• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

iPhone MP3 X Jadi

9 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Selepas tukar dr pengguna Samsung ke pengguna iPhone, aku tlh menghadapi byk masalah

tumpang tanya, knape lagu2 dlm Samsung xleh send ke iPhone? hairan betol ni..

blh tak benda android transfer/bluetooth ke iPhone? ni kali pertama aku pakai iPhone

dah biasa mendengar lagu sebelum tidur tp iPhone aku kosong skrg

menderita sgt klo x dpt dengar muzik! mintak tolong!

Edited by Holista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

senang saja.. pergi google : "macam mana transfer lagu dari Samsung pergi iphone".

minta maaf, i terlupa macam mana transfer 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sy tidak pernah tukar tak sama brand phone. selalu sy gunakan iphone. biasanya i downloadkan lagu MP3 lepas tu pergi Itunes masukkan lagu sahaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Selepas tukar dr pengguna Samsung ke pengguna iPhone, aku tlh menghadapi byk masalah

tumpang tanya, knape lagu2 dlm Samsung xleh send ke iPhone? hairan betol ni..

blh tak benda android transfer/bluetooth ke iPhone? ni kali pertama aku pakai iPhone

dah biasa mendengar lagu sebelum tidur tp iPhone aku kosong skrg

menderita sgt klo x dpt dengar muzik! mintak tolong!

iTunes merupakan muzik app tok pengguna iPhone tp kena bayar duit

klo TS ingin download lagu2 secara percuma, ko bleh cuba cari dr App store

nasihatku, muzik app dlm App store langsung xleh pakai

inilah sbb kini telco2 bermula mengeluarkan pakej internet termasuk akses muzik app secara percuma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

iTunes merupakan muzik app tok pengguna iPhone tp kena bayar duit

klo TS ingin download lagu2 secara percuma, ko bleh cuba cari dr App store

nasihatku, muzik app dlm App store langsung xleh pakai

inilah sbb kini telco2 bermula mengeluarkan pakej internet termasuk akses muzik app secara percuma

Pakai telco plan ade free muzik kan... dekat apps tu...

ade telco M spotify dan telco X music yonder... dua2 pun free kalau ambil plan tu...

x semesti nak beli atau download skrg dah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sy tidak pernah tukar tak sama brand phone. selalu sy gunakan iphone. biasanya i downloadkan lagu MP3 lepas tu pergi Itunes masukkan lagu sahaja.

Yer... tapi susah mau selalu guna itunes utk masuk lagu...

kadang2 lagu x ade dkt laptop mau sync susah kan...

selepas tu i tukar guna apps dengar lagu lebig baik... free dekat magic sim plan tu yonder musik...

free data dgn ambil plan shj... x mahal sgt blh dengar semua best lagu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yer... tapi susah mau selalu guna itunes utk masuk lagu...

kadang2 lagu x ade dkt laptop mau sync susah kan...

selepas tu i tukar guna apps dengar lagu lebig baik... free dekat magic sim plan tu yonder musik...

free data dgn ambil plan shj... x mahal sgt blh dengar semua best lagu...

tak la. senang saja. tapi mestilah sentiasa upgrade itunes baru boleh buat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak la. senang saja. tapi mestilah sentiasa upgrade itunes baru boleh buat. 

itunes kena pulg in pulg out... lebih baik guna music apps kalau ade...

pakai telco x magic sim plan terus dpt free yonder music kan...

x risau kena bayar atau susah nak buat ni tu la... aku sgt happy prepaid pun ade free music dengar...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

itunes kena pulg in pulg out... lebih baik guna music apps kalau ade...

pakai telco x magic sim plan terus dpt free yonder music kan...

x risau kena bayar atau susah nak buat ni tu la... aku sgt happy prepaid pun ade free music dengar...

Tau pun... aku selalu buat lagu pun hilang atau habisnya x sama lagu dpt saved dlm...

prepaid dah dpt free musik... bagus je... langsung x ya guna data kan?

terima kasih atas pembantuan and kongsi pengmalaman anda... x nak tukar mobile lagi... pening ku...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0