• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaForex - Company News

1411 posts in this topic

Posted · Report post

rasanya boleh upgrade sistem instaforex utk kenal pasti,tiada salah meningkatkan perkhidmatan utk kebaikan masa hadapan

instaforex sentiasa meningkatkan kualiti perkhidmatan setiap masa, sebab itu setiap tahun menang broker terbaik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

instaforex sentiasa meningkatkan kualiti perkhidmatan setiap masa, sebab itu setiap tahun menang broker terbaik

hebat instaforex tiap2 tahun ada sahaja anugerah yg dimenangi mereka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hebat instaforex tiap2 tahun ada sahaja anugerah yg dimenangi mereka

semuanya atas sokongan trader2 instaforex di seluruh dunia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semuanya atas sokongan trader2 instaforex di seluruh dunia

dengar2 ada lebih 7 juta pelanggan di instaforex ni ya tuan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hebat instaforex tiap2 tahun ada sahaja anugerah yg dimenangi mereka

tahniah diucapkan kepada instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

INSTAFOREX MENJAMIN KESELAMATAN KETAT AKAUN ANDA

InstaForex mereka satu sistem pengesahan dua faktor untuk kemudahan dan keselamatan pelanggan. Pengesahan dua faktor tersebut adalah prosedur yang memastikan keselamatan yang lebih tinggi daripada akaun berbanding dengan kata laluan. Apabila anda log masuk ke Kabinet Pelanggan, sistem memerlukan nombor pengenalan peribadi (PIN) yang dihasilkan oleh Google Authenticator sebagai tambahan kepada permohonan kata laluan. Aplikasi tersebut bekerja di luar talian.

Pelanggan dapat membolehkan dan melumpuhkan pilihan sendiri dalam kabinet Pelanggan. InstaForex mengukuhkan perlindungan maklumat peribadi pelanggan dengan memastikan keselamatan data dari setiap akaun.

https://www.instaforex.com/company_news/7631.html

instaforex menjaga akaun setiap pelanggannya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

instaforex menjaga akaun setiap pelanggannya

jadi trader perlu aktifkan di kabinet klien mereka sendiri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jadi trader perlu aktifkan di kabinet klien mereka sendiri

kena rajin2kan diri faham cara guna kabinet pelanggan instaforex baru mudah kerja nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kena rajin2kan diri faham cara guna kabinet pelanggan instaforex baru mudah kerja nanti

pelbagai fungsi perlu di terokai di cabinet instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pelbagai fungsi perlu di terokai di cabinet instaforex

trader perlu explore kabinet klien instaforex.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

trader perlu explore kabinet klien instaforex.

betul dah tu, pelanggan perlu mahir dengan web dan kabinet pelanggan instaforex ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul dah tu, pelanggan perlu mahir dengan web dan kabinet pelanggan instaforex ni

semua info perkhidmatan instaforex ada di kabinet klien instaforex masing masing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua info perkhidmatan instaforex ada di kabinet klien instaforex masing masing.

semua dihujung jari,sgt berbaloi menjadi trader instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua dihujung jari,sgt berbaloi menjadi trader instaforex

instaforex ni broker yg paling mudah utk kita mendapatkan sebarang maklumat sebab ada banyak cara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pasukan InstaForex Loprais menuju ke Dakar 2019

 

2ebtulv.jpg

 

Rali Dakar 2019 akan bermula dalam beberapa minggu. Aleš Loprais, navigasi Sepanyolnya, Ferran Marco Alcayna, dan ketua mekanik Petr Pokora akan mengadakan serbuan pada 6 Januari di Lima. Pasukan perlumbaan perlu melalui 10 peringkat dalam kategori trak.

Pasukan itu telah memperhalusi Tatra mereka di bengkel di bandar Frenštát pod Radhoštěm sehingga berlepas. Akhirnya, Pasukan InstaForex Loprais pergi ke Le Havre, Perancis, untuk mengatur beberapa formaliti pentadbiran. Di sana, mereka akan memulakan kapal untuk berlayar ke Peru.

"Sekiranya kami diberi satu minggu lagi untuk persiapan, kami akan terus bekerja di dalam kereta kerana ada yang perlu dilakukan. Pembangunan Tatra perlumbaan kami adalah rutin harian kami dan ia adalah proses jangka panjang. Walaupun armada kami menuju ke Amerika, saya telah berpindah ke Dubai untuk berlatih di bukit pasir hingga akhir bulan sebagai penganjur Rali Dakar menjanjikan kira-kira 70 peratus pasir.

