• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Khidmat Terjemahan BM - Eng / Proofread / Transcribe (Tukar Audio & Video > Teks) / Subtitle

99 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

mencari-khidmat-proofreading-tesis.jpg
 
1. http://www.MyCambridge.blogspot.My >> Kelas Bahasa Inggeris Dewasa & Tuisyen MUeT / iELTs
 

- Khidmat Proofread & Terjemahan Melayu - English > Buku / Jurnal / Tesis / Abstrak / Assignment / Speech / Artikel

- Service Transcribe - tukar audio / video / buku fizikal ke >> Microsoft Words Text

- Servis Membuat Subtitle English / Sarikata BM - untuk Montage / Klip Video / Filem / Dokumentari / dan lain-lain

- Kursus membuat Subtitle (Private course @ Shah Alam / Putrajaya / Seremban)
 
 
Prosedur Tempahan :
 
a. Emelkan ke >> [email protected] :

- Dokumen yang ingin diterjemah / proofread 
- ATAU  Audio / Video yang perlu di buat Subtitle / Transcribe
   

b. Kami akan reply dengan "Quote Harga" serta akaun pembayaran.
c. Hantar deposit ke akaun pembayaran dan kerja akan dimulakan.
d. Hasil kerja yang telah siap akan dihantar selepas baki dijelaskan.
 
 
*Sijil Penterjemah dan Surat Pengesahan ada disediakan.
**Resit juga tersedia untuk tujuan claim.
 
 
 
Antara pelanggan yang mengunakan khidmat kami:

1. Senior research fellow, Social Security Research Centre, University of Malaya

2. Jabatan Geografi & Alam Sekitar, Fakulti Sains Kemanusiaan Universiti Pendidikan Sultan Idris, 35900 Tanjong Malim, Perak, MALAYSIA

3. Research Management Center , Faculty of Medicine, University of Malaya 50603, Kuala Lumpur, Malaysia
 
 
 
 
#Diskaun untuk UM, UPSI, UPM, UiTM, UKM, UTM, UTeM, UNIMAS, UMS, UMP, UUM, UNIMAP, UMK, UniSZA, UPNM, UMT, USAS, UTHM , etc.
 
 
 
*****Share INFO ini dengan rakan Anda !

 

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

http://www.Mudah2u.Co.Vu  ,  services :
 

1. Transcribe Service (Convert Audio / Video recording to Microsoft Words Text)

2. Create English / Malay Subtitle for Video Clips / Montage / Presentation

3. Proofreading & Translation Service (Bahasa Melayu - English) - Abstract / Thesis / Book / Journal / Articles
 
 
Booking Procedure:
 
1. Email the Documents / Audio / Video you want to Proofread / Translate / Transcribe / Subtitle to >> [email protected]

2. We will reply with "Price Quotation" and payment details.

3. Make a deposit and we will start on the work immediately.

4. Completed work will be emailed when payment balance has been cleared.
 
* Certificate of Authenticity and Letter of Authentication are provided upon request.
* Receipts are also available for claim purposes.
 
 
 
 
Previous Clients who acquired us:

1. Senior research fellow, Social Security Research Center, University of Malaya

2. Department of Geography & Environment, Faculty of Humanities, Universiti Pendidikan Sultan Idris, 35900 Tanjong Malim, Perak, MALAYSIA

3. Research Management Center, Faculty of Medicine, University of Malaya 50603, Kuala Lumpur, Malaysia
 
 
#Discount for UM, UPSI, UPM, UiTM, UKM, UTM, UTeM, UNIMAS, UMS, UMP, UUM, UNIMAP, UMK, UniSZA, UPNM, UMT, USAS, UTHM , etc.
 
