• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Macam mana nak tukar RM50 -> RM3,000 dlm masa 1 jam... Teknik FX 100 PiPS Sehari


119 posts in this topic

Posted · Report post

 

Buku Cara Menjadi Billionaire Selepas Bersara - RM30


SINOPSIS / DESCRIPTION:

Buku ini adalah TALIAN HAYAT TERAKHIR bagi mereka yang mahu menjadi pesara kaya.
Buku ini akan membongkar rahsia POWER untuk bersara kaya.
- Apakah erti BEBAS KEWANGAN untuk bersara kaya?
- Bagaimana merancang kewangan untuk bersara kaya
- Pendapatan aktif VS pendapatan pasif
- Kesilapan yang akan menjejaskan impian untuk bersara kaya
- Kerjaya bersara yang paling popular
ANUAR HANIF adalah penulis bebas dalam bidang perancangan kewangan, pelaburan & motivasi. Beliau sudah mempunyai sembilan buah buku di pasaran sekarang.

 


Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2016/01/buku-novel-sayang-awak-sendat-sendat.html

 

 

TERIMA KASIH

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Macam mana nak guna News untuk trade Forex

 

Pergi ke laman forexfacory. Kemudian, klik jam di sebelah atas kanan untuk seragamkan masa kalendar FF dengan waktu negara anda. Klik je “Match Automatically” lepas tu Save Settings. Dah siap, klik Logo FF di penjuru atas kiri untuk ke Homepage.

bagaimana-membaca-forex-calendar-atau-news-di-forex-factory-2

Klik pada Today dan pilih This Week > Apply Settings untuk memaparkan kalendar untuk 1 minggu berbanding 1 hari sahaja sebelum ini. Ini adalah penting supaya anda dapat merancang trade mingguan anda dengan lebih mudah.

Klik pada tarikh (???) untuk tukar view supaya tunjuk news untuk 1 minggu terus.

Akhir sekali, manfaatkan fungsi Filter (di sebelah kanan kalendar). Anda hanya perlukan 3 sahaja iaitu High Impact (merah), Medium Impact (oren) & Non-economic (putih). Low Impact (kuning) tak perlu kerana ia tidak banyak menggerakkan market. Untuk currencies pula, buangkan CNY kerana anda perlu trade major pairs sahaja.

 

OK, dah siap dah setting FF!

Pertama sekali, tengok sebelah kiri “Legend”. Di sini ada tips penting, iaitu data news akan menentukan currency akan menguat atau melemah. Hijau – Good News untuk currency tersebut. Kalau Merah – Bad News.

(NOTA: Jika Legend tersebut tidak muncul, anda perlu daftar akaun percuma FF terlebih dahulu. Klik pada “join Forex Factory” ketika langkah pertama)


Jika USD bad news, USD/XXX akan turun, manakala XXX/USD akan naik. Ia satu hubungan yang anda kena ingat sampai bila-bila. Ini contoh movement price USD/JPY sebaik sahaja news Personal Spending m/m 8.30pm diumumkan:

 

Bad news USD (0.1%, warna merah), jadi USD/XXX seperti USD/JPY turun tepat jam 8.30pm 29 April 2016 (waktu MT4 Fxcitizen adalah 12:30). Begitulah impak news. Ini contoh untuk medium impact news. Kalau high impact news, memang berdesup perginya!

“NEWS MANA SATU SAYA NAK TRADE NI?”

Bukan semua news akan memberi impak besar kepada movement pairs. Ada news-news tertentu sahaja. Salah satunya ialah Non-farm Payroll (NFP).


2 Teknik News Trading dan senarai news yang anda boleh trade, saya terangkan panjang lebar dalam  kursus Forex di http://www.klfx.blogspot.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

LONDON: Parti Kebebasan UK (UKIP) yang anti-Kesatuan Eropah (EU) akan mengumumkan manifesto hari ini, mengaktifkan semula kempen pilihan raya yang digantung selepas serangan pengebom nekad di Manchester.

Rakyat Britain dijangka mengundi 8 Jun ini dengan tinjauan terbaharu diterbitkan sebelum serangan Isnin lalu menunjukkan parti Konservatif pimpinan Perdana Menteri Theresa May secara selesa mendahului Parti Buruh, walaupun dengan marjin kecil.

