• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaForex - Company News

1414 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

betul tuan, di instaforex terdapat pelbagai pertandingan dan cabutan bertuah sesuai dengan selera setiap pelanggan

pengalaman saya menyertai contest instaforex  adalah contest great race musim yang pertama dianjurkan. Walaupun tidak berjaya memperolehi tempat ke 3 dan ke atas. Tetapi nombor akaun contest juga dipilih sebagai no bertuah dan berjaya mendapat hadiah 300usd 

Edited by Michael scotfield

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pengalaman saya menyertai contest instaforex  adalah contest great race musim yang pertama dianjurkan. Walaupun tidak berjaya memperolehi tempat ke 3 dan ke atas. Tetapi nombor akaun contest juga dipilih sebagai no bertuah dan berjaya mendapat hadiah 300usd 

wah .. bertuahnya tuan. untung ada pengalaman menyertai pertandingan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pengalaman saya menyertai contest instaforex  adalah contest great race musim yang pertama dianjurkan. Walaupun tidak berjaya memperolehi tempat ke 3 dan ke atas. Tetapi nombor akaun contest juga dipilih sebagai no bertuah dan berjaya mendapat hadiah 300usd 

tahniah tuan kerana berjaya memenangi hadiah dalam pertandingan anjuran instaforex ini. Soalan saya, kalau pernah menang hadiah, boleh tak jika kita menyertai pertandingan lain atau perlu menunggu satu tempoh masa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

 

 

kalau forex copy instaforex pula bagaimana tuan?

Dalam forexcopy para pengikut dapat mengawal keadaan sepenuhnya dan wang akan tetap dalam akaun. Pelanggan boleh melaraskan tetapan dan membatalkan salinan pesanan / tawaran secara manual jika ia tidak menguntungkan. Akaun dan dana sepenuhnya di bawah kawalan pelanggan, memastikan bahawa tiada tindakan boleh dibuat dengan wang tanpa persetujuan pemilik akaun. Ia mesra pengguna dan selamat. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang forexcopy sila rujuk pautan yang dilampirkan: https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_system

Edited by instaforexns
update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

 

 

tahniah tuan kerana berjaya memenangi hadiah dalam pertandingan anjuran instaforex ini. Soalan saya, kalau pernah menang hadiah, boleh tak jika kita menyertai pertandingan lain atau perlu menunggu satu tempoh masa?

 

Anda masih boleh menyertai pertandingan lain, sila pastikan bahawa anda memenuhi keperluan yang diperlukan dalam pertandingan yang telah anda pilih. Terdapat senarai peraduan yang disediakan oleh syarikat. Sila rujuk untuk melawat pautan yang dilampirkan untuk maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/forex_contests Terima kasih

Edited by instaforexns

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

img5cc0696e71948.png

 

Jerman menjejaskan ekonomi Zon Eropah

 

Jerman sering dirujuk sebagai lokomotif pertumbuhan untuk keseluruhan zon Eropah itu. Semakin pesat membangun, maju, kuat - ini adalah kata sifat yang boleh menggambarkan ekonomi Jerman. Walau bagaimanapun, dengan kuasa yang hebat datang tanggungjawab yang besar. Oleh itu, satu-satunya kejatuhan atau peningkatan dalam pertumbuhan ekonomi negara secara langsung menggambarkan prestasi keseluruhan kawasan Eropah.Malah, Jerman telah mengalami penurunan lebih tinggi berbanding akhir-akhir ini. Indeks Pembelian Pembuatan, pengukur kesihatan ekonomi, telah menurun selama tempoh empat bulan berturut-turut. Penurunan yang berterusan telah menolak kadar pertumbuhan biasa. Apatah lagi, penyusutan itu membimbangkan dan menjejaskan prospek ECB untuk pemulihan yang akan datang. Pada bulan April, PMI Jerman tidak berubah pada catatan sebanyak 44.5 mata. Indeks di bawah 50 menunjukkan penguncupan. Akibatnya, kerajaan Jerman membuat semakan semula dengan penurunan terhadap ramalan ekonominya. Walaupun adalah terlalu awal untuk menyatakan bahawa kelembapan ekonomi tidak dapat dielakkan, kemerosotan dalam aktiviti perniagaan menimbulkan kesan negatif terhadap mata wang tunggal Eropah.Ia akan menjadi keterlaluan untuk mengatakan bahawa euro menderita susulan daripada penjualan yang secara besar-besaran, tetapi kelembapan ekonomi yang berterusan meletakkannya di bawah tekanan. Nampaknya, ekonomi EU dalam masalah adalah sememangnya, walaupun pegawai-pegawai ECB meramalkan bahawa pertumbuhan itu akan mendapat momentum pada separuh kedua tahun 2019.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

img5cc0696e71948.png

 

