• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaForex - Company News

1409 posts in this topic

Posted · Report post

tak perlu susah2 nak mengira secara manual berapa jumlah boleh dikeluarkan, semak sahaja di kabinet pelanggan instaforex

mmg mudah dgn adanya cabinet instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mmg mudah dgn adanya cabinet instaforex

semua perkhidmatan instaforex boleh didapatkan di dalam kabinet klien instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua perkhidmatan instaforex boleh didapatkan di dalam kabinet klien instaforex

pelanggan perlu meluangkan masa untuk memahami kabinet pelanggan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Perubahan dalam waktu dagangan untuk cuti Krismas dan Tahun Baru

263wvo9.jpg

Pedagang yang dihormati!

 

Sila beri perhatian kepada perubahan dalam waktu dagangan semasa cuti Krismas dan Tahun Baru.

 

24 Disember - semua pasaran berfungsi pada jadual biasa tetapi lebih awal daripada biasa pada pukul 8:00 pagi.

 

25 Disember - pasaran ditutup

 

26 Disember - semua pasaran bekerja pada jadual biasa, dibuka pada jam 00.00. Dagangan pada Futures Agro dibuka pada 4.30 p.m.

 

31 Disember - semua pasaran berfungsi pada jadual biasa tetapi lebih awal daripada biasa pada jam 8:00 pagi.

 

1 Januari - pasaran ditutup

 

2 Januari - pasaran dibuka lewat dari biasanya pada jam 6.00 pagi. Perdagangan pada Niaga Hadapan dibuka pada 4.30 p.m.

 

* Dagangan mata wang asing boleh didapati secara tetap semasa cuti

 

** Membuka tawaran baru di ForexCrosses 4 dan 5 boleh dibatasi dari 24 Disember hingga 3 Januari.

 

Berita Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11482.html

 

 

 

Edited by instaforexns

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tuan. Seronok menggunakan forexcopy dari Instaforex ini. Sambil2 buat profit, kita boleh berlajar dari posisi yg dibuka oleh manager tersebut

Trader boleh memilih akaun manager yang dikehendaki mereka di kabinet klien instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Perubahan dalam waktu dagangan untuk cuti Krismas dan Tahun Baru

263wvo9.jpg

Pedagang yang dihormati!

 

Sila beri perhatian kepada perubahan dalam waktu dagangan semasa cuti Krismas dan Tahun Baru.

 

24 Disember - semua pasaran berfungsi pada jadual biasa tetapi lebih awal daripada biasa pada pukul 8:00 pagi.

 

25 Disember - pasaran ditutup

 

26 Disember - semua pasaran bekerja pada jadual biasa, dibuka pada jam 00.00. Dagangan pada Futures Agro dibuka pada 4.30 p.m.

 

31 Disember - semua pasaran berfungsi pada jadual biasa tetapi lebih awal daripada biasa pada jam 8:00 pagi.

 

1 Januari - pasaran ditutup

 

2 Januari - pasaran dibuka lewat dari biasanya pada jam 6.00 pagi. Perdagangan pada Niaga Hadapan dibuka pada 4.30 p.m.

 

* Dagangan mata wang asing boleh didapati secara tetap semasa cuti

 

** Membuka tawaran baru di ForexCrosses 4 dan 5 boleh dibatasi dari 24 Disember hingga 3 Januari.

 

Berita Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11482.html

 

 

 

terima kasih atas info bekenaan pasaran di instaforex

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pelanggan perlu meluangkan masa untuk memahami kabinet pelanggan instaforex

sekejap shj utk memahami cabinet instaforex,sgt mudah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

InstaForex mengucapkan selamat menyambut hari natal dan tahun baru 2019!

 

258b1g0.jpg

 

Krismas Katolik adalah cuti musim sejuk pertama yang dialu-alukan oleh orang dewasa dan kanak-kanak. Percutian keluarga ini sudah lama dijangka sebelum perayaan. InstaForex tidak terkecuali. Kami berbesar hati untuk mengucapkan selamat kepada pelanggan kami dan dengan tradisi ingin mereka sejahtera, kejayaan, kebahagiaan, dan nasib baik! Selain itu, kami ingin mengucapkan semua kesabaran, kepercayaan, dan prospek yang cerah.

