• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Unikl Bmi , Saya Tidak Buat Pre-Register Subject Semasa Hujung Sem 2/j


9 posts in this topic

Posted · Report post

Assalamualaikum,

 

Mula-mula sekali saya ingin menceritakan silap langkah saya semasa di sem2/januari 2013 , pada hujung sem tersebut saya seharusnya register subject untuk sem 3/september 2013 tetapi saya tidak buat sebab masalah firewall laptop saya tidak proceed untuk subject yang telah saya pilih untuk register.Pada waktu tu,saya ingatkan subject yang saya pilih sudah di register..selepas sahaja habis cuti sem 2 masuk lah sem 3.Saya check balik subject registeration untuk sem 3 ni melalui ecitie,tapi dia tunjuk anda belum lagi register subject untuk sem 3...sekarang ni saya baru sahaja lepas register untuk sem 3 tapi subject belum lagi , apakah yang harus saya buat?week 1 nak mula dah T.T tolongg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

terus tanya ke kaunter hal ehwal pelajar fakulti atau rujuk dengan koordinator program

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Saya akan cuba isnin nanti , terima kasih sebab balas asap ...

rasanya apakah tindakan yang akan pekerja hal ehwal pelajar bagi pada saya?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

biasanya diorang akan cuba tolong apa patut

Saya akan cuba isnin nanti , terima kasih sebab balas asap ...
rasanya apakah tindakan yang akan pekerja hal ehwal pelajar bagi pada saya?

jangan tunggu lama2, esok pagi datang terus kalau buka. tak tau la BMI camane, tapi kat UiTM Sabtu buka je, ada kerani kat opis fakulti. Selalunya student HR practical. Kasi kenyit2 mate la sket untuk melancarkan prosessss...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

biasanya diorang akan cuba tolong apa patut

jangan tunggu lama2, esok pagi datang terus kalau buka. tak tau la BMI camane, tapi kat UiTM Sabtu buka je, ada kerani kat opis fakulti. Selalunya student HR practical. Kasi kenyit2 mate la sket untuk melancarkan prosessss...

Okay @[email protected]! ;')

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yep better terus ke Student Affairs. Kalau lambat register kelas maybe tak dapat nanti disebabkan penuh or maybe tak 'ngam' dengan jadual kelas yang lain. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Alhamdulillah,semuanya dah selesai..subject utk sem depan saya bawa ke sem sekarang.sebab subject yg sepatutnya saya ambil utk sem 3 ni dah full disetiap class,kebanyakkan cnior yg repeat.Terima kasih 

umarzuki dan ahaksz! :D
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bagus la camtu, apa2 hal ko terus direct tanya pentadbiran, jangan malu2. untung2 bertemu buah hati, heheheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0