• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Kadar Rendah Utk Tenet. :o

11 posts in this topic

Posted · Report post

ari tu, kwan ak pegi beli fon Note3.. mase da beli org kedai tu bagi simcard Xpax IOX kat kwan ak.. kwan ak mmg xnk, so die cuba jual balik kat kedai tu, xpi mmg x leh la.. so die bg ak sbb ak ckp nk main2 dgn sim tu.. tgk2, dpt byk benda percuma..  :18:  :18: kadar tenet pon rendah.. 

Ade x org laen yg guna Xpax IOX? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ari tu, kwan ak pegi beli fon Note3.. mase da beli org kedai tu bagi simcard Xpax IOX kat kwan ak.. kwan ak mmg xnk, so die cuba jual balik kat kedai tu, xpi mmg x leh la.. so die bg ak sbb ak ckp nk main2 dgn sim tu.. tgk2, dpt byk benda percuma..  :18:  :18: kadar tenet pon rendah.. 

Ade x org laen yg guna Xpax IOX? 

i guna postpaid, kadar tenet pon rendah jugak.. bnyk pakej ada.. mana ada org pakai prepaid lg bro.. huhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

postpaid mahal lah cik adik or akak. hihihi. tak byr bil kita yg gasak. haha. agak agak ada tak pekej yg murah skt line okay ke kan? share le sini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ti em go la pulok le nie....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

postpaid mahal lah cik adik or akak. hihihi. tak byr bil kita yg gasak. haha. agak agak ada tak pekej yg murah skt line okay ke kan? share le sini.

pakai prepaid sudey.. mmber aku br sim card free card aku.. xpax.. plan baru.. boley thn dia pnya rate.. murah.. tenet laju..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

laju sgt kalau ada quota buat apa. rate lbh gempak dari fixed line punya tenet ke? haha!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cukup la stakat nk cek fb tiap2 ari.., dpt free 3 x sehari.. dh la murah. line ok.. sbb tu aku stay je pakai xpax sjak dr dulu.. hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

10366294_826843744045080_354047671274366

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

postpaid mmg susah nk maintain la.. mahal gilew.. ak maseh guna postpaid ak skrg, btul2 igt nk tukar da.. rm78 dpt free cal n sms, n SATU GB data per bulan je. mana cukupp.. tiap2 bulan ak kena byr lebih utk data.. mmg call n sms tu ak x guna.. skrg sume guna whatsapp wechat telegram.. rugi gilew. nak tukar ke xpax iox je la.. berbaloi dgn sume benda free tuh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

gune je lah prepaid. tak semak sgt hjg bulan. cuma semak bila takde kredit je dan nak cari topup. pandai pandailah decide. dah besar kan? kui kui kui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

gune je lah prepaid. tak semak sgt hjg bulan. cuma semak bila takde kredit je dan nak cari topup. pandai pandailah decide. dah besar kan? kui kui kui.

topup je pakai atm ke mayban2u ke cimb click ke.. senang je .. haha

5 hinggit pon boley reload skang ni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0