• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaForex - Company News

916 posts in this topic

Posted · Report post

x boleh tuan. Syarat bagi bonus akaun adalah bonus itu tidak boleh dipindahkan ke akaun lain manakala syarat bagi pamm Instaforex memerlukan pelanggan memindahkan dana dari akaun mereka ke akaun manager pamm

kalau forex copy instaforex pula bagaimana tuan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau forex copy instaforex pula bagaimana tuan?

saya rasa sama saje. cuma saya belum cuba sahaja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya rasa sama saje. cuma saya belum cuba sahaja

betul jugak...utk free bonus pun tak boleh utk pamm dan copytrade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya rasa sama saje. cuma saya belum cuba sahaja

forexcopy instaforex lebih kurang macam trade sendiri pun tidak boleh?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Keputusan empat peringkat peraduan dari InstaForex di rumuskan.

 

9anwyh.jpg

 

Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang untuk keputusan yang cemerlang dan berharap peserta lain untuk menempa nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

 

One Million Option

One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan pertandingan pada peringkat kali ini, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa peringkat seterusnya akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

 

InstaForex Sniper

Pedagang yang paling tekun dan paling cepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

 

Lucky Trader

Tangan mantap, minda yang tenang, dan konsentrasi pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Sekiranya anda mampu menghabiskan dua minggu berdagang dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi salah satu pemenang pada peringkat akan datang. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

 

FX-1 Rally

Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 peringkat kali ini ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang untuk prestasi yang cemerlang dan berharap beliau mengesahkan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau forex copy instaforex pula bagaimana tuan?

kalau forexcopy, bonus Instaforex tu boleh digunakan sebagai manager atau follower sebab bonus tu tak dipindahkan ke mana2 akaun lain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau forexcopy, bonus Instaforex tu boleh digunakan sebagai manager atau follower sebab bonus tu tak dipindahkan ke mana2 akaun lain

wah menarik ni. boleh cuba. jom kita cuba instaforex forexcopy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau forexcopy, bonus Instaforex tu boleh digunakan sebagai manager atau follower sebab bonus tu tak dipindahkan ke mana2 akaun lain

confirm ke tuan dan rujuk pada support?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Keputusan empat peringkat peraduan dari InstaForex di rumuskan.

 

 

 

9anwyh.jpg

 

 

 

Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang untuk keputusan yang cemerlang dan berharap peserta lain untuk menempa nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

 

 

 

One Million Option

 

One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan pertandingan pada peringkat kali ini, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa peringkat seterusnya akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

 

 

 

InstaForex Sniper

 

Pedagang yang paling tekun dan paling cepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

 

 

 

Lucky Trader

 

Tangan mantap, minda yang tenang, dan konsentrasi pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Sekiranya anda mampu menghabiskan dua minggu berdagang dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi salah satu pemenang pada peringkat akan datang. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

 

 

 

FX-1 Rally

 

Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 peringkat kali ini ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang untuk prestasi yang cemerlang dan berharap beliau mengesahkan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

 

Salam Sejahtera,

 

Pengurus Perhubungan Awam

 

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

 

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

 

 

 

 

tahniah kepada pemenang contest instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

confirm ke tuan dan rujuk pada support?

dah bertahun sy gunakan akaun bonus atau akaun hadiah dari Instaforex dengan forexcopy tanpa sebarang mesalah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah bertahun sy gunakan akaun bonus atau akaun hadiah dari Instaforex dengan forexcopy tanpa sebarang mesalah

terima kasih atas info berguna ini tuan. saya rasa boleh sebab forexcopy ini , seperti orang trade di akaun kita kan. bukan kita bagi duit atau invest pada orang. betul tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

PERUBAHAN PADA WAKTU DAGANGAN UNTUK 30.03.2018 DAN 02.04.2018 DISEBABKAN CUTI PASKAH

Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Time_390x270_v2%5B1%5D.png

https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

terima kasih atas info berguna ini tuan. saya rasa boleh sebab forexcopy ini , seperti orang trade di akaun kita kan. bukan kita bagi duit atau invest pada orang. betul tak?

betul tuan. Seronok menggunakan forexcopy dari Instaforex ini. Sambil2 buat profit, kita boleh berlajar dari posisi yg dibuka oleh manager tersebut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

PERUBAHAN PADA WAKTU DAGANGAN UNTUK 30.03.2018 DAN 02.04.2018 DISEBABKAN CUTI PASKAH

Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Time_390x270_v2%5B1%5D.png

https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

terima kasih atas makluman tuan bekenaan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tuan. Seronok menggunakan forexcopy dari Instaforex ini. Sambil2 buat profit, kita boleh berlajar dari posisi yg dibuka oleh manager tersebut

Trader boleh memilih trader dan membuat analisis manger mana yang disukai di kabinet klien instInstaF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Trader boleh memilih trader dan membuat analisis manger mana yang disukai di kabinet klien instInstaF

klw saya semua org saya subscribe.. jadi ada pilihan kadang2 mmg ada perbezaan dari analisis manager tu sendiri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Trader boleh memilih trader dan membuat analisis manger mana yang disukai di kabinet klien instInstaF

terima kasih tuan atas penerangan tentang forexcopy instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

klw saya semua org saya subscribe.. jadi ada pilihan kadang2 mmg ada perbezaan dari analisis manager tu sendiri

kena pandai mencari manager di forexcopy Instaforex ini. Kalau modal dia besar sangat susah pula kita nak selaraskan ratio dengan akaun kita nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kena pandai mencari manager di forexcopy Instaforex ini. Kalau modal dia besar sangat susah pula kita nak selaraskan ratio dengan akaun kita nanti

sebaiknya pelbagaikan manager instaforex forexcopya tau PAMM ini, oleh itu jika lost satu masih ada lagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kena pandai mencari manager di forexcopy Instaforex ini. Kalau modal dia besar sangat susah pula kita nak selaraskan ratio dengan akaun kita nanti

betul tu...tp boleh laraskan... nilai lot yg lebih rendah jika modal forexcopy besar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sebaiknya pelbagaikan manager instaforex forexcopya tau PAMM ini, oleh itu jika lost satu masih ada lagi

tidak bahaya ke tuan satu akaun instaforex subcribe pelbagai manager?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tidak bahaya ke tuan satu akaun instaforex subcribe pelbagai manager?

itu la tuan, bahaya rasanya kalau2 akaun Instaforex tu tak mampu nak tampung pergerakan dari pelbagai manager tersebut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tidak bahaya ke tuan satu akaun instaforex subcribe pelbagai manager?

betul jugak tu.... saya rasa satu akaun utk satu manager sahaja... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tidak bahaya ke tuan satu akaun instaforex subcribe pelbagai manager?

yang pentingkan pastikan setiap akaun itu mempunyai margin yang mencukupi seperti yang disarankan oleh manager tersebut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yang pentingkan pastikan setiap akaun itu mempunyai margin yang mencukupi seperti yang disarankan oleh manager tersebut.

pada yg mempunyai dana mencukupi dan pandai mengira ratio, tiada mesalah menggunakan cara sebegini. Pada yg kurang mahir, disarankan mengasingkan akaun Instaforex mereka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0