 
 
 
*****Share this INFO with your friends!

 

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post


buat subtitle buat subtitle online buat subtitle sendiri buat subtitle di youtube buat subtitle di android buat subtitle video buat subtitle film buat subtitle di movie maker buat subtitle dengan notepad buat subtitle permanen aplikasi buat subtitle video aplikasi buat subtitle indonesia subtitle untuk anime cara buat subtitle android cara buat subtitle aegisub belajar buat subtitle cara buat subtitle berwarna cara buat subtitle bergerak aplikasi buat bikin subtitle aplikasi buat baca subtitle di android aplikasi buat buka subtitle cara buat background subtitle software buat bikin subtitle cara buat subtitle di video cara buat subtitle malay cara buat subtitle indonesia cara buat subtitle youtube cara buat subtitle srt aplikasi buat edit subtitle software buat edit subtitle cara buat subtitle film sendiri software buat subtitle film cara buat file subtitle cara buat subtitle film di android aplikasi buat subtitle film di hp cara buat subtitle film otomatis cara buat subtitle guna notepad cara buat subtitle guna aegisub aplikasi buat gabungin subtitle cara buat subtitle di gom player software buat gabungin subtitle cara buat subtitle di gom cara buat hard subtitle cara buat subtitle hardsub download subtitle buat hp aplikasi subtitle buat hp cara buat subtitle di hooq cara buat subtitle lewat hp aplikasi buat subtitle di hp cara buat subtitle indonesia sendiri cara buat subtitle indonesia di film cara buat subtitle indonesia di video situs buat download subtitle indonesia cara buat subtitle di imovie jasa buat subtitle cara buat subtitle drama korea cara buat subtitle lagu cara buat subtitle lewat notepad cara buat subtitle lewat android cara download subtitle buat laptop link buat subtitle cara buat subtitle movie cara buat subtitle mudah subtitle buat mp4 aplikasi buat masukin subtitle aplikasi buat menggabungkan subtitle software buat masukin subtitle cara buat subtitle di movie cara buat subtitle notepad aplikasi buat nonton subtitle cara buat subtitle pake notepad cara buat subtitle otomatis cara buat subtitle online aplikasi buat subtitle otomatis cara buat subtitle permanen cara buat subtitle pada video cara buat subtitle pakai notepad cara buat subtitle di pc program buat subtitle cara buat subtitle adobe premiere cara buat subtitle sendiri cara buat subtitle sendiri di android software buat subtitle cara buat subtitle di sony vegas subtitle buat tv format subtitle buat tv tutorial buat subtitle cara buat subtitle untuk video cara buat subtitle video di hp cara buat video subtitle cara buat subtitle warna cara buat subtitle di windows media player subtitle pada youtube download subtitle buat youtube aplikasi subtitle buat youtube cara buat 2 subtitle cara buat subtitle 3d

audio ke text convert audio ke text convert audio ke text dengan windows software audio ke text translate audio ke text ubah audio ke text file audio ke text aplikasi converter audio ke text cara ubah audio ke text software convert audio ke text aplikasi android convert audio ke text aplikasi audio ke text merubah audio ke text software untuk convert audio ke text convert video ke text cara convert video ke text cara merubah video ke text Khidmat transcribe servis Khidmat transcribe servis online Khidmat transcriberen servis Khidmat transcribe servis uk Khidmat transcribe servis india Khidmat transcribe servis meaning Khidmat transcriber servis definition aws servis Khidmat transcribe google Khidmat transcribe servis free Khidmat transcribe servis best Khidmat transcribe servis video Khidmat transcribe servis Khidmat transcribe audio servis Khidmat transcribe interview servis Khidmat transcribe interviews servis Khidmat transcribe music servis Khidmat transcribeme servis Khidmat transcribe serviss near me serviss to Khidmat transcribe Khidmat transcribe video servis

proofread thesis proofread thesis malaysia proofreading thesis uk proofread thesis price proofreading thesis proofreading thesis malaysia harga proofread thesis proofreading thesis cost proofreading thesis cost uk proofreading thesis tips proofreading thesis ireland proofreading a thesis how to proofread a thesis thesis proofreading australia thesis proofreading and editing thesis proofreading adelaide proofreading bachelor thesis proofread bachelor thesis proofreading thesis cost india thesis proofreading cambridge thesis proofreading certification thesis proofreading dublin proofreading doctoral thesis proofread for thesis proofreading for thesis thesis proofreading india thesis proofreading jobs proofread my thesis proofread master thesis thesis proofreading nz proofread of thesis proofreading of thesis thesis proofreading online thesis proofreading oxford proofreading of theses proofreading phd thesis proofreading phd thesis price proofreading phd thesis uk thesis proofreading rates thesis proofreading rates philippines thesis proofreading rates uk proofreading thesis services thesis proofreading singapore thesis proofreading south africa thesis proofreading software thesis proofreading services india thesis proofreading uk rates how to proofread your thesis

