern and comfortable. Try laa g tengok kat oultlet dia latest model ogawa pastu boleh survey promotion sekali. Tak silap sekarang ni tengah ada

promotion parents day.

Apa Maksud ok x?? Ogawa memang terkenal.. Quality memang ada. Mcm tanya Apple ok x? Ishh...

Haha. Marah nampak. Memang ogawa ni high quality sbb mmg tahan bertahun boleh guna. Aku dah guna dekat setahun lebih tapi

still nampak macam baru. Harga pon of course laa nak sama macam Apple. Brand baik harga pon mesti baik. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nk tanya kalau Brand Ogawa ok x?? Ada brand lain yg ok lain x?

Kalau ada duit.. Mesti Cop utk Ogawa... Brand pun ok..Fungsi pun byk... 

Apa Maksud ok x?? Ogawa memang terkenal.. Quality memang ada. Mcm tanya Apple ok x? Ishh...

HAHAHAHAHA~ Macam Apple... Power punya ko compare... Hahahaha~ Tapi nk tanya warrenty berapa lama ye??? X pernah terfikir..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Haah. sekarang ni tengah ada promotion parents day kan. Boleh laa try g survey sbb ada promotion mesti harga dia markdown sikit kan. 

Lagipun Ogawa ada plan ansuran. Boleh laa beli. Tak ada laa kena bayar beribu tu on the spot. Kira okay laa tu.

Kalau ada duit.. Mesti Cop utk Ogawa... Brand pun ok..Fungsi pun byk... 

HAHAHAHAHA~ Macam Apple... Power punya ko compare... Hahahaha~ Tapi nk tanya warrenty berapa lama ye??? X pernah terfikir..

Aku lagi suka yg latest ogawa kerusi urut tu sebab design pastu function dia mmg best laa. Aku pergi try dah haritu dgn parents aku. Diorng mmg suka laa tai harga 

memang mahal sikit laa. Barang berkualiti memang mahal sikit. Sesuai laa kualiti dia tu boleh pakai bertahun tahun tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Apa Maksud ok x?? Ogawa memang terkenal.. Quality memang ada. Mcm tanya Apple ok x? Ishh...

Erm.... Tapi ada byk benda lagi nk tau.... skrg bz keja... x ada masa utk keja....Kalau nk sangat rasanya nk cuba ogawa master drive..

Kalau ada duit.. Mesti Cop utk Ogawa... Brand pun ok..Fungsi pun byk... 

HAHAHAHAHA~ Macam Apple... Power punya ko compare... Hahahaha~ Tapi nk tanya warrenty berapa lama ye??? X pernah terfikir..

Rasanya lama juga....warrenty pun lama juga.... tapi kena service x?? Ada x org yg pernah guna x?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0