Dua parti utama itu akan memulakan semula kempen esok namun UKIP, yang menjadi tunjang utama mengetuai Britain keluar dari EU berkata, untuk memberikan maklum balas terbaik terhadap serangan itu adalah bermula secepat mungkin.

“Kami mengambil keputusan cara terbaik menunjukkan kepada pengganas bahawa kami tidak akan kalah, mereka tidak akan menang adalah dengan kembali beraksi,” kata pemimpin UKIP Paul Nuttall kepada radio BBC.

Sebelum serangan di Manchester, May terpaksa menarik balik rancangan memaksa penduduk berusia membayar lebih untuk penjagaan sosial selepas tinjauan pendapat ke atas partinya menurun separuh hanya dalam tempoh beberapa hari.

Dalam pilihan raya 2015, UKIP menerima hampir 13 peratus dalam undian namun hanya mendapat satu kerusi. – Reuters

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


Buku Cara Membuka Bisnes Tadika - RM25

 

SINOPSIS / DESCRIPTION:


Bisnes tadika adalah bisnes sektor keperluan. Oleh itu, ia sektor yang mempunyai daya tahan bisnes dan bagus diceburi. Sekalipun dalam ekonomi gawat, ibu bapa tidak akan memberhentikan anak mereka dari belajar di tadika.
Bisnes tadika adalah bisnes servis. Menjalankan bisnes tadika adalah serupa sebagaimana kita menjalankan bisnes servis yang lain. Pelanggan mesti berpuas hati dengan mutu servis yang diberikan.
Buku ini menyediakan panduan kepada individu yang memerlukan maklumat tentang proses, prosedur dan langkah yang betul untuk memulakan bisnes tadika..

ISI KANDUNGAN

    Pengenalan Industri
    Proses Penubuhan Tadika
    Keperluan & Persediaan Am Sebelum Berbisnes
    Kajian Pasaran
    Pendaftaran Tadika
    Strategi, Gol & Taktik
    Strategi Operasi
    Strategi Pemasaran
    Kewangan
    Kemahiran Preneurship

 

Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/07/cara-membuka-bisnes-tadika-rm25.html

 

 

TERIMA KASIH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

EUR/USD signal
46 minutes ago
From
GMT+08:00 11:47
Till
GMT+08:00 15:47
Buy
Buy at
1.1734
Take profit* at
1.1758
Stop loss at
1.1698
EUR/USD signal
46 minutes ago
From
GMT+08:00 11:47
Till
GMT+08:00 15:47
Buy
Buy at
1.1734
Take profit* at
1.1758
Stop loss at
1.1698

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 Mudahnya Berniaga : Dari Kosong Menjadi Jutawan - Azizan Osman - RM46

 

SINOPSIS / DESCRIPTION:


Di dalam buku ini, penulis berkongsi langkah demi langkah berdasarkan pengalam beliau sendiri dalam perniagaan serta membina ramai usahawan bagaimana untuk memulakan perniagaan dari kosong tanpa modal hingga mampu mencecah tahap jualan jutaan ringgit setahun. Perkongsian beliau lebih praktikal dan mudah diaplikasikan oleh sesiapa yang komited bertindak.

 


Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/mudahnya-berniaga-dari-kosong-menjadi.html

 

 

 

TERIMA KASIH

.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 I AM ME: RAHSIA NIAGA DS VIDA


SINOPSIS / DESCRIPTION:

Dapatkan buku I AM ME: Rahsia Niaga DS Vida sekarang!
Sejak Anugerah Juara Lagu ke-29 pada Januari 2015, penampilan DSV dengan cincin besar bermahkota, aksi gedik menyakitkan hati, dan sebutan dialog jengkel, "Qu Puteh, Qu Puteh, barulah putih..." ibarat jarum panjang ditusuk masuk hingga terpanah terus di fikiran seluruh warga Malaysia. Qu Puteh malam itu seperti 'menjajah' negara, dan DSV sekelip mata tular sebagai subjek sensasi, sekali gus menjadi bahan senda dan parodi komedi.
Namun, pernahkah kita tahu bahawa semua itu bukan aksi spontan DSV, tapi sebaliknya dirancang setahun lebih awal, dan dipersembahkan begitu selepas mengkaji 'human attitude' dan psikologi tingkah laku pengguna. Hasilnya, selepas sehari AJL29, jualan Qu Puteh mencanak naik, permintaan masuk tanpa henti, dan hasil keuntungan mencatat peningkatan berlipat kali ganda!
Rugi jika tidak miliki buku ini. Dapatkan, pelajari, ambil iktibar, dan jadikan pengalaman DSV inspirasi untuk kita sama berjaya sepertinya. Jika tidak dipecahkan ruyung, bagaimana mahu mendapat sagunya. Dan sagu sudah tersedia, hanya menunggu dipecahkan!

