• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

camne nak tengok tv online

8 posts in this topic

Posted · Report post

chek kat site lain lak..
search je pakai gugel.

contohnya;nak tengok anime kat tbs
so search je "stream tv tbs" dapat gak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalu nak tengok tv jepun, aku tau la, try guna software keyhole tv tapi xde subtitle ngan gambar slalu pecah/lag. radio pun ada...live terus ikut channel jepun...walaupun x paham mende dia cakap, kdg-kdg tengok anime ngan dgr radio jepun.....
~(>_*)~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam..

nak tengok movie ka tv radio ka..boleh download kat sini...

[url="http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/Readon-Free-Internet-TV-and-Radio-Online.shtml"]Readon TV Movie Player[/url]

ni semua channel seluruh dunia..nak tengok apa2 pun boleh...yang adult pun boleh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try bukak www.tengoktvonline.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ko bukak web [url="http://wwitv.com"]http://wwitv.com[/url] ..seluruh dunia ada ..tak payah nak download download ..aku boleh dikatakan hampir setiap hari aku tengok tv mesir ..hmm hari hari merusuh ..di negara kita al hamdulillah lah aman sentosa ..sama sama lah kita mensyukurinya ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam

Baru buka wwitv tu, tak tau pula ada tv selangor ya. Thanks for the info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='keypo' timestamp='1296796319' post='1061056']
Ko bukak web [url="http://wwitv.com"]http://wwitv.com[/url] ..seluruh dunia ada ..tak payah nak download download ..aku boleh dikatakan hampir setiap hari aku tengok tv mesir ..hmm hari hari merusuh ..di negara kita al hamdulillah lah aman sentosa ..sama sama lah kita mensyukurinya ..
[/quote]
selama ini pun mesir tak aman. mesir dibawah pemerintahan tentera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now