• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaForex - Company News

916 posts in this topic

Posted · Report post

pada yg mempunyai dana mencukupi dan pandai mengira ratio, tiada mesalah menggunakan cara sebegini. Pada yg kurang mahir, disarankan mengasingkan akaun Instaforex mereka

betul tuan. atau boleh cuba pecahkan modal dan bukak beberapa akaun. dan 1 akaun subcribe satu manager. pun boleh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yang pentingkan pastikan setiap akaun itu mempunyai margin yang mencukupi seperti yang disarankan oleh manager tersebut.

jika manager forexcopy instaforex tidak memberi apa2 saranan bagaimana pula tuan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jika manager forexcopy instaforex tidak memberi apa2 saranan bagaimana pula tuan?

mmg tidak ada pun kebiasannya.. tp anda mesti menjadi forexcopy yg bijak... sekiranya anda beranggapan salah tu trade melawan arus anda boleh menutup trade tersebut..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jika manager forexcopy instaforex tidak memberi apa2 saranan bagaimana pula tuan?

Leceh sikit jika tiada saranan dari manager sebab kita kena kira secara manual ratio yg sesuai dengan saiz akaun manager Instaforex tersebut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Leceh sikit jika tiada saranan dari manager sebab kita kena kira secara manual ratio yg sesuai dengan saiz akaun manager Instaforex tersebut

tak per la nnt follow forexcopy saya nnt saya akan sarankan berapa ratio yg sesuai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak per la nnt follow forexcopy saya nnt saya akan sarankan berapa ratio yg sesuai

boleh kongsikan forexcopy instaforex tuan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

boleh kongsikan forexcopy instaforex tuan?

tuan ABU boleh share tapi kena buka akaun under affliate dia. jom buat duit dengan instaforex forecopy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuan ABU boleh share tapi kena buka akaun under affliate dia. jom buat duit dengan instaforex forecopy

wah menarik ni, ada servis khas buat mereka yg daftar akaun Instaforex bawah dia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah menarik ni, ada servis khas buat mereka yg daftar akaun Instaforex bawah dia

boleh dapat rebate khas jika mendaftar akaun dibawah affliater beliau. sangat menarik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuan ABU boleh share tapi kena buka akaun under affliate dia. jom buat duit dengan instaforex forecopy

owh syarat begitu pula utk copy akaun instaforex ye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 

tebaik tuan,mmg gegar profit akaun instaforex kalau copy

heheh terima kasih... jom copy trade di instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

heheh terima kasih... jom copy trade di instaforex

tahniah tuan ada perkhidmatan camni untuk pelanggan Instaforex. Memang hebat servis2 disini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Chancy Deposit:$5,000 untuk bulan April

Pedagang yang dihormati!

chancy10.jpg

Sebagai penghormatan terhadap kemenangan pemain tenis Daria Kasatkina pada separuh akhir Kejohanan Induk India Wells, kami menambah bonus kepada $ 5 000 di dalam kempen Chancy Deposit pada bulan April.

Jika anda menambah akaun anda sehingga 30 April, anda menjadi peserta kempen dan pesaing untuk memenangi $ 5,000, yang boleh anda gunakan dalam dagangan Forex. Pertandingan Chancy Deposit diadakan setiap bulan dan jumlah bonus turut berubah.  Ikuti perkembangan berita dan kerjaya profesional rakan kongsi kami kerana setiap peserta kempen mempunyai peluang untuk memenangi hadiah!

Berita Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10715.html

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tahniah tuan ada perkhidmatan camni untuk pelanggan Instaforex. Memang hebat servis2 disini

d instaforex sesiapa saja boleh buat untung jika kena dengan caranya. yang penting trade dengan bijak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

 

 

Chancy Deposit:$5,000 untuk bulan April

Pedagang yang dihormati!

chancy10.jpg

 

Sebagai penghormatan terhadap kemenangan pemain tenis Daria Kasatkina pada separuh akhir Kejohanan Induk India Wells, kami menambah bonus kepada $ 5 000 di dalam kempen Chancy Deposit pada bulan April.

 

Jika anda menambah akaun anda sehingga 30 April, anda menjadi peserta kempen dan pesaing untuk memenangi $ 5,000, yang boleh anda gunakan dalam dagangan Forex. Pertandingan Chancy Deposit diadakan setiap bulan dan jumlah bonus turut berubah.  Ikuti perkembangan berita dan kerjaya profesional rakan kongsi kami kerana setiap peserta kempen mempunyai peluang untuk memenangi hadiah!

 

Berita Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10715.html

 

 

 

tawaran menarik dr instaforex

Edited by Michael scotfield

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

d instaforex sesiapa saja boleh buat untung jika kena dengan caranya. yang penting trade dengan bijak

betul tu tuan.. yg pentng instaforex bayar withdraw kita... itu yg penting skali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tu tuan.. yg pentng instaforex bayar withdraw kita... itu yg penting skali

harap sempena tahun baru ni, Instaforex adakan penambahbaikkan lagi dengan menyediakan withdrawal instant pula

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

harap sempena tahun baru ni, Instaforex adakan penambahbaikkan lagi dengan menyediakan withdrawal instant pula

 Betul tuan,harap instaforex menerima cadangan tuan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tu tuan.. yg pentng instaforex bayar withdraw kita... itu yg penting skali

sebab itu saya dengan instaforex sejak 2007. sbb bila profit ..boleh withdraw dengan selamat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sebab itu saya dengan instaforex sejak 2007. sbb bila profit ..boleh withdraw dengan selamat

rebet pun tinggi sbb tu dah lama dengan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sebab itu saya dengan instaforex sejak 2007. sbb bila profit ..boleh withdraw dengan selamat

sy perasan withdrawal Instaforex makin lambat semenjak beberapa bulan ni. Withdrawal sy minggu ni dari Isnin x lepas2 lg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0