terjemahan bahasa inggeris melayu, terjemahan bahasa inggris melayu, terjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu online, terjemahan dari bahasa inggeris kepada bahasa melayu, terjemahan ayat bahasa inggeris ke melayu, terjemahan bahasa inggeris bahasa melayu, terjemahan bahasa inggeris dalam bahasa melayu, google terjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu, terjemahan bahasa inggeris ke melayu, terjemah bahasa inggeris ke malaysia, terjemahan bahasa inggris ke bahasa melayu online, Khidmat terjemahan bahasa inggeris, Tugasan, Assignment, Resume , Jurnal , Abstrak , Thesis , Artikel , Novel , Sijil , Legal Doc , Buku , Website , Company Profile terjemahan bahasa inggeris melayu, terjemahan bahasa inggris melayu, terjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu online, terjemahan dari bahasa inggeris kepada bahasa melayu, terjemahan ayat bahasa inggeris ke melayu, terjemahan bahasa inggeris bahasa melayu, terjemahan bahasa inggeris dalam bahasa melayu, google terjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu, terjemahan bahasa inggeris ke melayu, terjemah bahasa inggeris ke malaysia, terjemahan bahasa inggris ke bahasa melayu online, Khidmat terjemahan bahasa inggeris, Tugasan, Assignment, Resume , Jurnal , Abstrak , Thesis , Artikel , Novel , Sijil , Legal Doc , Buku , Website , Company Profile terjemahan bahasa inggeris melayu, terjemahan bahasa inggris melayu, terjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu online, terjemahan dari bahasa inggeris kepada bahasa melayu, terjemahan ayat bahasa inggeris ke melayu, terjemahan bahasa inggeris bahasa melayu, terjemahan bahasa inggeris dalam bahasa melayu, google terjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu, terjemahan bahasa inggeris ke melayu, terjemah bahasa inggeris ke malaysia, terjemahan bahasa inggris ke bahasa melayu online, Khidmat terjemahan bahasa inggeris, Tugasan, Assignment, Resume , Jurnal , Abstrak , Thesis , Artikel , Novel , Sijil , Legal Doc , Buku , Website , Company Profile



 

 

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kelas Membuat Kuih Raya & Kursus Pemasaran/Perniagaan Kuih Raya

IMG_4882.JPG
Modul-Modul Kursus:


1. Modul 101 Kuih Raya

2. Modul Membuat Cupcake

3. Modul Membuat Kuih Tart

4. Modul Membuat Biskut / Cookie

5. Modul Membuat Maruku

6. Modul Membuat Muffin

7. Modul Membuat Kek Raya

8. Kursus Pemasaran / Perniagaan Kuih Raya


[B]Klik disini untuk maklumat lanjut ->> [URL="http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/kelas-membuat-kuih-raya-kursus.html"]http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/kelas-membuat-kuih-raya-kursus.html
[/URL][/B]





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Khidmat pemasaran > fb,twitter, linkedin,tumblr & Iklan FREE


asian-woman-laptop.jpgsocial-media-encompasses.jpg
Ada produk ingin di Jual? Perkhidmatan ingin di promosi?

Hantarkan iklan kepada kami dan kami akan promosikan IKLAN anda ke 25 Social Media :

- facebook.com, my.linkedin.com, twitter.com, myspace.com , mymasjid.com , branded2u, Tagged.com, CariMember.com , myfriends2u.com , wechat, facebook.com, linkedin.com, foursquare.com, tumblr.com, twitter.com, bit.ly, flickr.com , diigo.com, delicious.com , moped.com , buffer.com , hootsuite.com, pinterest.com, wordpress.com



...dan 17 Forum paling Popular di Malaysia dalam 7 hari:

