• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Tgk Wayang Kat Tenet,kat Ne?

29 posts in this topic

Posted · Report post

mahu tanya sikit ..
biasa orang tengok wayang kat panggung kan ? tapi ada ke website yang menawarkan tengok wayang dekat internet nih ? ..kira kalau kita nak tengok wayang dekat internet ini,berapa kena bayar eh ? .. maksud aku wayang dalam filem malaysia ..ada ke ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

flem melayu ke?x tau plak. kalo website tgk flem hollywood byk la.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tgk wyg kt uma jew..astro first..baru ade 3 movie stakat nihh~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

beli je dvd lanun. bru rm7 je...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam,

LoL citer pasal lanun plak. Bek donlod je haha :3:
Ade HD Projector seketol + dinding beso, layan.. RM7 tu mkn Maple kenyang kot :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tp kalo internet slow mcm siput nk download cmne? filem bukanya kecik saiznye..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Berbalik kepade soalan TS;

Jawapannye tak ade, kalau nak beli DVD online tu ade la bank in duit posman hantar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Berbalik kepade soalan TS;

Jawapannye tak ade, kalau nak beli DVD online tu ade la bank in duit posman hantar.

skang dah 2013,  tak jadi keje dibuatnya..... lima nam filem HD sehari!

 

skedu_zps0514d45d.jpg

 

slow_zps929c053c.jpg

 

hehehehehehe........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

siap kualiti HD,...... abis citer..... bley OFF!

 

13238_558322764230514_777788549_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

untuk internet speed laju blh la tgk online ni...kalau x sakit hati gak sangkut2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

untuk internet speed laju blh la tgk online ni...kalau x sakit hati gak sangkut2

saya punya pekej 71 rial saja .... best giler!!!.....

 

1069347_559079674154823_60740459_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

untuk rumah aku yang memang takkan sampai unifi (kampung, jauh dari bandar perumahan), bukan pilihan, lain la kalau ada option download.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak perlu unifi, bazir duit je! lagipun kaota pekej paling murah 60gig, mana cukup! tak berbaloi! download filem cam yg wa dok maiz tu, pakai nombo ip.... tp wat per nak download? simpan nanti kena dakwa! :P

 

internet kalo slow, kena usha la sendiri utk menjadi terlaju  supaya seswai untuk tengok wayang!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pakej 71 tuh apa benda..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

streamyx

 

pakej 71 tuh apa benda..?

streamyx  1 meg rm71/bln

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak perlu unifi, bazir duit je! lagipun kaota pekej paling murah 60gig, mana cukup! tak berbaloi! download filem cam yg wa dok maiz tu, pakai nombo ip.... tp wat per nak download? simpan nanti kena dakwa! :P

 

internet kalo slow, kena usha la sendiri utk menjadi terlaju  supaya seswai untuk tengok wayang!

ada tips boleh kongsi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

streamyx

 

streamyx  1 meg rm71/bln

apesal dulu aku langgan RM110... selamat aku dah potong.. cisss..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apesal dulu aku langgan RM110... selamat aku dah potong.. cisss..

tu pasal masuk sekali RM 20 sewa line tepon + bayaran lain2 panggilan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

siap kualiti HD,...... abis citer..... bley OFF!

 

13238_558322764230514_777788549_n.jpg

apa nama website aku nak test

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yg terkini tempat wa lepak! sori ar admin, jika foto ini boleh masuk ke bleklis!!!!

 

1623307_667858293270680_1389998467_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam.

 

Selalu saya duk tengok sini. Kalau film baru biasa , rakam panggung, tapi depa akan re-upload balik bila dah lama.

 

http://viooz.co/movies/

 

Cuma pop-up kuar banyak. Film lama2 pun ada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Haha aku pong nyampah giler kalo poppop byk sgt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mula2 bukak pakai henset, banyak juga pop up masuk....Skang dah setel, laju je nonton! Sib baik tak de filem Mehsia kat situ, jika tidak gurenti kena putong channel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

icefilm layan sampai subuh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

icefilm layan sampai subuh

icefilm tuh kat HP ke..?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now