• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted · Report post

aku ada 2 akaun megaupload dengan 9k point dan 1 account lagi dah redeem tinggal 21 hari lagi ...

p/s:ok 5 open spot (share dengan member yang post lebih dari 50 atas sebab keselamatan sorry) pm me ;) don't change the pass mkay'

megapq8.png

aku nak....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada x cara nak [email protected] point RS,...?kalu ada kongsi2 la..:blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ada 2 akaun megaupload dengan 9k point dan 1 account lagi dah redeem tinggal 21 hari lagi ...

p/s:ok 5 open spot (share dengan member yang post lebih dari 50 atas sebab keselamatan sorry) pm me ;) don't change the pass mkay'

megapq8.png

aku nak gak...tapi aku punya post ciput je..camana?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pon nak gak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku nak....

check ur pm ;) jangan tukar pass tau n kongsi ngan org lain :P

4 tempat kosong lagi cepat la pm ...sorry untuk bro yang bawah 50 post kalau ada akaun lebih saya akan kongsi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Askum gua Pown Nak Gak nie.... hehe :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Askum gua Pown Nak Gak nie.... hehe :D

ugpm ;) don change pass k ?

3 more room

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro,gua nak satu...

huhuhu :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ala setsuna kau post lambat... aku dah beli account megaupload dah pagi tadi jam 5 pagi... sedih dekat 40 hinggit abis T_T

RS point ada cara dia nak tingkatkan point nye mendadak... tapi kena ada premium account la untuk download file tu.. kasi point tinggi skit... free account tak bleh la...

aku ada program nak naik kan point dia mendadak gitu.. tapi tengok atas tu kena ada premium account... dia bukannye apa, dia cuma tolong kau download file yg dah kau upload guna premium account jadi dapat point la...

sedih aku tak de RS premium T_T...

@setsuna : kau selalu beli 1 month nye ke? tiap tiap kali renew dapat point 9k kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

erm ;) tak beli cumer guna kekerasan + ripped forum memberlist jer anyway ...sorry bro crazy gamer sayer terpost lambat lagipun cuma tinggal 21 hari jer .. 40 ringgit tu untuk braper bulan erk? blh kongsi tak program increase point tu? thx

Edited by SetsunaFSeiei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks again setsuna! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

er..hello askm

ade lagi ke free account premium RS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak pe tak pe... aku beli nak dekat 40 hinggit tu untuk sebulan jadi 27 hari bulan 10 ni expired le...

bleh bleh... ni program dia : DOWNLOAD LA SINI :

ni saja aku upload... lagu dalam cite "akukah tanggang" tu : DOWNLOAD LA SINI :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

biase la...akaun free...manusia ni dh la tamak...lebey2 lg brg free

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tumpang tanye

ade lagi ke account free..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kalau masih ada lagi pm sy juga. Nak juga merasa speed rs ni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahahaha....

ni speed megaupload premium account dengan streamyx package 1Mbs

hahaha.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pukul brpa tu donlot? Leh tahan lajunya . Sedut movie ke...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

memang laju megaupload ni ;)

karmalo9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ada program nak naik kan point dia mendadak gitu.. tapi tengok atas tu kena ada premium account... dia bukannye apa, dia cuma tolong kau download file yg dah kau upload guna premium account jadi dapat point la...

camne? naikkan point mendadak? bleh la extend... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

memang laju megaupload ni ;)

karmalo9.png

fuyoohhh internet kau streamyx ke ape? baper Mbs tu?

camne? naikkan point mendadak? bleh la extend... :rolleyes:

bleh bleh...

aku tak tahu bleh guna lagi ke tak... korang test le dulu... aku tak pernah guna sbb tak ada premium account...

1) download dulu yang aku kasi tu...

2) extract/unzipkannye...

3) open .exe program tu...

4) masukkan premium account username ngan password...

5) tekan check account... pastu tengok le Status dia...

6) masukkan download link untuk download( Guna Account Lain Untuk Upload File )

7) tekan start untuk download...

jadi kena la upload file yang dikena pada tema dan syarat tu... macam 5Mb file kot kalau nak dapat point( korang gi check balik aku dah tak ingat dah ) lagi pun kena ada premium account kalau nak buat benda ni... dia akan download 255 kali tu... jadi siap sedia la free kan hard disk...

Check latest Premium Reward Item

Ni SS aku ambik :

BLAH%20BLAH.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apesal setiap kali aku post dalam satu thread, thread tu terus jatuh/ditinggalkan... sedih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sbb mungkin de soklan2 owg lain yg ditanye x dilayan kowt

huhu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

xde yg nak bagi guna rapidshare yg free lgi ker...???

aku nak guna gak...plss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0