• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Buang Tulisan Dari Gambar Ni

35 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

tumblr_m1hfakT31p1qfwp61o1_500_zps6313b5

 

tumblr_m1fn31ms0H1qfwp61o1_500_zps1c3de4

 

Guna spot healing brush tool. Click dulu kat pic BG then heal. Tapi saya buat tak elok.

Edited by carnine9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tumblr_m1hfakT31p1qfwp61o1_500_zps6313b5

 

tumblr_m1fn31ms0H1qfwp61o1_500_zps1c3de4

 

Guna spot healing brush tool. Click dulu kat pic BG then heal. Tapi saya buat tak elok.

carnine dia nak buang yang warna ungu tuh laa.. yang nih dah buang dah tulisan dulu2 kan... hadoii...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

minta tolong ampa edit yang ni plak

ganti 56 kepada 57

http://f.666kb.com/i/cqumikz7e71yeersb.jpg

 

terima kasih na

mak aiihh.... kali nih tak dapat bantu... xde laptop dah ngan perisian itu.. huhuhuhu...sodih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cqumikz7e71yeersbsmall.jpg

 

untuk original highres file klik kat sini : cqumikz7e71yeersb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Fuhhh sapa buat tuh lawa....dasyat. :125:

 

Tasek16 nak tanya, ada tak action macam flickr Annamir drop shadow belakang gambar curl or warp? saya guna yang graphicriver, sorry out of topic.

 

TQ :)

Edited by carnine9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tolong yg ni plak. buang tulisan dan maskot

banner_raya.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mohon bantu

 

d8vfepowqp7wmucft.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Original picture bagi u... hahahhahaha...

through-the-eyes-of-the-joker-jared-leto-talks-his-suicide-squad-method-acting-heath-led-874125.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

trimas ccput. lama x pekena pasemboq padang kota

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now