• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Maks And Min Guna C Programming

2 posts in this topic

Posted · Report post

ph34r.gif ari 2 ade aku post soalan tentang benda yang sama cuma aku lupa nak state yang aku gunakan language c bukan c++.aku ade confuse ckt ar degan coding die.camne ek nak tentukan maks and min.Lets say akunye coding gini ar lebih kuang:

# include<stdio.h>

int i;
int num[8]

void main(){

for (i=0;i<10:i++){
printf("masukkan nilai:");
scanf("%d", num[i]);
}

}

1)aku mintak user input data tak lebih dari 10.Means indeks mula dari [0] sampai la [9] kan.Skang ni aku nak mintak tolong korang camne eh nak create satu function yang baca nilai dari setiap indeks dalam array aku,then tengok yang mana satu nilai maks and min.

2)Then lets say la aku nak buat lagi satu function yang leh delete nilai dalam arrray yang lebih besar dari nilai 7.Nak guna koding ape ek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cuba ko refer balik topic yang ko bukak haritu.
Rasanya ada orang dah bagi pun jawapan dalam C++.
So ko tukar je jadi C.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0