• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada h@cking 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

e-waste Buat duit dengan kitar semula barangan elektronik terpakai!


1 post in this topic

Posted · Report post

UsedcomputerMY is compliant to Jabatan Alam Sekitar and conforms to ISO 0991:2008 (Quality Management System) and ISO 14001:2004 (Environment Management System). We specialized in recycling of end-of-life products such as computers, servers, printers and other electronic gadgets. 

NEED CASH? Get cash by recycling your product with us! We accept any electronics products even if its already spoilt.  We want to help you to recycle your electronics products the right way. Lets save our nation by stop e-waste dumping! For more information, check out our website at www.usedcomputer.com.my or just call us at 03-31014955.

 

 

********************************************

 

 

Jika anda mempunyai barang elektronik yang rosak atau yang dah tak guna dan tak tau nak buang macam mana?

Jual barangan elektronik anda kepada kami! Ya, anda boleh buat duit dengan menjual barangan eletronik terpakai dengan kami. Untuk tahu lebih lanjut tentang proses perkhidmatan kami, boleh layari di  http://perlupusankomputer.blogspot.my/ atau jika anda ingin menjual barangan anda boleh layari www.usedcomputer.com.my.   Kenapa pilih kami? Kami adalah syarikat berdaftar dengan SSM.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di  03-31014955. #usedcomputer.com.my

 

For more details,

Follow us on facebook, Twitter, Instagram and LinkedIn at usedcomputerMY 

ah chong.png

ahmad.png

maliga.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now