--------------------------------
Menyelongkar dan berkongsi kepada anda mengenai:
1. Jatuh Bangun Dato Seri Vida dalam hidup dan perniagaan
2. Cara DSV bangkit daripada kejatuhan
3.Rasionalnya Iklannya yang diluar jangka
4." I AM ME " sebagai persediaan menawan dunia.
--------------------------------

“Buku ini menceritakan rahsia saya dari dahulu sampai sekarang selama 16 tahun membina empayar, segalanya boleh dijadikan panduan sama ada untuk memulakan perniagaan atau ingin lebih berjaya. Semua ini supaya usahawan di luar sana tidak menghabiskan wang begitu sahaja.
(Pengasas Vida Beauty Sdn Bhd, Dato Sri Vida)

“Ramai yang mengata macam-macam tetapi ITBM memilih Datuk Seri Vida kerana beliau lain daripada yang lain dan sangat unik, itulah kekuatan yang ada pada dirinya. Buku seperti inilah yang harus dihasilkan oleh ITBM dan beliau setuju untuk melancarkannya.”

(Pengarah Urusan ITBM, Khair Ngadiron)

 

 

 

 

Berminat untuk beli ?

 

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/i-am-me-rahsia-niaga-ds-vida-rm68.html

 

 

 

 

 

TERIMA KASIH

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Buku Sifufbads Copy Writing (Super FB marketing) - RM45

 

SINOPSIS / DESCRIPTION:

 

Anda tahu bagaimana untuk hasilkan copywriting FB ads yang killer, sentap emosi dan mampu menyedut duit pelanggan??? Jika tidak, anda akan mampu berbuat demikian dalam masa hanya 3 hari jika membaca buku ini!
 
Semua orang tahu buat FB ads... Semua tahu menulis ayat iklan. Betul? Tapi tak semua yang mampu menulis ayat iklan, atau ayat copymiting yang benar-benar memukau dan mampu hasilkan sales yang dimahukan. Betul?
 
Sebab itu lah anda perlu baca buku ini! Inilah, mazhab Copywriting Sifufbads!
 
Segala rahsia, segala formula, segala teknik... Paling killer dalam mazhab Copywriting Sifufbads. bakal DIDEDAHKAN pada anda dalam buku ini. Ya... buku ini! Buku yang telah ditunggu-tunggu selama ini.. Buku yang bakal mengubah landskap bisnes anda, melalui pemasaran FB Ads.
 
Buku yang bakal membantu anda untuk...
 

    Memukau, menarik perhatian prospek-prospek anda tanpa susah-susah lagi. Hanya dari smartphone, dari poket anda saja.. That's All..
    Menyentap emosi prospek anda, tanpa disedari mereka. Jangan terkejut jika copywriting anda mampu membuatkan mereka merayu-rayu kepada anda - "Tuan, tolonglah jual kepada saya! Saya tak tahan dah ni.."
    Memaksa prospek paling degil di muka bumi ini, tunduk, patuh terhadap apa saja yang anda arahkan dalam ayat iklan anda.

 


Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/11/buku-sifufbads-copy-writing-super-fb.html

 

 

 

 

 

TERIMA KASIH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 


Bersara Penuh Gaya : Lagi Muda Lagi Bagus! - RM35

 

SINOPSIS / DESCRIPTION:


Anda terlalu muda untuk bersara? Mungkin betul.
Namun adakala ia terlalu awal untuk anda fikirkan dan membuat perancangan persaraan yang osem?
Perancangan kewangan untuk persaraan perlukan masa. Begitu juga untuk membina kekayaan dan sejumlah wang mencukupi untuk persaraan. Pencarum menyimpan wang dalam KWSP sepanjang hayat pekerjaan mereka, namun kajian menunjukkan 72% daripada mereka kehabisan kesemua wang mereka dalam tiga tahun sahaja. Buku ini memberikan perspektif yang jelas tentang persaraan dan bagaimana anda merancang secara holistik untuk persaraan mereka. Tidak kira berapa umur anda. Lagi muda lagi baik! Bersara penuh gaya... Anda tidak perlu risau tidak cukup duit!