- carigold.com , forum.putera.com/, al-fikrah.net, jururawat.net/forum, forum.*********** , cari.com.my , hanan.com , gempak.org , kampungfm.com , www.mesra.net , paramedik.bbfr.net , pasanglang.com, forum.daganghalal.com, utaraonline.net, mykuantan.com, ehoza.com



Cuma Isikan Borang Iklan disini >> http://www.mudah2u.co.vu



, dan anda juga boleh post kan iklan anda dalam thread ini juga ;)







Pengiklanan percuma, mudah.my. 188dbs, jobstreet, iklaneka, classified 1, media prima, tv3, tonton, khidmat pemasaran, facebook, twitter, sosial media, perniagaan online, online business, menjual produk, menyewakan rumah, jual tanah, beli kereta, free advertising, copywriting service,

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Cara Cepat & Senang Menguruskan Badan / Langsing Selepas Raya


KAEDAH 1 : Diet Atkins

Diet Atkins mengunakan konsep Makan Banyak untuk Kuruskan Badan , banyak digunakan oleh athlete sukan,

baca lebih lanjut >> DISINI <<
blogger-image--581705404.jpg




KAEDAH 2 : Formula 30 Hari

Mengunakan formula SPEED Diet 30 hari, yang diguna pakai oleh artis korea untuk membakar lemak cepat & segera !

baca lebih lanjut >> DISINI <<
gambar+gemuk+ke+kurus.jpg

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Weightlifting Bar 20 KG

Harga: RM 69 shj

untuk membeli sila lawati -> http://www.mudah2u.co.vu/2014/08/kesihatan-weight-bar-20-kg-rm69.html

burg_bar.jpg


kesihatan, gym, bina badan, angkat berat, dumbell, otot, muscle, kuruskan badan, senaman, exercise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

External Bateri Handphone Murah Giler (Powerbank)

Untuk Membeli Produk  Sila ke ->> [URL]http://j.gs/162639/powerbank[/URL]

ADS000008649__8350_1703948344.jpg


external bateri, bateri handphone, telefon bimbit, samsung, sony, oppo, iphone, charger, ipad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kursus-Kursus Cara Membuat Duit Online PERCUMA ! :

1. Kursus jual buku dari Amazon -> http://j.gs/162639/kursusamazon


2. Kursus Adsense (buat duit dari blog) -> http://j.gs/162639/kursusadsense


3. Kursus Dropship (jual barang tanpa modal) -> http://j.gs/162639/kursusdropship


4. Kursus Jual Barang dari China secara online -> http://j.gs/162639/kursusjualbrgchina

5. Kursus Bekerja dari rumah untuk lelaki -> http://j.gs/162639/kursusinternetbiz

6. Kursus Bekerja dari rumah untuk wanita -> http://j.gs/162639/kursusinternetbizwanita



7. Kursus Affiliate (komisen eBook) -> http://j.gs/162639/kursusaffiliate

....Lain-lain strategi buat duit online -> http://j.gs/162639/ideacariduit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jubah.jpg


IRDINA JUBAH RM85 EXCLUDE POSTAGE

SHAWL-RM20 POSTAGE SM RM7, SS RM10.

MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN

Free size recommended for s/m/L dan small XL

UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES

CIRI-CIRI ISTIMEWA :
-mempunyai butang di bahagian dada
-dihiasi sequin moden di bahagian tangan
-mempunyai zip di bahagian tangan
-koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN
-nursing friendly
-memudahkan untuk mengambil wudhu
-tampil sopan dan anggun bila digayakan.
-kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan


[B][COLOR=#ff0000]UNTUK MELIHAT KOLEKSI DESIGN YANG LAIN SILA KE ->[/COLOR][/B] [B] http://WWW.MUDAH2U.CO.VU [/B]

Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

kedai2.jpg
 
@ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah &amp; Hotel eComfort)
 

Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

[B][COLOR=#ff0000]KLIK DISINI UTK BELI by POS >> http://www.mudah2u.co.vu/p/melaluipos.html[/COLOR][/B]


