• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Permainan Lingo Melayu 6 Abjad Untuk Windows Phone

5 posts in this topic

Posted · Report post

Aktif lagi ye ko fnd buat2 game nie.... keep it up, tapi mengapa pilih platform windows mobile.... tak cuba android or iOS ke... yang lebih ramai audience... market pun lebih besar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sebab windows phone best.. hehehe.. WP apps boleh guna kat windows 8.1 sekali..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

utk windows 7 ada x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

LanoG, ada la buat sikit-sikit. Tapi utk wp jelah. Android dan ios xde. Sebab saya pun guna phone jenis ni.

 

menCari: lingo Melayu yg baru spesifik untuk windows 7 tu saya takdelah buat. Tapi yang game Lingo Melayu yg lama  masih boleh cuba cari dan download dari internet ni.

 

Ni ada satu lagi game bahasa untuk wp. Silang bahasa. macam game wordament atau boggle.

 

http://www.windowsphone.com/s?appid=14b62c25-9dd4-4490-924f-8cc5cb165a3f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0