 

 

 

Berminat untuk beli ?

 

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/11/bersara-penuh-gaya-lagi-muda-lagi-bagus.html

 

 

 

 

 

TERIMA KASIH

.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 GST Untuk Bisnes & Peniaga  - RM45

 

SINOPSIS / DESCRIPTION:


Buku ini menyenaraikan 40 soalan penting berkaitan GST khusus untuk memberi pendedahan kepada peniaga dan mereka yang terlibat secara langsung dengan pelaksanaan GST pada peringkat syarikat atau organisasi masing-masing. Contoh yang disertakan mudah difahami dan relevan bagi menjelaskan terma atau layanan GST kepada perkara tertentu.

Apa Yang Akan Dipelajari?

    Apa itu GST?
    Bagaimana mendaftar sebagai orang kena cukai?
    Apakah konsep dan kaedah pelaksanaan GST di Malaysia?
    Bagaimana mengira GST ke atas harga barang dan perkhidmatan?
    Apakah mekanisme cukai input dan cukai output dalam GST?
    Bagaimana menyediakan penyata cukai GST?
    Bagaimana memfailkan penyata cukai GST kepada Jabatan Kastam Diraja Malaysia?
    Apakah kesalahan utama di bawah perundangan GST?
    Apakah implikasi GST dalam industri pengilangan, peruncitan, sektor perkhidmatan dan hartanah?


Mengenai Penulis

Norsa’adah Ahmad ialah seorang akauntan berdaftar dengan Malaysian Institute of Accountants (MIA) dan menerima Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dari Universiti Islam Antarabangsa. Penulis pernah bertugas di syarikat korporat sebelum menceburi bidang perancangan kewangan. Topik cukai barang dan perkhidmatan (GST) menjadi tumpuan dalam karya penulis memandangkan ia mempunyai kaitan dengan pengurusan kewangan secara tidak langsung. Karya pertama beliau iaitu Mudahnya Mengurus Kekayaan dalam Islam, telah mendapat sambutan hangat sejak mula diterbitkan dalam tahun 2014.

 

 


Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/gst-untuk-bisnes-peniaga-rm45.html

 

 

 


TERIMA KASIH

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


Jalan Pintas Kekayaan: Rahsia Menjana Wang Yang Banyak Melalui Pemasaran Informasi - RM40

 


SINOPSIS / DESCRIPTION:

Buku ini merupakan versi terjemahan daripada buku best-selling, Get Rich Faster. Ia membongkar kelebihan yang menakjubkan mengenai Pemasaran Informasi. Azizi berkongsi perkara-perkara yang perlu anda tahu untuk berjaya dalam bisnes ini. Beliau turut memuatkan sesi temu bual bersama beberapa pemasar informasi yang telah pun berjaya dalam bidang ini. Individu yang inginkan variasi dalam sumber pendapatan, berangan-angan menjadi usahawan, mahu terus berjaya walau dalam masa yang penuh mencabar, dan mengidamkan pulangan yang banyak dalam masa yang singkat, inilah buku untuk anda!

 

Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/02/jalan-pintas-kekayaan-rahsia-menjana.html

 

 

TERIMA KASIH

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Buat Duit dengan SMS: Panduan Pemasaran dan Perniagaan - RM40

 

SINOPSIS / DESCRIPTION:


Buku ini mendedahkan cara untuk memulakan langkah pertama pemasaran SMS anda dengan menerangkan bagaimana SMS boleh meningkatkan teknik pemasaran anda dan jenis-jenis aplikasi yang digunakan untuk promosi. Selain itu, buku ini mendedahkan langkah-langkah terbaik untuk kempen pemasaran perniagaan.

*Terima order seluruh negara, penghantaran melalui pos.

 

 

Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/03/buat-duit-dengan-sms-panduan-pemasaran.html

 

 

 

 

 

TERIMA KASIH

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


GBP/CHF signal
21 minutes ago
From
GMT+08:00 10:48
Till
GMT+08:00 14:48

Buy at
1.3114
Take profit* at
1.3144
Stop loss at
1.3079


Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !
 
