• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

plan telco yg terbaik di malaysia


29 posts in this topic

Posted · Report post

sejujurnya ku mengakui celcom ni bagus amik je mana-mana tapi skrg first gold promotion kan. 

kau pilih je mana mana sbb gua pakai celcom bagus line coverage eh coverage sama je hehe line dia power meluas,

Lagi satu tak terikat dgn kontrak. kau nampak tak? 

sokong sgt dgn bro ni, skrg ni kalo di ikut kan byk data plan kene kontrak emm nsb baik la telco biru ni takde kontrak sbb tu 

gua pown guna jer sng  sbb 1.25gb kan . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sejujurnya ku mengakui celcom ni bagus amik je mana-mana tapi skrg first gold promotion kan. 

kau pilih je mana mana sbb gua pakai celcom bagus line coverage eh coverage sama je hehe line dia power meluas,

Lagi satu tak terikat dgn kontrak. kau nampak tak? 

wow woww kalo mcm ni aku masih tak terlambat lar nak tukaq telco cel first gold ni huhu 

first gold hang tggu aku sat gi sampai B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kan aku dah ckp, kalo nak jadi artis mcm aku nieyh kena pakai plan ape yg aku pakai baru 

cenggini :35:

bape kali nak ckp hahahahahaha. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ye ye zen malik nsb baik la ramai yg sedar pasal telco cel ni melambakszxzzzz dia punya internet ! haha 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now