• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted · Report post

Lagiii!!!!!!!

CODE
username = 7014973
password = 2RNWSqYVZt

username = 7041519
password = QCKjWFQNSc

username = somkiet
password = 222465

username = 7041519
password = QCKjWFQNSc


siapa lambat ,melepas... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak boleh ke sent guna pm?asik tak dpt je......

You have exceeded the download limit.

You can download 2.66 Gigabytes per day. 2.66 Gigabytes are equal to 2.660.000.000 Bytes.

melepas aku sad.gif ...sent guna pm kn lagi bagus...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

penat la aku nak wat macam tu..... tongue.gif dah la nak cari akaun ni lagi.... btw,dah try semua akaun kat atas..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(kunyit09 @ Nov 28 2008, 12:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
penat la aku nak wat macam tu..... tongue.gif dah la nak cari akaun ni lagi.... btw,dah try semua akaun kat atas..?


aku dah cuba, sempat download satu file je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

x yah la pm..bg kt sini jer..leh share ramai2.. sape cepat dia dapat.. wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ade acc bru PM saye yer... plzzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak sampai 20minit sume acc abes gune. laju betul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada x lg ? aku baru nak berjinak-jinak dlm dunia rapid share ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

beli la.. sebulan rm18
tapi aku xpernah beli pun tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rm18 je ke sebulan..igt kan mahal ....kat mana leh beli ...aku x reti la menda2 internet ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalu sapa2 yg ade tu ..hulur2 ler... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada kat thread jual-beli kat forum ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

otai2 rapid share sila share akaun ...wakaka tongue.gif aku baru nak belajar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Credits --> Rapidshare accounts !
Annoyed at the Rapidshare download limits and having to wait all the time for your downloads ? Well we're giving out premium accounts for free ! Click here for more information

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE
Login=batu23
Password=01020304

Login= 6676109
Password= t7LVGRqVqq

Login: 4812182
Password: JATVDjtZXy

accountid=371907
password=111106


yang latest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(kunyit09 @ Dec 5 2008, 06:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
yang latest


tq kunyit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku lom check lagi akaun kat atas tu....xada masa...ada yang expired....

Ni megashare punya...

QUOTE
|Username: [email protected] |
|Password: 449d4a0a38457 |


http://www.megashare.com/login.php Edited by kunyit09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(kunyit09 @ Dec 5 2008, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
aku lom check lagi akaun kat atas tu....xada masa...ada yang expired....

Ni megashare punya...



http://www.megashare.com/login.php


aku dah check, tapi dah limit download n ade yg dah expired

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

awat cepat sangat orang tukar pass dier....aiseh...bukan kongsi ke ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

x tau ah sapa yg tukar..kalo owner die takpe ah..
kalo org len..mmg tamak org tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

xlah..owner dia la yg tukar...dh traffic dia kurang secra mendadak mesti la dia syak ada org phishing akaun dia ...sbb tu la dia tukar tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

baek tol ati kunyit ni erkk...
huhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kunyit, kami nak lagi...wakaka...tp bukan nak rebina mcm dlm iklan tv...kami nak akaun rapidshare tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(memito @ Dec 6 2008, 10:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
kunyit, kami nak lagi...wakaka...tp bukan nak rebina mcm dlm iklan tv...kami nak akaun rapidshare tongue.gif


ai...
da dpat pn mntak lagi kt kunyit...?gile kentang...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(charMine~^^ @ Dec 6 2008, 10:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ai...
da dpat pn mntak lagi kt kunyit...?gile kentang...!

wakaka..xlah aku guna yg ko bg tu...mana leh guna sekaligus 2 akaun...nak guna benda illegal ni kena slow2.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0