• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Aku Keliru Nak Study Kat Mane Sekarang Ni

5 posts in this topic

Posted · Report post

Assalamualaikum sye x dapat upu or matrik...tapi dpt tiga tawaran sambung belajo...sye dpt twaran blajo kat kolej risda dip pngurusan ldang(uitm),kolej profesional mara dip. in agrobisnes , n last skali form 6 at smk clifford...hmm blh tolong bgi pnerangan pasal kolej risda n kolej profesional mara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku takde la tahu sangat pasal Kolej Risda ni tapi aku adalah salah seorang product UiTM.

 

Aku rasa buat masa sekarang ni, program bersekutu UiTM pun dah banyak, kalau tak dapat masuk UiTM pun masuk program bersekutu pun dah ok. So, amik program bersekutu yang diploma ladang tu then bila dah habis, insyaAllah, ada potensi sambung ijazah di UiTM.

 

:)

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hmm kos pembelanjaan kat kolej risda tu blh tahan la...tp skrang ni kalo blh ambo nk tahu lebih pasal kpm...

hmm kos pembelanjaan kat kolej risda tu blh tahan la...tp skrang ni kalo blh ambo nk tahu lebih pasal kpm...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KPM kalau dapat pinjaman mara lepas la. sana banyak anak orang kaya je. yuran 2 penggal = 10k. kena penggal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Teringat kat razo.. Dia dulu amek bidang ne la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now