• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Apa Tu Sandy Brigde?

5 posts in this topic

Posted · Report post

Apa tu Sandy Brigde?
apa fungsi dia?

aku nak faham kan benda ni sebab aku nak buat rig baru.
harap2 otai dapat membantu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sandy brige nih hanya code name takda apa2 fungsi untuk processor terbaru intel core.cth core i7 2600k.
[url="http://www.intel.com/technology/architecture-silicon/2ndgen/index.htm"]http://www.intel.com/technology/architecture-silicon/2ndgen/index.htm[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

[quote name='muhian' timestamp='1300282953' post='1064991']
sandy brige nih hanya code name takda apa2 fungsi untuk processor terbaru intel core.cth core i7 2600k.
[url="http://www.intel.com/technology/architecture-silicon/2ndgen/index.htm"]http://www.intel.com...ndgen/index.htm[/url]
[/quote]
ade jgak topik nie..thank info sharing..tp page not found..ade info lain? Edited by meerforall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wikipedia....huhuhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

itu link lama mmg la dah takde...tanya encik google je la.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0