• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Movie Terbaik Dalam 2015?

10 posts in this topic

Posted · Report post

Tiap2 tahun pon ada movie terbaik..cuma nak tau yg 2015 ada apa2 intro x?

rasa nak tengok movie dah lama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kenapa tak menonton dr internet? tidak perlu bayar pun

tiket wayang mahal sangat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul kata tu. oleh demikian, aku cuma akan menonton wayang di panggung wayang pd setiap hari Rabu
harga tiket wayang pada hari Rabu murah sikit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Apa sal nak bazirkan wang eh?

Download dari internet sudah lah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

kenapa tak menonton dr internet? tidak perlu bayar pun

tiket wayang mahal sangat

Aku suka pengalaman tu eh..suara besar..lebih benar..

Cuma skrg pon bleh dpt tiket percuma..

betul kata tu. oleh demikian, aku cuma akan menonton wayang di panggung wayang pd setiap hari Rabu
harga tiket wayang pada hari Rabu murah sikit

Aku ni pon tak slalu gi jgak. cuma skrg ada dpt tiket percuma

Apa sal nak bazirkan wang eh?

Download dari internet sudah lah

Tak de nak bazirlah..XPAX skrg de akitiviti bleh dptkan tiket percuma..

Edited by melindaapang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku suka pengalaman tu eh..suara besar..lebih benar..

Cuma skrg pon bleh dpt tiket percuma..

Aku ni pon tak slalu gi jgak. cuma skrg ada dpt tiket percuma

Tak de nak bazirlah..XPAX skrg de akitiviti bleh dptkan tiket percuma..

Huh?? Apa aktiviti XPAX ade?? Aku penggune XPAX tapi tak tau nie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku suka pengalaman tu eh..suara besar..lebih benar..

Cuma skrg pon bleh dpt tiket percuma..

Aku ni pon tak slalu gi jgak. cuma skrg ada dpt tiket percuma

Tak de nak bazirlah..XPAX skrg de akitiviti bleh dptkan tiket percuma..

Ko ni XPAX tentang subsribe pelan internet ke?

Aku Terengganu sini belajar..Tak leh gune ke??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Huh?? Apa aktiviti XPAX ade?? Aku penggune XPAX tapi tak tau nie?

Ko bleh laman website dia..

https://www.xpax.com.my/freemovies

Ajaran semua ada sudah tak susah nak dapat je

Ko ni XPAX tentang subsribe pelan internet ke?

Aku Terengganu sini belajar..Tak leh gune ke??

Tak leh ehh..

T&C ada tunjuk kat website aku bagi tadi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ko bleh laman website dia..

https://www.xpax.com.my/freemovies

Ajaran semua ada sudah tak susah nak dapat je

Tak leh ehh..

T&C ada tunjuk kat website aku bagi tadi..

Okok.. Terima kasih ye !!

Hehe..Cuma masih fikir nak gi MBO menonton wayang ape ni..hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

movie terbaik 2017 What Happen To Monday

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0