• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

unisel atau uitm

33 posts in this topic

Posted · Report post

aku sem nih tnggal dalam gak tp..aku tinggal setinggan jek... hak3..
ari aku tendang pintu sebab kunci xleyh bukak...
tp pintu x bukak lubang jek pintu adeh...

duk hostel 1 sem = RM800

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

amik uitm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Lebih elok rasanya dinyatakan course ntuk kedua-dua u skali. Tp bagi aku UITM org lebih recognize. Tmbah2 kalu yg nak keja gomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam semua..

kalu minat dalam grafik, unisel pilihan yg best.. fasilities, tip top.. imac latest version... lecture otai2 uitm dulu. mmg ini macam ::icon_lol::

yuran mmg mahal sikit, tp berbaloi lar..

pasal uitm, aku ada borak dgn smbody nie.. dia dah keje dah kat firm advrtising.. dia cakap dlm industry, employer2 kurang nak ambik stdnt uitm. sbb dorg xleh buat keje.. pastu low kualiti, kuantiti xhengat.. aku xtau lah.. wallahualam.. kongsi citer je.. jgn mara aa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau kt UITM leh x budak lelaki simpan rambut panjang2?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

xleh nant kene saman
kat unisel ader civil x?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

better uitm jer la, nanti grad baru sambung unisel (kalau betul-betul nak la)..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

alamak! tak dpt nk komen la...sbb aku bukan dr kedua2 nye...heheheh....sj tumpang nyibuk je...

saya pljr unisel. Mengambil Bachelor of Business Management(Hons). So far belajar ok. Janji pandai bawa diri. X kira la ipta ke ipts ke yg penting pandai bawa diri bg mengelakkan masalah sosial. 

Menyentuh pasal unisel. Ada baik ada kurang baik. Yang baik ialah pelajar didedahkan dgn psekitaran yg mencabar supaya kerja nnt x la cerewet bilik panas n kerja berlambak. Kedua, kami bercampur dgn pelbagai kaum di Malaysia dan antarabangsa yg mana membuka minda agar boleh bekerja sepasukan walaupun bbeza bangsa dn agama. Esprit de corp. Ketiga, lecturer kbykannya daripada lepasan university luar negara seperti Amerika dan England khususnya. Ketiga, kebykan lepasan unisel senang mendapat pkerjaan dari company swasta khususnya kerna melihat student unisel ini kononnya senang mengadaptasi diri mereka walaupun ditekan. Kami biasa bljr dlm bilik panas. Haha... satu lagi disebabkan unisel lebih senang bgaul dgn pelbagai bangsa dan English dititikberatkan. Bukan promote university saya. Ini adalah dari sudut kaca maya saya. Pasal nak score senang bg btul2 nak bljr tapi susah bagi mereka yg dtg nak bgaya shj. Pasal yuran unisel adalah yuran tmurah dri smua ipts. Boleh buat kajian.

Keburukan. Hostel masalah. Management kelam kabut. Biasa la. Kbajikan studnt kurang biasa la swasta kan. Satu lagi. Nak kata unisel ni masalah dari segi akhlak ke apa. Pendapat saya. Rmai lagi stdnt dari u tertentu membuat perkara yg tidak bmoral di tasik shah alam berbanding unisel. Jgn marah. Ini adalah pmerhatian saya. Maaf jika ada silap ckp. Harap info ini bguna. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0