TERIMA KASIH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[B]JUBAH TIARA[/B]

tiara.jpg

TIARA JUBAH MATERIAL: CHIFFON

 FULL LINING

Free size recommended for  s/m/L dan small XL

UKURAN LETAK BAHU: 15 INCHES
DADA: 18.5 INCHES  
PINGGANG: 20 INCHES
LABUH DRESS: 54 INCHES
LABUH TANGAN: 22.5 INCHES  

**dihiasi sequin mewah di bahagian pergelangan tangan sehingga bahu.  
**mempunyai riben untuk diikat di bahagian belakang pinggang Rm75 pos rm7sm/ rm9ss

[B][COLOR=#ff0000]UNTUK MELIHAT KOLEKSI DESIGN YANG LAIN SILA KE >> [/COLOR][/B][B] [URL="http://www.mudah2u.co.vu/"]http://WWW.MUDAH2U.CO.VU[/URL] [/B]
Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :
kedai2.jpg
@ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )
[B][COLOR=#ff0000]
KLIK DISINI UTK BELI by POS >> [URL]http://www.mudah2u.co.vu/p/melaluipos.html[/URL][/COLOR][/B]

TERIMA KASIH








.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[B]Kursus Pelaburan Emas / Hartanah / Unit Trust [/B]

Kursus-Kursus Pelaburan 2014 oleh PNB


1. Kursus Pelaburan Hartanah - > [URL]http://j.gs/162639/pelaburanhartanah[/URL]

2. Kursus Pelaburan Rumah Lelong - > [URL]http://q.gs/162639/pelaburanrumahlelong[/URL]

3. Kursus Pelaburan Emas - > [URL]http://q.gs/162639/pelaburanemas[/URL]


4.Kursus Unit Trust - > [URL]http://q.gs/162639/pelaburanunittrust[/URL]
awek-aa2.jpg?w=554&h=414

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cara nak dapat kerja Kerajaan / Petronas....

Berikut diterangkan cara-cara mendapatkan pekerjaan idaman anda dalam sector kerajaan / Oil &amp; Gas...


1. Cara menulis Resume POWER  ! ->>  [URL]http://j.gs/162639/kursustulisresume[/URL]


2. Cara nak dapat Kerja Kerajaan ->> [URL]http://j.gs/162639/caradapatkerjakerajaan[/URL]


3. Cara nak dapat kerja Petronas / Offshore / Pelantar Minyak ->> [URL]http://j.gs/162639/caradapatkerjapetronas[/URL]














.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kelas Membuat Kuih Raya / Cookies / Biskut

Klik mana-mana yang anda berminat dibawah untuk maklumat lanjut:

1. Modul 101 Kuih Raya -> http://q.gs/162639/modulkuihraya

2. Modul Membuat Cupcake -> http://q.gs/162639/modulcupcake

3. Modul Membuat Kuih Tart -> http://q.gs/162639/modulkuihtart

4. Modul Membuat Biskut / Cookie -> http://q.gs/162639/modulcookie

5. Modul Membuat Maruku -> http://q.gs/162639/modulmuruku

6. Modul Membuat Muffin -> http://q.gs/162639/modulmuffin

7. Modul Membuat Kek Raya -> http://q.gs/162639/modulkekraya

IMG_4882.JPG


8. Kursus Pemasaran / Perniagaan Kuih Raya -> http://q.gs/162639/modulbizkuihraya

tips-bisnes-kuih-raya-bulan-ramadan.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[b]Cara Cepat & Senang Menguruskan Badan / Langsing
[/b]


[color=#ff0000][b]KAEDAH 1 : Diet Atkins[/b][/color]

 Diet Atkins mengunakan konsep Makan Banyak untuk Kuruskan Badan , banyak digunakan oleh athlete sukan,

 baca lebih lanjut[b] DISINI ->>   [url]http://q.gs/162639/dietatkins[/url] [/b]
blogger-image--581705404.jpg




[b][color=#0000ff]KAEDAH 2 : Formula 30 Hari[/color][/b]

 Mengunakan formula SPEED Diet 30 hari, yang diguna pakai oleh artis korea untuk membakar lemak cepat &amp; segera !

 baca lebih lanjut [b] DISINI ->>  [url]http://q.gs/162639/speeddiet[/url] [/b]
gambar+gemuk+ke+kurus.jpg





[b][color=#ff0000]KAEDAH 3 : DIET PILL - 5 HTP MAX[/color][/b]

Untitled-2.png
Pill Diet ini dikatakan mampu menguruskan badan anda dalam 1 minggu tanpa tahan makan atau bersenam !
[b][color=#ff0000]UNTUK ORDER , KLIK DISINI ->> [/color][/b][b][color=#ff0000][url]http://q.gs/162639/xtremediet-zip[/url][/color][/b]













.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kursus Kahwin Paling Murah!....