Semoga rumah anda dipenuhi dengan kehangatan, ketenangan, dan kebajikan. Semoga kehidupan anda disertai dengan perubahan yang menyenangkan dan peristiwa yang menarik yang akan membangkitkan senyuman berseri dan kenangan indah. Menjelang cuti yang lama ditunggu-tunggu, waktunya sudah tiba untuk merangkum tahun yang berlalu dan membuat rancangan untuk masa depan. Nikmati istirahat yang baik, Krismas, dan perayaan Tahun Baru! Kami penuh harapan yang baik. Kami percaya bahawa usaha bersama kami akan membuahkan hasil. Bersama-sama kita akan mengatasi semua halangan dan mencapai matlamat yang tinggi.

Kami mengucapkan semua rakan-rakan kita suka dan kemakmuran! Selamat hari Krismas dan selamat tahun baru!

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11494.html

 

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sekejap shj utk memahami cabinet instaforex,sgt mudah

betul tuan, kabinet pelanggan instaforex amat mesra pelanggan. Mudah difahami oleh setiap golongan masyarakat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tuan, kabinet pelanggan instaforex amat mesra pelanggan. Mudah difahami oleh setiap golongan masyarakat

trader boleh explore kabinet pelanggan instaforex dengan menggunakan akaun demo instaforex juga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

trader boleh explore kabinet pelanggan instaforex dengan menggunakan akaun demo instaforex juga

sebab itu instaforex menjadi di kebanyakan negara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sebab itu instaforex menjadi di kebanyakan negara

ye la, banyak pilihan bahasa ada di instaforex ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ye la, banyak pilihan bahasa ada di instaforex ni

online support di instaforex.com pun terdiri dari banyak bahasa. jadi tiada masalah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

online support di instaforex.com pun terdiri dari banyak bahasa. jadi tiada masalah

semoga instaforex peroleh award lg tahun hadapan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semoga instaforex peroleh award lg tahun hadapan

sy yakin instaforex setiap tahun akan ada sahaja penambahan award

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

RUMUSAN MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2018

Acara gilang-gemilang pada tahun ini, Majlis Makan Malam perdana InstaForex, yang telah berlangsung pada 8 Disember di Hotel Marriott Putrajaya .

Untuk memastikan majlis makan malam ini berlangsung dengan jayanya kami telah mengambil masa yang agak lama bagi memastikan acara ini berjaya memukau para pelanggan dan rakan niaga kami yang turut hadir memeriahkan suasana, bagi menjadikannya sangat menarik. Dan kami berjaya melakukannya!

Antara selebriti undangan yang turut menghiburkan para tetamu sebelum majlis bermula adalah Andrew Lee dan Sobhi Shaker dimana mereka merupakan Ahli silap mata yang berjaya memukau para tetamu dengan persembahan menarik dari mereka. Disamping itu turut bersama ahli silap mata tersebut adalah "mirror men" dan "Insta Bear" yang sangat menghibur para tetamu, mereka turut mengambil gambar dan mengajak mereka untuk turut serta mengambil bahagian dalam peraduan #hastag insta GD18 di instagram dan juga facebook. Mereka yang berjaya mendapatkan "like" terbanyak akan berjaya membawa pulang iPhone XS dan Samsung S9.

Para tetamu yang berbesar hati untuk meluangkan masa menyertai zon permainan khas di mana mereka boleh bermain bola keranjang, dart gergasi, mengambil bahagian dalam pertandingan sepakan penalti,untuk menguji kepantasan dan kecekapan dalam permainan,foosball dan air hockey. setiap tetamu yang melibatkan diri dalam permainan disediakan akan diberikan hadiah oleh pihak penganjur serta boleh mengambil bahagian untuk memenangi cabutan bertuah berupa skuter Nineboot segway s2.

Ahli silap mata terhebat Andrew Lee dan penggesek biola terkenal yang begitu menawan Endang telah membuat persembahan yang memukau pada malam tersebut. Selain itu, para tetamu turut disambut oleh paluan gendang dari Drum24. Acara kemuncak pada malam tersebut adalah dengan kemunculan band rock Floor88.

Sudah pasti, terdapat peristiwa-peristiwa luar biasa ketika majlis sedang berlangsung. Anda boleh mendapatkan laporan foto sepenuhnya mengenai tetamu dan bintang ketika majlis makan malam di laman web rasmi dengan laporan 2018.

