• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Nak Upgrade Graphic Netbook


5 posts in this topic

Posted · Report post

nak tanya sket netbook boleh install usb graphic card atau external graphic card tak? dah try search kat laman forum mat salleh tapi dia punya pencerahan pening sket. :80:
harap otai-otai kat sini dapat bantu :125:


netbook lenovo s110
intel atom n2600 1.6Ghz
ram 2gb
display intel gma 3600 series
win 7 32bit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

xbleh dan netbook xle upgrade
sila la kumpul duit beli laptop yg ad gc ye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ade ke USB / External graphic card ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

netbook xde graphic card... graphic integrated nagan motherboard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='KAVA' timestamp='1351201114' post='1085905']
Ade ke USB / External graphic card ?
[/quote]
jawapan utk soalan ni..xdak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now