3.jpg
KURSUS 1: Rahsia membuat "PENGASIH" untuk mendapatkan mana-mana Wanita / Lelaki yang anda idamkan, dapatkan >> DISINI > http://www.ashadee.net/go/440/ejamuan

KURSUS 2: Macam Mana nak Buat supaya Suami hanya Pandang Kita Sahaja ? dan tak berminat dengan wanita lain, >> KLIK DISINI > http://www.ashadee.net/go/50179/ejamuan
ggg.jpeg
KURSUS 3 : Teknik menjadikan Isteri/Suami BAIK , SOLEH, LAWA &amp; SEXY !, >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/49811/ejamuan

KURSUS 4 : Bagaimana Nak Dapatkan " SPONSOR / PENAJA " untuk MAJLIS PERKAHWINAN anda( Hantaran FREE orang taja ! ), >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/13589/ejamuan
Majlis-Perkahwinan-Azza-Watie-Elite-1.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[B]Cara Menghilangkan Parut pada Wajah ! (terbakar / luka / jatuh / etc)[/B]




Adakah anda bosan dgn parut2 di muka dan badan yg memakan masa nak hilang, dah cuba mcm produk luaran tp tak hilang2, apakata anda cuba pula rawatan dalaman, sbb apa sbb sel yg menyebabkan parut ini adalah sel2 mati yg perlu dibuang melalui produk dalaman dan juga luaran

Saya perkenalkan produk dibawah...
testimoni-royal-collagen-adik-sabrina.jp
Masa itu saya terfikir jika produk ini benar-benar hebat kesannya, kenapa tidak saya cuba untuk kesihatan saya sendiri.Harganya pun tidaklah mahal jika dibandingkan dengan produk diluar sana.Setelah mencuba sendiri, kesannya saya alami dalam masa[B] 5 hari sahaja[/B]!

[COLOR=RED][B]BERMINAT?

Untuk Maklumat Lanjut, Lawati KLIK DISINI ->[/B][/COLOR]  [COLOR=RED][B][URL]http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/cara-menghilangkan-parut-pada-wajah.html[/URL] [/B][/COLOR]





.












.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Penawar Gout, Migrain &amp; Resdung Paling Mujarab

Berita+baik.jpg


Rhizoplus Az-zahra, kapsul herba yang dihasilkan daripada 100% herba dan mengandungi 100% bahan organik. Kapsul ini dihasilkan untuk membantu pesakit-pesakit yang menderita akibat gout, migrain, sakit sendi (athritis) dan resdung.

Dengan Rhizoplus, anda bebas daripada risiko kesan sampingan kerana ia diformulasikan daripada herba-herba terpilih dan terbaik. Ia TIDAK mengandungi ubatan kimia atau dadah seperti mana ubatan yang lain.

Rhizoplus memberikan kelegaan segera kepada mereka yang menghidap gout, migrain dan resdung. Keberkesanannya boleh dirasai seawal tempoh 24 jam hingga seminggu selepas pengambilannya, bergantung kepada kadar metabolisme tubuh seseorang.


MAKLUMAT LANJUT, KLIK DISINI >> http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/penawar-gout-migrain-resdung.html










.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[B][COLOR=red]Kelas Menjahit Baju Kurung &amp; Panduan Menghias Rumah Macam Hotel !

Klik mana-mana Kursus yang anda berminat dibawah...[/COLOR][/B]

jahit-71-copy1.jpg

[B]1. Kelas Menjahit Baju Kurung -&gt; [URL]http://q.gs/162639/kelasbajukurung[/URL][/B]



[B]2. Kursus Memulakan Bisnes Baju Kurung -> [URL]http://q.gs/162639/kelasbizbajukurung[/URL] [/B]

[B]3. Kursus Memulakan Perniagaan Tudung -> [URL]http://q.gs/162639/kursusbiztudung[/URL] [/B]







.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cara Menghitamkan Rambut Uban (atau Botak) secara semulajadi dalam 10 Minit Sahaja?




Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda berada di khalayak ramai? Sehinggakan anda berasa malu untuk menghadirkan diri ke majlis-majlis keramaian? Atau pasangan anda sering mengeluh kerana anda kelihatan lebih tua daripada umur sebenar anda? Semuanya dek kerana UBAN.

Kini saya ingin kongsikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelanggan saya hadapi iaitu berasa malu dengan uban yang memutih di kepala dan ingin kembali muda tak kira berapa usia mereka.

Tahukah anda? Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelemumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam lagi.
Saya baru berusia awal 30-an, tetapi sebelum ini saya juga seperti anda mengalami masalah keguguran rambut, kelemumur dan juga rambut beruban (bukannya satu kepala, tapi ada le jugak terselit-selit tu). Sehinggalah saya bertemu dengan produk ini yang sememangnya SUNGGUH AJAIB...Ia dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah rambut saya.

Ramai yang bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban tanpa mengunakan inai (Menghitamkan rambut mengunakan inai adalah HARAM) yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka di sini saya akan menerangkan cara yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.



UNTUK MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI ->> http://j.gs/162639/rawatanrambut









** Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan anda menanggung risiko di kemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin cantik dan bergaya, anda haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.

Tidakkah Anda Inginkan
Rambut Sebegini?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ubat Tahan Lama - Untuk Lelaki bermasalah Ejakulasi Pramatang



Anda Malu Bukan Kepalang Kerana Kapal Karam Di Tengah Lautan? Adakah Dayung Anda Patah Sebelum Sampai Ke Tepian? Apakah Anda Tertekan Senjata Anda Kurang Efisien Untuk Bertarung? Anda mungkin ada segala-galanya, wang, harta, pangkat, Nama TETAPI...Adakah KEHIDUPAN MALAM anda benar-benar bahagia??? Tiada siapa yang tahu melainkan anda sahaja!!! Jangan Biarkan Diri Anda Tewas Setiap Malam…!

obat-tardisional-lemah-syahwat.jpg
Pasangan anda sentiasa tidak puas hati dengan prestasi anda? Jika anda fikir anda perlu untuk tinggal lebih lama di tempat tidur dan menjadi kekasih yang lebih baik, kini anda mempunyai penyelesaiannya.
Rasulullah SAW bersabda: “Apabila salah seorang di antara kamu menggauli isterinya hendaklah ia mengerjakannya dengan bersungguh-sungguh. Maka apabila ia selesai janganlah ia cepat-cepat meninggalkan isterinya sehingga isterinya menyelesaikan hajatnya juga”.
Memang tidak boleh di nafikan lagi bahwa keluhan lemah syahwat adalah sebuah ketakutan bagi kaum Lelaki karena di situ akan menimbulkan banyak masalah dalam kehidupan berumah tangga sehingga pengobatan perlu anda peroleh secepat mungkin. Pengobatan yang tanpa menimbulkan kesan sampingan adalah sebuah pilihan bijak.

UNTUK CARA MENGATASI MASALAH INI , KLIK DISINI ->> http://q.gs/162639/prematureejaculation










.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kursus-Kursus Cara Membuat Duit Online PERCUMA ! :


1. Kursus jual buku dari Amazon ->> http://j.gs/162639/kursusamazon

2. Kursus Adsense (buat duit dari blog) ->> http://j.gs/162639/kursusadsense

3. Kursus Dropship (jual barang tanpa modal) ->> http://j.gs/162639/kursusdropship

4. Kursus Jual Barang dari China secara online ->> http://j.gs/162639/kursusjualbrgchina

5. Kursus Bekerja dari rumah untuk lelaki ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbiz

6. Kursus Bekerja dari rumah untuk wanita ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbizwanita

7. Kursus Affiliate (komisen eBook) ->> http://j.gs/162639/kursusaffiliate



....Lain-lain strategi buat duit online ->> http://j.gs/162639/ideacariduit





.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jawatan Kosong (RM2000) Blogger dicari untuk menulis review website @ seluruh Malaysia


http://jobs.problogger.net memerlukan Blogger untuk menulis review bagi Website / produk tertentu di seluruh Malaysia
asian-woman-laptop.jpg

