• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Perisian Perakaunan Format Excel


1 post in this topic

Posted · Report post

Assalamualaikum wbt....

Pernahkah terlintas difikiran anda persoalan berikut:

* - Setelah sekian lama aku memulakan perniagaan tetapi masih tidak dapat menyiapkan Penyata Untung Rugi dan Kunci Kira-Kira!!
* - Di manakah aku dapat mempelajari asas membuat penyata-penyata tersebut?
* - Kalau nak menghadiri kursus aku rasa dah terlalu senior, malulah aku kalau orang tengok....
* - Kalau nak menghadiri kursus pun mungkin ambil masa 3 hingga 5 hari, siapa nak jaga perniagaan aku ni......
* - Kursus perakaunan ni agak mahal, yurannya mungkin RM300 hingga RM600............

INSYAALLAH Kami boleh membantu anda menyelesaikan segala pertanyaan itu. Dapatkan Perisian Sistem Perakaunan format Excel rekaan kami dengan harga RM50 untuk menyelesaikan masalah anda itu. Selain dari perisian tersebut, Tuan/Puan juga akan memiliki panduan cara-cara menggunakannya dan Penerangan ringkas apa itu Sistem Perakaunan. Hubungi Kami untuk mengetahui cara bayaran dan kami akan terus menghantar perisian ini melalui e-mail . Mudah bukan!!!!!!

Anda boleh melakukannya. Anda hanya perlu memasukkan(key-in) jumlah jualan atau pendapatan dan segala item belanja di ruang yang disediakan. Format Excel ini akan menyiapkan secara automatik Penyata Imbangan Duga, Penyata Untung Rugi dan Kunci Kira-Kira. Anda boleh mengetahui Untung/Rugi secara Harian, Bulanan dan Tahunan. Selamat memasuki era perniagaan Usahawan terhebat!!!

Sebarang pertanyaan dan pembelian sila hubungi : 019-4131775 atau email kan pertanyaan ke : [email protected]
ATAU Layari laman web kami di : SISTEM PERAKAUNAN FORMAT EXCEL


Sekian. Wassalam.
 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0