• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Petikan kata-kata.

190 posts in this topic

Posted · Report post

kata kata dari seorg warden aku masa sekolah dlu

" Belajar dari kesilapan org lain bukan dari kesilapan diri sendiri"
di tujukan kepada bebudak asrama belajar dari kawan2 yang dah kene buang asrama tu...jgn lak pegi buat mcm yg diorg wat..kang tak pasal2 diri sendiri pon kene buang

"awak ni bayar seringgit"
ditujukan kepada budak2 asrama yang komplen makanan makcik kantin x sedap

laugh.gif biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

think before talk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

talk after think


tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


Remember that a government big enough to give you everything you want is also big enough to take away everything you have. ~ Barry Goldwater

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ni aku dapat dari web silly sayings..
The early bird may get the worm, but the second mouse to the trap gets the cheese.
I never lose, I just don't win!!!
Mengarut je sume sayings dia.. Edited by Eman Leto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"membunuh nyamuk di dahi Pak Abu"

maksudnya... suatu tindakan yang berisiko amat tinggi tapi membawa banyak kebaikan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The best job interview quote:

" I work for money. If you want loyalty, go hire a dog" tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

power tend to be corrupt; absolute power corrupt absolutely smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(nocturnal @ Nov 28 2008, 06:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
power tend to be corrupt; absolute power corrupt absolutely smile.gif



this 1 dh ader oredi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

owh aq pown ader gak.....


my money is my money,your money is my money....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No money no talk...

Impossible is nothing...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(teri-chan @ Nov 28 2008, 08:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
this 1 dh ader oredi...


tau.
actually ni petikan kata oleh Lord Acton,
yang mana benda ni aku kena hafal dalam subjek law aku biggrin.gif

actually the complete one is
"Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely. Great men are almost always bad men."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"jaga kata sebelum mulut binasa"

maksud dia,,,,

korang pikir kanlah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

" Jangan biarkan diri anda diselubungi ...misteri... "

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

if u want some come get some

to be the man u must beat the man

if u not doubt with that..we got 2 words for ya..SUCK IT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Marahkan kelambu nyamuk dibakar...
Maksudnya... Lu pikir aaa sindiri!!!
He he he he he he....

QUOTE
Memecahkan batu dengan telur
maksud: Melakukan sesuatu yang sia-sia... dry.gif

Malang tak berbau mujur tak berbunyi
maksud: Malang x pernah mengeluarkan bau-bauan pekat jahanam... Malah mujur jugak tak berdecit mcm tikus... laugh.gif

Musuh dan seteru pasti bertemu dilorong yang sempit
maksud: Time nak lari dari finance tu tetiba lak boleh leh terserempak dgn tukang tarik keta... sad.gif

Cacing hendak menjadi naga
maksud: Baru jadi kerani cabuk berangan nak jadi boss... blush.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"ingat-ingat sikit orang belakang"

tak suke tol dengar ayat ni.

aku tau la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

biar pecah dimulut jgn pecah di perot...

mksodnye: kalo perot pecah sah2 le mati.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"ader aku kisah?"

ni ayat kwn aku yg disebut hampir setiap hati hehehe.. buleh ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

people can't do some them self dey wanna tell u ... u can't do it///...


u want some??? g0 get it... PERIOD!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

" single is simple, double is trouble "

blink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hardisk formatting is last choice...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

tido bile rase nk tido je, bgun bile rase nk bgun je.. laugh.gif Edited by Aku Sengal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Why repeat the old errors,if there are so many new errors to commit....
(bertrand russel).....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jiwang sket **

CINTA ITU FITRAH, JANGAN JADI FITNAH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now