Aleš Loprais memulakan kerjaya Dakar pada tahun 2006 sebagai pemandu arah untuk bapa saudaranya yang terkenal. Sejak itu, Aleš tidak terlepas ralli tunggal. Pada keseluruhannya, beliau telah mengambil bahagian dalam perlumbaan 12 Dakar, memenangi 9 peringkat, dan selesai sebanyak 5 kali dalam keseluruhan 10 peringkat. Pada awal Januari, trak Tatra dari InstaForex Loprais Team berian nombor 507 akan menghadapi cabaran perlumbaan.

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11456.html

 

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

instaforex ni broker yg paling mudah utk kita mendapatkan sebarang maklumat sebab ada banyak cara

sgt setuju dgn tuan,sgt selesa trade di instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

instaforex ni broker yg paling mudah utk kita mendapatkan sebarang maklumat sebab ada banyak cara

dan instaforex adalah broker paling mudah buka akaun, deposit dan withdrawal .. tanpa perlu lakukan verification

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dan instaforex adalah broker paling mudah buka akaun, deposit dan withdrawal .. tanpa perlu lakukan verification

betul tuan, tak ada verifikasi pun boleh nak buat withdraw di instaforex ni, tapi bergantung kepada terma dan syarat la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tuan, tak ada verifikasi pun boleh nak buat withdraw di instaforex ni, tapi bergantung kepada terma dan syarat la

sebelum withdrawal di galakkan melihat bonus statistik utnuk mengetahui jumlah withdrawal dibenarkan supaya bonus tidak di tarik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sebelum withdrawal di galakkan melihat bonus statistik utnuk mengetahui jumlah withdrawal dibenarkan supaya bonus tidak di tarik

semua itu boleh dpt melalui cabinet instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua itu boleh dpt melalui cabinet instaforex

sy suka kabinet pelanggan instaforex ni sebab banyak maklumat berguna ada disana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

TIGA LAGI PEMENANG PERINGKAT INTERIM PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG DIUMUMKAN HARI INI

default_img_1.png

Keputusan daripada tiga lagi peringkat interim pertandingan InstaForex telah diumumkan. Oleh itu, hari ini kami bersedia untuk memperkenalkan senarai nama pemenang dalam pertandingan FX-1 Rally, InstaForex Sniper, dan One Million Option.

InstaForex mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan kami mengalu-alukan kedatangan peserta lain dalam mencapai kejayaan dalam pertandingan ini. Percayalah pada nasib anda!

FX-1 Rally
Ilya Nikolaevich Prokopetsfrom Kazakhstan berjaya mencapai kejayaan dalam peringkat terbaru pertandingan FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan berharap beliau terus berusaha untuk memperoleh kejayaan dalam peringkat seterusnya. Sekiranya anda tidak gentar untuk berhadapan dengan persaingan yang begitu sengit dan bersedia untuk merebut gelaran juara dalam perlumbaan - Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke pertandingan Rally FX-1 seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 21 Disember 2018 hingga 23:59 21 Disember, 2018. Daftar dan ambil bahagian!

InstaForex Sniper
InstaForex Sniper merupakan pertandingan perdagangan yang paling cepat dan cekap. Hari ini, Aleksey Ivanovich Seledtsov menunjukkan kemahiran dan bernasib baik untuk memperoleh kejayaan. Untuk terus berjaya! Kami ingin mengingatkan anda bahawa pertandingan InstaForex Sniper seterusnya akan bermula dari 24 Disember 2018 hingga 25 Disember 2018.

One Million Option
One million option merupakan salah satu pertandingan yang paling popular oleh InstaForex. Terdapat ramai peserta yang turut bersaing, bergembira, dan turut bersama merasai adrenalin yang tinggi! Pedagang yang bermotivasi tinggi menerima cabaran yang sukar untuk mendapatkan gelaran One Million Option. Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan bahawa Vladimir Nikolaevich Komissarov telah berjaya dalam pertandingan One Million Option. Tahniah!

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para peserta akhir

https://www.instaforex.com/ms/company_news/11467.html

Edited by InstaForex Shah Alam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sy suka kabinet pelanggan instaforex ni sebab banyak maklumat berguna ada disana

trader boleh melihat statistik bonus instaforex yang boleh dikeluarkan di kabinet klien mereka juga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

trader boleh melihat statistik bonus instaforex yang boleh dikeluarkan di kabinet klien mereka juga

betul tuan utk mengelakkan drp benda tersebut berlaku,semak dahulu di cabinet instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tuan utk mengelakkan drp benda tersebut berlaku,semak dahulu di cabinet instaforex

tak perlu susah2 nak mengira secara manual berapa jumlah boleh dikeluarkan, semak sahaja di kabinet pelanggan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0