• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

9 posts in this topic

Posted · Report post

11404919_1606684669609089_2030152223_n.j

 

macamne nak seltelkan ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kenapa tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

disebabkan reset berkali kali..tukar password facebook

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

baNYAK member kat sini tak tahu ke masalah di atas
harap2 ada yg tahu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni access kat network office?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rajin tukar nama kot? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

banyak2 kali login dengan different ID dan Different password dia akan jadi camtu laa... FB Security... lenkali ingat lah betul2 password apa... FB block kejap jer tuh.. sama jer macam Yahoo atau Gmail.. lepas 2-3 hari ikut lah diaorang punya policy barred untuk berapa hari.. nanti dia jadi okay semula... pastu kenalah login dengan ID dengan Password yang betul... kalau buat lagi hal yang sama kena block lagi... hahahahhaa....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

banyak2 kali login dengan different ID dan Different password dia akan jadi camtu laa... FB Security... lenkali ingat lah betul2 password apa... FB block kejap jer tuh.. sama jer macam Yahoo atau Gmail.. lepas 2-3 hari ikut lah diaorang punya policy barred untuk berapa hari.. nanti dia jadi okay semula... pastu kenalah login dengan ID dengan Password yang betul... kalau buat lagi hal yang sama kena block lagi... hahahahhaa....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau org nak pedajal kan kita pun blh ni. yg penting tahu email kita lps tu try la login byk kali dgn letak ntah apa2 pwd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now