• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Buntu Nak Masuk Program U Apa Sebab Result


5 posts in this topic

Posted · Report post

Dalam Result SPM sebelum ni (baru je ambik) saya hanya dapat  :80:

2A- 3B+ 3D 1C+ AND 1G

 

A- IS P.ISLAM & SEJARAH
B+ IS BM, SAINS PERTANIAN , PENGETAHUAN SAINS SUKAN
C+ IS ENGLISH
D IS MATH (LOL) T_T
G IS ADDMATH (I CANT FIGURE IT OUT AFTER ALL) ^_^

 

 

saya buntu  nak pilih kursus apa sebab kebanyakkan kursus kat sistem UPU MEMERLUKAN SEKURANG-KURANGNYA KEPUJIAN DALAM MATH... :25:

 

HARAP OTAI2 KAT SINI BLEH BANTU SAYA ...kalau2 ada kursus IPT/IPTS OR teknikal yg saya bleh masuk... thanks :12:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Naluri bro berminat dalam bidang apa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

amik paper julai for BI and Math... sementara tuh keje dulu pape pun.. pastu apply Uni intake December...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

uih tengah godek2..forum jumpa balik thread lama saya cantikla tapi rasa ada banyak post dulu apsal tinggal sket ja nih.. 

 

aritu saya ambik keputusan masuk pra diploma [erdagangan at uitm mache dan lulus dengan jayanya sekarang tengah ambik diploma perkaunan payah ya amat rasa cam nak tukar kos jah

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rilek bro. Kasi lulus dioma dulu. Janji ada sijil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now