• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Perkhidmatan Membuat Resume / CV (English & BM) & Carikan Jodoh !


81 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

1. Khidmat Mencari Jodoh 1 Malaysia >> www.CariJodohClub.blogspot.my

Adakah anda masih mencari-cari calon jodoh anda? malu untuk mencari pasangan idaman secara terbuka?

Cari Jodoh Club (CJC) adalah medium untuk anda meletakkan iklan mencari jodoh,
dan berkenalan dengan ahli-ahli Kelab yang juga sedang mencari Jodoh.
 
cjc.jpg

 

2. Khidmat buat Resume / CV (English / BM) >> http://www.Mudah2u.Co.Vu :
asian-woman-laptop.jpg
Jangan ambil risiko menghantar Resume yang entah apa-apa, nak kerja? - tunjukkan anda Profesional, kadang kala hanya dengan berbekalkan CV yang baik boleh membuka peluang yang cukup luas!
 
Perkhidmatan ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan,
Edited by Moderator2
VIP Moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kena bayar ke free?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mesti ada kos pengurusan ni bang...letih la uruskan penjodohan free :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kasi link jiran sebelah pulak... iklan ke apa nih...??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jodoh jodoh jodoh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

boorriiinggg... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Susahnya mencari.. Naik semput.. Hehe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Susahnya mencari.. Naik semput.. Hehe..

sonang bai tu, nak rajin je. bila ko dah dapat step yang betul, wash, rinse & repeat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sonang2 ejas wat bini ngan mode rator TUH!!!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fuhhhh....sempoi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

adoi ada lagi benda alah nih... haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mcm best jer... Mcm comel je club ne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mcm best jer... Mcm comel je club ne

nak tambah cawangan ke beb... hahahhahahaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Uisshhh cawangan ape... Tambah rejeki ade la kot gehehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Uisshhh cawangan ape... Tambah rejeki ade la kot gehehehe

ada cawangan baru baru rezeki tambah kay.. jangan pusing2 ayat... deyyy... chaiitt....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bisnes nih...akaun 'moderator 2' ni kan banyak pos pasal bisnes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bisnes nih...akaun 'moderator 2' ni kan banyak pos pasal bisnes.

haddooiii... macam nih pun ada... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

sebelum ni iklan peluang nikah murah dan sah di siam lagi...

 

aku rasa pos nikah di siam tu belum padam. ka dah padam?

Edited by Panglima Khalid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sebelum ni iklan peluang nikah murah dan sah di siam lagi...

 

aku rasa pos nikah di siam tu belum padam. ka dah padam?

rasa dah padam semua... yang iklan nikah kat siam tuh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

la jd nie agensi cari jodoh berbayar la nie lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

la jd nie agensi cari jodoh berbayar la nie lol

iyer laa kot... ntah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalo nak tlng biar la btl2 iklas.

 

jgn ada org yg amik kesempatan di atas kesempitan sudah...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Muliyani - INGIN MENCARI JODOH


JANTINA : Wanita

MENETAP DI : Labuan

BERASAL DARI : Kota Kinabalu, Sabah

TARIKH LAHIR: 15.06.1988

STATUS: Bujang

TINGGI (cm): 155

PEKERJAAN: akauntan


UNTUK BERKENALAN SILA KE -> http://CariJodohClub.co.nr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Azura - INGIN MENCARI JODOH


JANTINA : Wanita

MENETAP DI : Kuala Lumpur

BERASAL DARI : Pulau Pinang

TARIKH LAHIR: 14.5.1978

STATUS: Bujang

TINGGI (cm): 151

PEKERJAAN: Admin (swasta)


UNTUK BERKENALAN SILA KE -> http://CariJodohClub.co.nr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak ngorat kena bayo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now