BERMINAT?
KLIK DISINI >> http://klfx.blogspot.my/p/klfx-free-forex-signal.html

 


/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jika saya cakap yang forex trading dapat jana 5% setiap bulan secara minimum, adakah anda berminat? Ya! Memang hanya 5%. Biar betul?

Rata-rata yang mendengar pernyataan dari saya ini, tarik muka apabila dengar banyak ini saja yang boleh buat dengan trade forex dan CFD. “Sikitnyaaa….”

Memang sikit. Sebab kalau anda nak lebih daripada itu, anda akan berisiko kehilangan kesemua modal trading.

Kenapa saya kata begini?

Mentaliti 5% ini saya rasa perlu terapkan kepada semua trader baru, yang baru nak mula trade forex. Agar ramai sedar yang ni bukan cara untuk kaya cepat.

Ramai yang ingin trade forex, sebab nak tambah side income atau duit lebih secara radikal. Bagi mereka, jalan ini jalan untuk kaya, cara untuk dapatkan cash money. Salah sama sekali.

Anda perlu samakan forex trading dengan instrument investment yang lain juga. Keep it professional.

Pada permulaan 1-2 tahun trading, kalau anda boleh jana 5% setiap bulan sudah cukup bagus. Nanti apabila dah biasa, lama kelamaan saya yakin anda baru boleh jana lebih daripada itu.

Trade forex ni sebenarnya anda boleh gunakan sebagai tools untuk kembangkan portfolio saving anda.

Anda mungkin ada asset/saving (positive cashflow) dalam instrument berikut.

ASB
Emas
Hartanah (mungkin rumah sewa dsb)
Anda boleh tambah 1 lagi, iaitu forex trading.
Ok, tapi dengan 5% ni macam mana nak jadi RM18K?

Income daripada gaji mungkin ramai dah buat saving dan sebagainya. Yang ini jangan kacau, mungkin masuk ASB ataupun mana-mana tempat yang kurang berisiko seperti yang lain.

Anda perlu cari income tambahan untuk anda ada portfolio forex trading anda.


Katakan anda ada saving, lebihan dari bisnes online, atau dropship yang boleh diletakkan sekitar RM1000. (sekitar USD240). Memang nilai ni kena cari duit lebih, jangan kacau gaji anda.

Dengan compound interest 5% sebulan, anda akan mendapat sekitar RM800 untung bersih. Amount sebegini bagus dan ideal untuk bayar roadtax, jadikan duit raya, atau apa-apa event anually.

Jadi dengan lebihan ini, anda boleh jadikan portfolio forex trading anda untuk extra income ringankan beban begitu.

Atau nak lebih bagus, jangan usik. Tetapi teruskan. Slow and steady.

Walaupun slow dan steady, janji ia tak hangus.

Adakah anda tahu dengan 5% compound bulanan terhadap RM1000, anda boleh mendapat RM18,679 selepas 5 tahun. Adakah ini cukup baik untuk portfolio saving anda?

Ramai yang tidak nampak forex trading ini secara long term game, sebab itu mereka masih terjerat dan rugi modal trading mereka. Sebab mereka tak sabar dan tiada target.

Kalau anda masuk bidang ini dengan mentaliti yang betul, target yang betul serta bersabar. Anda boleh berjaya.

Saya ada dua pesanan untuk TRADER BARU dan TRADER LAMA.

UNTUK TRADER BARU,

Anda perlu tahu juga untuk jana 5% sebulan secara tetap, dan nak compound lagi bukanlah juga idea yang senang. Atas kertas mungkin nampak mudah. Anda perlu belajar betul-betul bidang ini, dan ambil sedikit masa untuk cuba konsisten seperti di atas.

Saya cadangkan anda boleh cuba dahulu dengan trade Modal Free 50 Dollar – KLIK SINI untuk dapatkannya >> https://fbsmy.com/promo/5usdbonus?ppk=KLFX

UNTUK TRADER LAMA,

Yang sudah bertahun-tahun lama, menjadi pendeposit tegar itu, saya cadangkan inilah masanya anda mulakan kembali. Mula baru. Start balik, fresh!