Jerman menjejaskan ekonomi Zon Eropah

 

Jerman sering dirujuk sebagai lokomotif pertumbuhan untuk keseluruhan zon Eropah itu. Semakin pesat membangun, maju, kuat - ini adalah kata sifat yang boleh menggambarkan ekonomi Jerman. Walau bagaimanapun, dengan kuasa yang hebat datang tanggungjawab yang besar. Oleh itu, satu-satunya kejatuhan atau peningkatan dalam pertumbuhan ekonomi negara secara langsung menggambarkan prestasi keseluruhan kawasan Eropah.Malah, Jerman telah mengalami penurunan lebih tinggi berbanding akhir-akhir ini. Indeks Pembelian Pembuatan, pengukur kesihatan ekonomi, telah menurun selama tempoh empat bulan berturut-turut. Penurunan yang berterusan telah menolak kadar pertumbuhan biasa. Apatah lagi, penyusutan itu membimbangkan dan menjejaskan prospek ECB untuk pemulihan yang akan datang. Pada bulan April, PMI Jerman tidak berubah pada catatan sebanyak 44.5 mata. Indeks di bawah 50 menunjukkan penguncupan. Akibatnya, kerajaan Jerman membuat semakan semula dengan penurunan terhadap ramalan ekonominya. Walaupun adalah terlalu awal untuk menyatakan bahawa kelembapan ekonomi tidak dapat dielakkan, kemerosotan dalam aktiviti perniagaan menimbulkan kesan negatif terhadap mata wang tunggal Eropah.Ia akan menjadi keterlaluan untuk mengatakan bahawa euro menderita susulan daripada penjualan yang secara besar-besaran, tetapi kelembapan ekonomi yang berterusan meletakkannya di bawah tekanan. Nampaknya, ekonomi EU dalam masalah adalah sememangnya, walaupun pegawai-pegawai ECB meramalkan bahawa pertumbuhan itu akan mendapat momentum pada separuh kedua tahun 2019.

 

jangan lupa untuk mendapatkan berita ekonomi sebegini terus dari instaforex secara percuma sahaja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jangan lupa untuk mendapatkan berita ekonomi sebegini terus dari instaforex secara percuma sahaja

semuanya ada di www.instaforex.com. saya selalu mendapatkan berita dan analisis pakar di sana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semuanya ada di www.instaforex.com. saya selalu mendapatkan berita dan analisis pakar di sana.

sy melanggan terus ke alamat email sy semua analisa2 dari instaforex ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Keputusan pusingan tetap peraduan InstaForex

e7yono.jpg

Rumusan keputusan dari pertandingan InstaForex dan para pemenang ditentukan mengikut tahap. Hari ini, kami bersedia menyenaraikan nama pemenang InstaForex Sniper, FX-1 Rally, Lucky Trader, dan One Million Option contests. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang, dan kami berharap semua nama peserta tersenarai dalam pencapaian peraduan seterusnya.

 

InstaForex Sniper

Nasib berpihak kepada pedagang cekap, terpantas, dan paling sabar dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir, Oleg Valentinovich Sukharev mengalahkan saingannya dan menjadi pemenang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemilik hadiah dan meminta beliau mengekalkan kejuaraannya. Kami menjemput para pedagang lain untuk mengambil bahagian. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan berlangsung dari 6 Mei 2019 hingga 10 Mei 2019.

 

FX-1 Rally

Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 peringkat tetap ditunjukkan oleh Vitaly Viktorovich Kurgaev. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan ingin beliau membuktikan prestasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda mahukan perjuangan yang begitu sengit untuk menjadi pemenang, maka anda dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap untuk pertandingan rally FX-1 ! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 3 Mei 2019 hingga 23:59 3 Mei 2019.