Terima kasih kerana turut memeriahkan Majlis Makan Malam Perdana 2018. Jumpa lagi pada tahun 2019!

dinner_final_510x350_1.jpg

https://www.instaforex.com/ms/company_news/11506.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sy yakin instaforex setiap tahun akan ada sahaja penambahan award

dengan sokongan semua trader instaforex. tiada yang mustahil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

RUMUSAN MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2018

Acara gilang-gemilang pada tahun ini, Majlis Makan Malam perdana InstaForex, yang telah berlangsung pada 8 Disember di Hotel Marriott Putrajaya .

Untuk memastikan majlis makan malam ini berlangsung dengan jayanya kami telah mengambil masa yang agak lama bagi memastikan acara ini berjaya memukau para pelanggan dan rakan niaga kami yang turut hadir memeriahkan suasana, bagi menjadikannya sangat menarik. Dan kami berjaya melakukannya!

Antara selebriti undangan yang turut menghiburkan para tetamu sebelum majlis bermula adalah Andrew Lee dan Sobhi Shaker dimana mereka merupakan Ahli silap mata yang berjaya memukau para tetamu dengan persembahan menarik dari mereka. Disamping itu turut bersama ahli silap mata tersebut adalah "mirror men" dan "Insta Bear" yang sangat menghibur para tetamu, mereka turut mengambil gambar dan mengajak mereka untuk turut serta mengambil bahagian dalam peraduan #hastag insta GD18 di instagram dan juga facebook. Mereka yang berjaya mendapatkan "like" terbanyak akan berjaya membawa pulang iPhone XS dan Samsung S9.

Para tetamu yang berbesar hati untuk meluangkan masa menyertai zon permainan khas di mana mereka boleh bermain bola keranjang, dart gergasi, mengambil bahagian dalam pertandingan sepakan penalti,untuk menguji kepantasan dan kecekapan dalam permainan,foosball dan air hockey. setiap tetamu yang melibatkan diri dalam permainan disediakan akan diberikan hadiah oleh pihak penganjur serta boleh mengambil bahagian untuk memenangi cabutan bertuah berupa skuter Nineboot segway s2.

Ahli silap mata terhebat Andrew Lee dan penggesek biola terkenal yang begitu menawan Endang telah membuat persembahan yang memukau pada malam tersebut. Selain itu, para tetamu turut disambut oleh paluan gendang dari Drum24. Acara kemuncak pada malam tersebut adalah dengan kemunculan band rock Floor88.

Sudah pasti, terdapat peristiwa-peristiwa luar biasa ketika majlis sedang berlangsung. Anda boleh mendapatkan laporan foto sepenuhnya mengenai tetamu dan bintang ketika majlis makan malam di laman web rasmi dengan laporan 2018.

Terima kasih kerana turut memeriahkan Majlis Makan Malam Perdana 2018. Jumpa lagi pada tahun 2019!

dinner_final_510x350_1.jpg

https://www.instaforex.com/ms/company_news/11506.html

moga aktiviti seperti ini dpt diteruskan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

moga aktiviti seperti ini dpt diteruskan instaforex

diharapkan majlis makan malam perdana 2019 instaforex akan lebih hebat dan meriah lagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

diharapkan majlis makan malam perdana 2019 instaforex akan lebih hebat dan meriah lagi

itu semestinya. tahun 2018 pun sudah terbaik dari 2017 . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

diharapkan majlis makan malam perdana 2019 instaforex akan lebih hebat dan meriah lagi

diharapkan perkhidmatan instaforex terus dipertingkatkan lg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

itu semestinya. tahun 2018 pun sudah terbaik dari 2017 . 

berita terbaru rusia mengenakan sekatan pd instaforex,harap ada penyelesaian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

diharapkan perkhidmatan instaforex terus dipertingkatkan lg

instaforex sentiasa meningkat kualiti perkhidmatan di mata dunia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

instaforex sentiasa meningkat kualiti perkhidmatan di mata dunia

semestinya broker yg telah berada lama di dalam industri seperti instaforex perlu ada kualiti sebegini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semestinya broker yg telah berada lama di dalam industri seperti instaforex perlu ada kualiti sebegini

trader tidak perlu bimbang apabila melakukan dagangan di instaforex. setiap keuntungan akan dibayar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0