• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

(WTS/NJ) kad topup maxis pukal ... sape nak beli?

47 posts in this topic

Posted · Report post

as'kum...

kengkawan area shah alam khususnya...

sape nak kad topup maxis RM10....
tapi pukal

- 100 keping RM 9.70
- 50 keping RM 9.80
- 10 keping RM 9.10

oder sms 0192801811 @ 0173821435

COD @ bankin ke TEKNOLOGI KITA 562740107579 MAYBANK

LOKASI PICK CARD DI
BOOTH HOTLINK
ANGGERIK MALL
GROUND FLOOR
SEKSYEN 14
SHAH ALAM

WASSALAM.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post



Juga menjual telefon bimbit.

Membuka tawaran kepada mahasiswa yang ingin menjual handphone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam
kena modal ke?
sya mahasiswa IPGM-Kampus Bahasa Melayu.KL ( Sebelah UM )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

::icon_biggrin:: ...utk topup COD.....

same juga dgn penjualan handphone....
teknologi kita akan bag harga dealer kepada mahasiswa yang mendaftar utk jadi dealer dgn teknologi kita..

antara contoh langkah..

semak list harga dan model dari web site teknokita yang akan diberikan dan oder
ambil stok dan bayar di anggerik mall shah alam @ transfer payment ke teknologi kita maybank acc
serah telefon bimbit pada pelanggan


::icon_smile:: wassalam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro saya berminat nak menjual hp kat siswa2..

camne nak dptkan list tu? sume baru or 2nd?

emeil aku [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

flying00..

nanti saya akan emailkan butiran yg perlu diemailkan pada teknologi kita terlebih dahulu bg urusan pendaftaran sebagai dealer teknologi kita.

list harga akan di berikan melaui email atau web teknologi kita.

wassalam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya nak jgak
leh hntar senarai harga x?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

actlly saya pon berminat gak bro...
PM me 4 the latest list new hp!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

oooooooo..... mohd rizal ghupenya!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks pd kengkawan yg reply dan berminat..

saya mohon emailkan butiran peribadi seperti dibawah utk rujukan urusan seterusnya,

nama:
no.kp:
alamat:
email:
no.tel:
lokasi sasaran jualan :

sms saya seandainya telah emailkan butiran kengkawan ... list harga kos dan harga pasaran hp terkini akan saya attch kan di email .


wassalam... ::icon_biggrin::

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

x brape phm ngn statement ko...btl ke law ak bli kad 10 kpg ak dpt untg 90 sen law ak jual 1 kad tp law ak bli 100 kpg ak cme untg 30 sen 1 kad...
bley trgkn lbey detail g x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ixat, thanks...

betul la silap

sape nak kad topup maxis RM10....
tapi pukal

- 100 keping RM 9.70
- 50 keping RM 9.80
- 10 keping RM 9.90

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok price list ready...

saya masih tak terima maklumbalas dari email..

saya akan atthc file price list pada email, sila mohon dgn send sms email kengkawan ke...

0182561518.

wassalam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bang saya pun nk jgk list harga tu..
ni email sy [email protected]...
blh ek bang..
nk cri income skit hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saya ada hantar email dan sms
tp xde respond la..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ha sama r kt..
saya pun da atar jgk xreply pun..
tu y kucing putih tu sy r hehe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

putera_earth wrote:ok price list ready...

saya masih tak terima maklumbalas dari email..

saya akan atthc file price list pada email, sila mohon dgn send sms email kengkawan ke...

0182561518.

wassalam


salam bro
saya pn nk gak price list tu...
nie email saya [email protected] ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

::icon_biggrin:: rasenya dah hantar pada kengkawan yang mintak....

apa saya cuba reply di email...

wassalam....

semoga berjaya ::icon_smile::

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok bro thnx so much...
sy dh dpt price list tu...
tp x bape faham la mksd CC ngn PC tu...
xplain skit...

satu lg cmna prosedur utk order n sbgnya?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nk ty pricelist tu harga lm ke br ye..
cat pun dah dpt mekasih..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku x bape faham yg ko tulis tp aku brminat gak nak jual enset...ko mmg jual enset nokia jer ke???brand cina ngan sony ericson xde ke??aku pun nakpricelist baru dr ko..aku cdg nak jual enset kat kedai cc aku nih...huhuhu...wasalam...

Email aku : [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

maxis je ke.?? celcom n digi tak da ::icon_lol::

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

haziqnet,

okdah send, utk masa ni nokia dan sony ericsson.

piratedinc,



celcom akan menyusul, skit jer masa lagik....

wassalam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0