 

Lucky Trader

Keberanian yang kuat, orientasi kejayaan, ketabahan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda boleh melakukan dengan lebih baik daripada TUNDE GABRIEL OLUWAGBEMIRO dari Nigeria. Walau bagaimanapun, beliau telah menunjukkan hasil yang cemerlang dalam pertandingan tetap Lucky Trader hari ini. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan meminta beliau mengekalkan kejuaraannya! Kami menjemput para pedagang lain untuk mengambil bahagian! Peringkat seterusnya pertandingan akan bermula pada 13 Mei 2019 dan akan berakhir pada 24 Mei 2019.

 

One Million Option

Salah satu pertandingan yang paling popular dari InstaForex adalah One Million Option. Biasanya lebih ramai peserta turut bersemangat dan adrenalin! Setiap peserta sangat berani untuk bersaing bagi mendapat gelaran pedagang terbaik dalam pertandingan yang sangat sengit. Berikutan keputusan peringkat baru Ubong Eyo Edet juga seorang pedagang dari Nigeria, menjadi pemilik hadiah. Kami sangat berbesar hati ingin mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap nasib baik kepada semua pedagang yang menyertai pertandingan dari InstaForex. Peraduan "One Million Option" diadakan setiap minggu dari jam 00.10 Isnin hingga 23.50 Jumaat.

Maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/ms/company_news/11865.html

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

Edited by instafx_N9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

EUR/USD menguji tahap rintangan utama, pasaran dalam potensi pembalikan!

analytics5cc7b1429d490.png

Dagangan harga menghadapi tekanan menurun dari tahap rintangan pertama di mana pasaran boleh menjangkakan penurunan di bawah tahap ini ke tahap sokongan pertama. Stochastic juga menghampiri rintangan.

Kemasukan : 1.1190

Kenapa ia adalah baik: rintangan pengunduran semula mendatar, 23.6%, anjakan semula Fibonacci 38.2%, lanjutan Fibonacci 61.8%

Stop Loss: 1.1225

Kenapa ia adalah baik: rintangan bertindih mendatar, anjakan semula Fibonacci 50%

Ambil Keuntungan: 1.1124

Kenapa ia adalah baik: sokongan rendah ayunan mendatar
 

Sumber dari: https://www.instaforex.com/ms/forex_analysis/141517

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

contest_forex_option_en.png

 

Peraduan sepanjang zaman - 
One Million Option!

 

Setiap minggu $ 1,500 akan diberikan
kepada beberapa pemenang.

 

 

Peraturan Peraduan
Jenis Akaun:Akaun Demo
Kedudukan Permulaan:1,000 mata
Kekerapan Peraduan:Mingguan
Tempoh Peraduan:Seminggu
Hadiah Terkumpul:USD 1,500

Urusniaga peserta dengan letakkan atau panggilan option pada instrumen dagangan yang disediakan,menetapkan masa untuk membuka dan menutup option.Peserta diberikan 10 mata rating untuk setiap option yang menguntungkan dan dilucutkan 10 mata jika rugi.Peserta dengan rating tertinggi ketika akhir peraduan diumukan sebagai pemenang.

Jadual peserta untuk peraduan mingguan InstaForex One Million Option telah dibentangkan di bawah. Anda boleh mendaftar untuk menyertai peraduan One Million Option yang seterusnya sekarang dengan menekan butang Pendaftaran. Selepas pendaftaran, nama pendek anda akan dipaparkan di dalam jadual peserta peraduan yang akan datang. Jika anda perlu membuka dan menutup harga instrumen dagangan, sila tekan pada pautan Arkib Sebut Harga. Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan mengenai peraduan ini atau peraduan-peraduan InstaForex yang lain, sila hantarkan e-mel kepada Pentadbiran Peraduan dan Kempen[email protected]

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

EUR/USD menguji tahap rintangan utama, pasaran dalam potensi pembalikan!

analytics5cc7b1429d490.png

Dagangan harga menghadapi tekanan menurun dari tahap rintangan pertama di mana pasaran boleh menjangkakan penurunan di bawah tahap ini ke tahap sokongan pertama. Stochastic juga menghampiri rintangan.

