• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Error Windows Update

4 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

hai jumpa lagi, aku ada masalah dengan windows update ni. kenapa ada 3 error ? aku dah cuba fix melalui kaedah ni tapi masih lagi tak boleh diselesaikan masalah ini. harap dapat membantu!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Y6eHDtylDYocapture20130215092105.png

Edited by faezadha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

try gne yg ni dlu link
download ikot version OS

pastu da siap buat pe sume,nnt die akn buat log
check log tu..klu ad error,bleh paste kat sni..

mne tau bleh tolong troubleshoot

make sure gne code spoiler klu pnjg sgt

klu xde error,bleh try update balik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

manual update boleh gak try! sampel je nie.....

 

manualupdate_zps4f0f7f4b.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya pun ada masalah windows updates, lepas google..and referred kat web ni

 

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/469799/windows-update-is-dead/

 

Sila download dan run the services repair tool.
http://kb.eset.com/library/ESET/KB%20Team%20Only/Malware/ServicesRepair.exe

 

sekarang ok..windows repair tools tak jalan tapi program ni..clean..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0