• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Petikan kata-kata.

190 posts in this topic

Posted · Report post

kelmarin boring2 tengok tv..ader satu iklan teh lipton,org men golf..
erm aku nak tanya korang..ape lagi petikan kata2 yang merangsang..cam iklan tuh?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni boleh tak -
power tends to be corrupt, absolute power corrupt absolutely tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku slalu ckp ngn member aku.. big ASSETS come wif BIG responsibility hehheeh....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

sifoo aku slalu cakap:
everything happens for the good..

maksud dia:
sentiasa berfikiran positif walaupun datang pelbagai masalah.. Edited by Juanâ„¢

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(teri-chan @ Nov 20 2008, 02:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
aku slalu ckp ngn member aku.. big ASSETS come wif BIG responsibility hehheeh....



huhu...len mcm je bunyi... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehheeh maksud yg tu la hehhehe.. sbb kat opis aku ader sorg super seksi... hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wakakaaa.... punyela lame aku pikir tadi apebende yg tersirat., nampak cam len mcm...kah kah kah...

" more you read more u know, more u you know more you forget, so keeping less with reading and less you forget"

think out the box, but remember what inside the box.....
pikir biar jauh...tapi jauhnye jgn sampi melalut jadi xlogic glee n luar kemampuan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehhhe.... tp sekolah2 dulu cogankata mesti ader "Hidup Mesti...." kan kan kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(teri-chan @ Nov 20 2008, 05:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
hehhhe.... tp sekolah2 dulu cogankata mesti ader "Hidup Mesti...." kan kan kan?


yekot... mase nk upsr dlu aku punye moto...study biar gempak hidup mesti sempoi hahaaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hahha c? tp paling femes dulu.. Hidup mesti selambe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE (teri-chan @ Nov 20 2008, 02:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
aku slalu ckp ngn member aku.. big ASSETS come wif BIG responsibility hehheeh....


cess..heheh.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

`think before your throw?`

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hahah aku tau iklan mana tuh... iklan recycle hehhe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

TO BE GOOD LEADER WE MUST BE A GOOD FOLLOWER FIRST

NO PAIN, NO GAIN,

PAIN IS TEMPORARILY, PROUD IS FOREVER,

NO SCAR NO PROOF

TIADA MISI YANG TERLALU SUKAR, TIADA PERGORBANAN YANG TERLALU BESAR, -----US ARMY



Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

" Pandulah dengan cermah,ingatlah orang yang tersayang,anda mampu mengubahnya" laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

my way or the highway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangi.. rolleyes.gif Edited by Aku Sengal
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

study biar lepak result haprak

nie kate2 cikgu aku la.die nak perli........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

can we fix it? yes we can! - -bob the builder

yes we can! - president US Barak Obama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

-better late than never -

mksodnye: baek lmbt ke keje/skool walo pukol bape skali pon dr x dtg lnsong.. hehe.. Edited by Aku Sengal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No woman we have to cry..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kata-kata iklan memberangsangkan?

GiLa KeNtAnG! biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apakah yg lebih menyiksakan,menangis kerana tidak berupaya melakukan sesuatu atau menangis kerana tidak mahu melakukan sesuatu...(honey & clover)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"Leave No Man Behind"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Agi idup agi ngelaban...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now