Kemasukan : 1.1190

Kenapa ia adalah baik: rintangan pengunduran semula mendatar, 23.6%, anjakan semula Fibonacci 38.2%, lanjutan Fibonacci 61.8%

Stop Loss: 1.1225

Kenapa ia adalah baik: rintangan bertindih mendatar, anjakan semula Fibonacci 50%

Ambil Keuntungan: 1.1124

Kenapa ia adalah baik: sokongan rendah ayunan mendatar
 

Sumber dari: https://www.instaforex.com/ms/forex_analysis/141517

Trader boleh dapatkan analisa pakar forex dari instaforex di www.instaforex.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Trader boleh dapatkan analisa pakar forex dari instaforex di www.instaforex.com

setiap hari sekitar jam 3-4pm akan mula keluar analisa2 terkini dari pakar di instaforex untuk rujukan para pelanggan semua

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

INSTAFOREX INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI PEKERJA!

Rakan-rakan, rakan sekerja dan rakan niaga yang dihormati,

InstaForex ingin mengucapkan Selamat Hari Pekerja!

Hari Perkerja atau Hari Buruh adalah merupakan cuti umum yang disambut di 142 buah negara di seluruh dunia. Sebilangan pekerja bertugas pada hari tersebut, ada yang berdiri mengawal keselamatan, sementara ada yang duduk di depan skrin komputer mereka. Walau bagaimanapun, ini adalah hari yang perlu diraikan. Cuti umum ini memberi anda peluang yang baik untuk berehat dan meluangkan masa dengan insan terdekat dan yang paling disayangi. Oleh itu, jangan lepaskan peluang sebegini. Kami mendoakan kejayaan, kemakmuran, dan kegembiraan dalam apa jua yang anda lakukan. Semoga cuti ini membawa inspirasi dan kebahagiaan buat anda. Ini adalah masa terbaik untuk bertemu dengan rakan-rakan, pergi berkelah, dan menghirup udara segar sebagai ganjaran atas kerja keras anda.

Hidupkan semangat anda untuk pencapaian yang lebih banyak! InstaForex komited dalam usaha untuk menjalinkan hubungan kerjasama dengan anda dan menjadi syarikat broker yang efektif dan menyenangkan.

Selamat Hari Pekerja!

LabourDay_510x350_en.png

https://www.instaforex.com/ms/company_news/11873.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rusia dan China gagal untuk menghalang dolar AS dalam dagangan bersama

 

Rusia dan China gagal untuk menghalang dolar AS dalam dagangan bersama

 

Rusia telah lama menyimpan idea yang bernas meninggalkan dolar AS dalam pembayaran bersama dengan negara-negara lain. Pada masa yang sama, China juga bersedia untuk beralih kepada mata wang tempatan dalam perdagangan antarabangsa. Tetapi sebenarnya, hanya sebanyak 15% daripada perjanjian perdagangan antara Rusia dan China telah diselesaikan dalam mata wang negara tahun lepas. Oleh itu, misi itu adalah menjadi mustahil. Dengan cara ini, ia tidak mudah untuk mencapai tahap rendah 15% ini. Negara-negara telah menekankan pada pencapaian sejak 2010. Pada masa itu, Rusia dan China beralih ke fasa aktif meningkatkan jumlah perdagangan dua hala dalam mata wang negara.Sebagai sebahagian daripada peralihan ini, urus niaga pertukaran langsung pasangan yuan-ruble dilancarkan di bursa Moscow. Sebelum ini, kadar pertukaran antara mata wang China dan Rusia telah menjadi kadar bersilang Dengan cara ini, pasangan ini tidak lagi bergantung kepada dolar AS. Selanjutnya, daerah-daerah yang dibayangkan akan mengabaikan atau tidak menggunakan mata wang Amerika sepenuhnya dalam jangka pendek. Sembilan tahun telah berlalu, tetapi mereka telah berjaya melaksanakan pelan sebanyak 15% sahaja.Walau bagaimanapun, kerajaan Rusia tetap positif mengenai peralihan kepada penempatan dalam mata wang negara. Rakan dagangan bersama China mempunyai sikap yang sama. Mengembangkan pembayaran bersama dalam mata wang negara adalah penting bagi kedua-dua kerajaan Rusia dan China dan bank pusat, Wang Kaixuan, Timbalan Pengarah Jabatan Hal Ehwal Eurasia di Kementerian Perdagangan China. Beliau menambah bahawa jumlah pembayaran dua hala dalam mata wang negara telah meningkat dengan mantap sejak beberapa tahun lalu kerana usaha jitu oleh kerajaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

