• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?

2312 posts in this topic

Posted · Report post

aku rasa aku hampir lupa password nak masuk forum ni..lalala..sib baik ingat balik ingatan..lol..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yay!! masih berjaya login!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa nak makan burger daging double

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa nak makan burger daging double

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aik ada kena ddos ke ? Hampeh betul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hari ni dan semalam... rasa rindu sangat pada putera.com, pada korang semua huhu... bestnya kalau forum ni kembali meriah... rancak berbincang, rancak berborak, rancak sesekali berkebod warrior sesama kita hehehe... tetiba teringat kat C-Fu, apa khabar dia yeh :P

Masalah apa ya forum kita ni, bila pos, sampai 10 kadang tu keluar pos yg sama, jenuh nak mendelete pulak satu2... kadang jadi dabel pos...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa gembira dapat log-in.

 

sebelum ni dah save pasword kat browser, tapi bila log in takleh masuk. arini baru try log in guna fb. baru dapat. nasib baik pernah sync dengan akaun fb sebelum ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa lapar..

pelik klik link dari email notification pdc dapat error content not exist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa lapar..

pelik klik link dari email notification pdc dapat error content not exist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa tak percaya aku masih ingat password dan username. tahniah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa nak balik main rumah,  ffxiv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa nak balik main rumah,  ffxiv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now