• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Share Speedtest

80 posts in this topic

Posted · Report post

[quote name='moonlighter' timestamp='1329066191' post='1079116']
[img]http://www.speedtest.net/result/1768426248.png[/img]

tgk tu server die,hehehe
[/quote]
apa jadi dengan moonlight bro ? :142:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku punya :

[img]http://www.speedtest.net/result/2094321002.png[/img]

IDM downlaod speed
[img]http://s9.postimage.org/thwpvzijj/aaa.jpg[/img]

sekolah. YES 4G


Nikmat berada di sekolah. hahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

WoW! masing2 laju blaka speed, bajet hebat2 main tenet. Saya punya masih lagi ngan pakej dahulu kala yg murah2 je, tiap kali nak nonton wayang, kena gi wat test speed dulu supaya boleh btul2 menyepeed! :P

speedtenet_zps28061cdc.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nah speed kat sini

2822950314.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now