setiap hari sekitar jam 3-4pm akan mula keluar analisa2 terkini dari pakar di instaforex untuk rujukan para pelanggan semua

trader boleh dapatkan juga analisa chart pattern di instaforex. sangat bagus juga untuk konfirmasi analisa pakar dari instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

trader boleh dapatkan juga analisa chart pattern di instaforex. sangat bagus juga untuk konfirmasi analisa pakar dari instaforex

analisa chart pattern ini adalah indikator dari instaforex tu ke tuan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

analisa chart pattern ini adalah indikator dari instaforex tu ke tuan?

ada indikator atau boleh terus dapatkan analisis di www.instaforex.com . instaforex dah bantu masukkan analsis chart patern di website analisis forex mereka. sangat membantu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada indikator atau boleh terus dapatkan analisis di www.instaforex.com . instaforex dah bantu masukkan analsis chart patern di website analisis forex mereka. sangat membantu

sy tak pernah lagi terjumpa analisa chart pattern di instaforex, teringin nk tengok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sy tak pernah lagi terjumpa analisa chart pattern di instaforex, teringin nk tengok

tuan boleh ke bahagian analisa pakar di www.instaforex.com untuk melihat lebih banyak lagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuan boleh ke bahagian analisa pakar di www.instaforex.com untuk melihat lebih banyak lagi

baik tuan, petang ini sy akan cuba mencari analisa terkini di laman web instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

InstaForex mengucapkan tahniah kepada para pedagang pada Hari Pekerja dan memberikan AS $ 5,000!

2yuai60.jpg

Untuk menandakan Hari Pekerja, kami telah meningkatkan jumlah Deposit Chancy kepada AS $5,000. Mana-mana pedagang boleh mengambil bahagian dalam cabutan tanpa mengira pengalaman perdagangan. Apa yang anda perlukan adalah membuat deposit ke akaun anda! Kemudian, program itu akan secara automatik meletakkan anda pada senarai pesaing untuk AS $5,000. Keputusan akan diumumkan pada akhir bulan ini.

 

Nombor akaun pemenang akan dipilih secara rawak. Klik pautan ini untuk mengetahui maklumat lebih lanjut.

 

Daftar dan menang!

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/ms/company_news/11881.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

AUD/NZD sedang menghampiri tahap rintangan utama, pasaran melihat pembalikan yang akan berlaku!

analytics5cd0e550ba880.png

Dagangan harga sedang menghampiri rintangan utama pada tahap 1.0620 di mana pasaran melihat kepada potensi pembalikan kepada sokongan pada tahap 1.0576.

Kemasukan: 1.0620

Kenapa ia adalah baik: sokongan pengunduran semula mendatar, lanjutan Fibonacci 61.8%, anjakan semula Fibonacci 50%

Stop Loss: 1.0646

Kenapa ia adalah baik: anjakan semula Fibonacci 61.8%, rintangan tinggi ayunan mendatar

Ambil Keuntungan (TP): 1.0576

Kenapa ia adalah baik: anjakan semula Fibonacci 50%, sokongan rendah ayunan mendatar
 

Sumber dari: https://www.instaforex.com/ms/forex_analysis/142055

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

AUD/NZD sedang menghampiri tahap rintangan utama, pasaran melihat pembalikan yang akan berlaku!

analytics5cd0e550ba880.png

Dagangan harga sedang menghampiri rintangan utama pada tahap 1.0620 di mana pasaran melihat kepada potensi pembalikan kepada sokongan pada tahap 1.0576.

Kemasukan: 1.0620

Kenapa ia adalah baik: sokongan pengunduran semula mendatar, lanjutan Fibonacci 61.8%, anjakan semula Fibonacci 50%

Stop Loss: 1.0646

Kenapa ia adalah baik: anjakan semula Fibonacci 61.8%, rintangan tinggi ayunan mendatar

Ambil Keuntungan (TP): 1.0576

Kenapa ia adalah baik: anjakan semula Fibonacci 50%, sokongan rendah ayunan mendatar
 

Sumber dari: https://www.instaforex.com/ms/forex_analysis/142055

analisis seperti ini membantu saya dalam membuat keputusan buy atau sell pair ini. terima kasih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0