Kelayakan:
- Mahir menulis review yang POSITIF ke atas produk/website
- Mempunyai blog dengan jumlah Pengunjung yang ramai
- Mempunyai akaun Paypal untuk kami bayar adalah satu kelebihan (akaun bank akan mengambil masa lebih lama)


Blogger akan dibayar RM120 ~ RM200 untuk menulis review keatas blog / website / produk / perniagaan, anda mungkin dikehendaki menulis antara 15 ~ 20 review sebulan.




**Tawaran ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.


Cara memohon:


1. Pilih mana-mana 1 website sample/contoh dibawah, dan tuliskan satu review Pro / positif yang menarik pengunjung untuk melawat website tersebut.
- http://oiim.co.nr
- http://mycambridge.co.nr
- http://fcpo.co.nr
- http://bursacourse.com.nu
- http://klgoldshop.2ya.com
- http://englishtomalay.co.nr
- http://kelisalai.co.vu
- http://biliksewa.co.vu
- http://mudah2u.co.vu
- http://carijodohclub.co.nr


2. POST kan review tersebut kedalam blog anda.


3. Emelkan butir dibawah ke [email protected]
- Nama penuh anda
- Alamat url blog anda : (cth http://mycambridge.blogspot.com)
- Alamat url POST (review untuk website di atas) : (cth http://mycambridge.blogspot.com/2015/01/kelas-bahasa-inggeris-untuk-kanak-kanak_11.html)
- No. Tel anda
- Cara untuk membayar anda: (Paypal / Maybank / CIMB / RHB / Bank Islam / Public Bank)


4. Kami akan menilai "Artikel Review" dalam POST tersebut di blog anda, anda akan dihantar OFFICIAL AGREEMENT sekiranya diterima.


5. Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklumbalas selepas 3 minggu menghantar email, itu bermakna permohonan anda tidak berjaya, atas sebab blog anda tidak cukup pengunjung atau Artikel Review anda tidak menepati standard yang kami cari.


*Semua keputusan adalah muktamad, sebarang rayuan tidak akan dilayan.




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[B]Apartment Untuk DiJual di Seremban 2[/B]



 D115tiara.jpeg

Sebuah Apartment di Garden Avenue Seremban 2 ingin dijual.

[B]Kemudahan:[/B]
- Taman Permainan & Taman tasik rekreasi
- Restoran Tomyam, kedai burger, kedai mamak
- Kedai runcit & pasaraya
- Parking luas
- Dekat Kolej Negeri,hospital,kilang Oakland,Bomba,Polis,Immigresen
- 20 minit ke KLIA/Nilai/Port Dickson/Seremban
- Jusco / Tesco / Pasar besar Seremban 2
- Pertonas / CIMB / Maybank
- Berdekatan Giant & bandar Taipan Senawang
- Dekat highway menuju Kuala Lumpur & Johor
- Dekat Stadium Paroi, Air Terjun Ulu Bendul, Pusat belia Seremban
- 15 minit ke Seremban


[B]Maklumat lanjut sila lawati ->[/B] [URL="http://www.biliksewa.co.vu/2015/01/apartment-untuk-dijual-di-seremban-2_20.html"]Bilik Sewa Puchong-N9: Apartment Untuk DiJual di Seremban 2[/URL]






.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

buku_nik.jpg
Buku,Tok Guru (Nik Aziz) Biografi Awal - RM30

Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

[B]@ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)
 [/B]

Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

[B]ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

[URL="http://www.mudah2u.co.vu/2015/01/bukutok-guru-nik-aziz-biografi-awal-rm30.html"][COLOR=blue] KLIK DISINI UTK BELI by POS >> [/COLOR][/URL][COLOR=blue][URL]http://www.mudah2u.co.vu/2015/01/bukutok-guru-nik-aziz-biografi-awal-rm30.html[/URL] [/COLOR] [/B]



TERIMA KASIH




.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0