• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Perkhidmatan Membuat Resume / CV (English & BM) & Carikan Jodoh !


81 posts in this topic

Posted · Report post

 


 
NAMA CALON : Ameera
JANTINA : (wanita)
MENETAP DI : Subang
BERASAL DARI : Klang
TARIKH LAHIR: Jan 96
STATUS: (Bujang)
TINGGI (cm): 174
BERAT (kg):  40
PEKERJAAN:Agent Face Spray


MAKLUMAT LANJUT >> http://carijodohclub.blogspot.my/2018/02/mieraaa-ingin-mencari-jodoh.html

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nama calon: suriana
Jantina: perempuan.
Umur: 36.
Tarikh lahir: August 1982.
Agama: islam.
Lokasi terkini: kuala lumpur.
Asal kelahiran: muar,johor.
Berat: 38.
Tinggi: 156.
Perkerjaan: pengawal keselamatan.
 Tentang diri: saya jenis perdiam &permalu.

Ciri2 pasangan idaman: tak panas baran,beriman,jaga solat,boleh menjaga hati tua &hati saya,boleh berkerja sama dalam hubung,saling menfahami satu sama lain&boleh terima kekurangan diri saya.


Maklumat lanjut >> http://carijodohclub.blogspot.my/2018/04/riana-ingin-mencari-jodoh.html

 

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nama Calon : Nor
Jantina: prempuan
Umur: 27 thun
T.lahir: March 1991
Agama: Islam
Status: Bujang
Lokasi terkini: Kelantan
Asal kelahiran:Kelantan
Berat/tinggi: 55kg/153cm
Pekerjaan: Sendiri
Hobi: Memasak


Tentang diri: sedarhana
Ciri2 pasangan: Yg ikhlas terima diri sy
sebab: Mahu mencari teman hidup yg btul2 ikhlas


Info Lanjut >> http://carijodohclub.blogspot.com/2018/05/nor-ingin-mencari-jodoh.html

 


/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nama Calon : Linda
Umur : 38 tahun
Status : Bujang (Belum pernah kahwin)
Asal : Melaka
Tempat tinggal : Nilai
Pekerjaan : Bisnes
Tujuan : Mencari jodoh yang umur 39-48 Tahun.. X kisah bujang atau duda

Maklumat lanjut >> http://carijodohclub.blogspot.com/2018/07/linda-ingin-mencari-jodoh.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

NAMA Calon : Merliana
JANTINA : PEREMPUAN
MENETAP DI : Binjai
UMUR : 28 THN
STATUS :JANDA
TINGGI(cm) : 161cm
BERAT : 50KG
PEKERJAAN : tidak bekerja


maklumat lanjut >> http://carijodohclub.blogspot.com/2018/10/liana-ingin-mencari-jodoh.html

NAMA Calon : Merliana
JANTINA : PEREMPUAN
MENETAP DI : Binjai
UMUR : 28 THN
STATUS :JANDA
TINGGI(cm) : 161cm
BERAT : 50KG
PEKERJAAN : tidak bekerja


maklumat lanjut >> http://carijodohclub.blogspot.com/2018/10/liana-ingin-mencari-jodoh.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Butir calon Jodoh :

Nama: Nuryana
Jantina: Perempuan
Umur: 26 tahun
Agama: Islam
Status: Single
Lokasi terkini: Puchong
Kerja : Guardian
Hobi & Kegemaran: Tengok movie

Perkara menarik tentang diri anda: Seorang yg pendiam, dah kenal lama baru byk bercakap kot..

 

Maklumat lanjut >> http://carijodohclub.blogspot.com/2018/11/yana-ingin-mencari-jodoh.html

 


.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now