• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Nuclear Basic...simple Project

3 posts in this topic

Posted · Report post

Salam nad Hi to all forumers:) ehehhe

http://www.nuclearglory.com/products/nb/

Aku beli nuclear basic yg basic nyer 3 bulan lalu...tp harem tak sentuh lagi...hahahaha...so ada tak kengkawan yg purchase jugak benda alah ni...

So skrang ada gak rasa nak test power game programming ni....so ada idea tak nak wat game simple ke or bangang2 sket untuk memeriahkan suasana forum ni...heheheh...byk game aku sangkut sbb aku mmg takda plot nak wat complete game...so simple game better kot..

Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Wow nice ni. Ini game 3D ka nanti? Game jenis story adventure or puzzle prefer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ye 3d...tp aku rasa 2d pun dpt gak tuh(inilah akibatnya tak test lagi benda nih)..tp aku ada sikit2 la pengalaman dengan programming ni sket2...puzzle pun bleh,action pun ok..cuma takde idea nak wat gameplay camner...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0