5% sahaja, kamon!!. Anda rasa anda boleh buat? Itu dah bagus, tapi jangan lupa satu bab. Iaitu saya cadangkan anda buka akaun baru untuk mula baru, dan pilih sebuah broker yang betul-betul kukuh, untuk guna long term untuk mula perjalanan trading anda dari RM1000 ke RM18K dalam masa 5 tahun perlukan broker yang tak banyak songeh untuk bayar. Saya cadangkan anda buka akaun dengan broker cadangan saya ini – KLIK SINI >>  >> https://fbsmy.com/promo/5usdbonus?ppk=KLFX

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

FREE Fx Strategi - Teknik Lompatan Bolinger Band

Berdagang dengan trend yang jelas adalah jauh lebih mudah daripada berdagang apabila harga terikat , atau ranging. Ramai pedagang melepaskan peluang untuk berdagang sama sekali dalam pasaran ranging .

Walau bagaimanapun ada strategi untuk mengatasi votaliti  pergerakan harga yang terhad ini .
 
Strategi percuma ini ditawarkan sebagai satu pendekatan sedemikian.
Bolly Band Bounce adalah berdasarkan pada kelakuan harga yang diperhatikan di mana band Bollinger membentuk sejenis had untuk pergerakan harga jangka pendek. Dalam hal ini band Bollinger dapat digunakan dengan baik, kerana mereka hampir mempamerkan ciri-ciri keanjalan band getah.

 Harga akan mendekati band luar, menemui rintangan dan kembali ke arah lawan.

Salah satu cara untuk menggunakan tingkah laku ini adalah untuk berdagang dengan lonjakan di band luar . Ini tidak begitu berkesan dalam pasaran yang mendadak, tetapi apabila pasaran berada dalam range, ia boleh menjadi sangat berkesan untuk skalps jangka pendek.
 
Perkara pertama yang perlu anda lakukan apabila ingin mengunakan strategi ini adalah menentukan harga itu sememangnya dalam range dan bukan Trending. Terdapat banyak cara untuk melakukan ini tetapi dengan band Bollinger saya dapati yang paling mudah adalah untuk memeriksa sama ada harga tetap di sebelah bahagian Bolinger (samada atas = uptrend, bawah = downtrend). Dihujung trend selalunya range mula terbentuk


Ilustrasi berikut menunjukkan harga...


Baca lebih lanjut di >> http://klfx.blogspot.com/2018/11/free-fx-strategi-teknik-lompatan_21.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bursa Malaysia melantun !

KUALA LUMPUR: Selepas enam hari mencatat penurunan, Bursa Malaysia pagi ini mencatat lantunan untuk dibuka lebih tinggi, di tengah-tengah pemulihan sentimen pasaran global yang menyusuli perkembangan terbaru berhubung hubungan perdagangan antara Amerika Syarikat (AS) dan China, kata peniaga


Pada 9.03 pagi, FTSE Bursa Malaysia KLCI (FBM KLCI) melantun 4.65 mata kepada 1,657.28 daripada 1,652.63 penutup semalam.


Indeks itu dibuka 4.46 mata lebih tinggi pada 1,657.09.


Kaunter naik mengatasi turun sebanyak 114 berbanding 40 dengan 99 tidak berubah manakala 1,652 tidak didagangkan dan 38 yang lain digantung.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

GBP/USD signal
21 minutes ago
From
GMT+08:00 13:10
Till
GMT+08:00 17:10
Buy
Buy at
1.2899
Take profit* at
1.2928
Stop loss at
1.2858

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 


GBP/USD signal

38 minutes ago
From
GMT+08:00 8:14
Till
GMT+08:00 12:14


Sell at
1.3045
Take profit* at
1.3029
Stop loss at
1.3068


More signal ->> www.KLFX.blogspot.com

 


.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sniper Suite Expert Advisor is applicable for Metatrader4 (MT4) and Metatrader5 (MT5) Forex online trading platform.

 

The EA has been perfectly tested since 2001 and proven to be 100% stable profitability (smooth straight graph). This does not mean the EA never hit stop loss, the fact that Sniper Suite always put a stop loss on each trade, so on some occasion our trades hit the stop loss but the implemented intelligent strategy which is a cut-switch system covered up any loss and bounce back the balance safely since 2001 until today with potential monthly profitability of 3-5% per pair. So if we use 10 pairs the monthly profitability will be 30-50%, we suggest to attached it on 3 to 5 pairs/account.


More info >> https://klfx.blogspot.com/2019/05/forex-sniper-suite-expert-advisor-100.html

 

 


.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0