• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted · Report post

xde yg nak bagi guna rapidshare yg free lgi ker...???

aku nak guna gak...plss

aku boleh bagi free acc rapidshare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku boleh bagi free acc rapidshare

bagi je, ikut PM kat aku pun buleh... :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku boleh bagi free acc rapidshare

aloo boss... blh bagi aku sama x ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

MIN 100 je

MAX 1000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada tak acc rs yg free lagi?
aku pun nk merasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(666 @ Oct 31 2008, 09:24 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ada tak acc rs yg free lagi?
aku pun nk merasa



nak jugak...beli murah2 pon xper ...hehehe laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

boleh bg RS free??
pm me pls...
aku takkan tamak...
aku nak dolod movie ngn game je...
TQ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak gakk!! ade lagi x?
nak dl crysis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

beli je...skang dah murah..dulu rm30 baru dapat akaun premium untuk sebulan,sekarang dalam rm15-rm20 da boleh dapat akaun premium sebulan.... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

masalahnye aku jarang download....hehehe biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE (tech_frix @ Nov 3 2008, 01:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
boleh bg RS free??
pm me pls...
aku takkan tamak...
aku nak dolod movie ngn game je...
TQ!!!



Saya pun nak juga...klu ada:-)
.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(lumpy® @ Nov 3 2008, 07:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
beli je...skang dah murah..dulu rm30 baru dapat akaun premium untuk sebulan,sekarang dalam rm15-rm20 da boleh dapat akaun premium sebulan.... biggrin.gif


ko pm aku sapa jual RM15??
boleh caye ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro...aku nak try bleh?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(tech_frix @ Nov 4 2008, 04:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ko pm aku sapa jual RM15??
boleh caye ke?


Try tengok dalam thread jual beli...rasa ada lagi... unsure.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhuhu....baik korang ambill terus dari forum fewett. kat sana..hari depa kasi free acc rapid...ngan mcm2 acc lagi

siap ada hadiah logo ...RM1000 tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


sape nak account sila jangan pm aku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE (Antabax @ Nov 5 2008, 03:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sape nak account sila jangan pm aku


Ko xbg tau pun, xde org yg nak pm ko.. hoho tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(amri5987 @ Nov 5 2008, 07:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ko xbg tau pun, xde org yg nak pm ko.. hoho tongue.gif

Betul 3x.. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(Antabax @ Nov 5 2008, 03:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sape nak account sila jangan pm aku


bagi aku jela acc tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku pn nk.. PM yek..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(SetsunaFSeiei @ Sep 28 2008, 06:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
memang laju megaupload ni wink.gif


peeh laju nye mcm na buat ni..ajar skit

QUOTE(BudakKomputer @ Sep 20 2008, 06:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nak share tu bagi yang post tinggi-tinggi... Kadang-kadang diorang ni saje je daftar kat putera.com sebab nak akaun rapidshare... Yang baru post 1 pon ade.... mad.gif


lo xkan xleh kot..br knl ngan putera.com ni hehe..
br belajr it r katakan hehe..blh lah ye hehe

cat pun nk jgk hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada lg x acc tu? PM aku skali... aku pon nak try la.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Megaupload xde ke??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

CODE
User : rapidpiracy.com
Pass : HFZblackhacker
s

sekarang pukul 11.59 am,aku bukak akaun ni.masih valid..byk lagi traffic share left..cepat sementara stok masih ada.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0