• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted · Report post

tq ultimatez.............aku doakan kau akan dpt keputusan yang cemerlang mase pmr nnti.........selamat menjalani ibdah pose................ ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pung ndak... pm me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

sape nak boleh PM aku..tapi ade job sikit yang korang kene buat..mudah jer...dah buat baru aku share..

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape nak boleh PM aku..tapi ade job sikit yang korang kene buat..mudah jer...dah buat baru aku share..

akaun tu expired smpai bile??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

7/10/2008 ---> aku share dlm 8 orang dulu..

nie pun aku beli dari bro najman..

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

7/10/2008 ---> aku share dlm 8 orang dulu..

nie pun aku beli dari bro najman..

Nak share tu bagi yang post tinggi-tinggi... Kadang-kadang diorang ni saje je daftar kat putera.com sebab nak akaun rapidshare... Yang baru post 1 pon ade.... :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nak share tu bagi yang post tinggi-tinggi... Kadang-kadang diorang ni saje je daftar kat putera.com sebab nak akaun rapidshare... Yang baru post 1 pon ade.... :angry:

jgn risau..aku amik yang dah post 30 keatas la..nak PM aku je bro :lol:

offer sng jer..ko dah ade paypal account lagi sng.. :lol: just register kat satu site jer..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku mau juga nie :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak PM la aku..xkan aku PM korng..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

perhh bro aper tugas dier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam,saya pun nak cuba free rapidshare..sesiapa yang sudi boleh tolong bagi pd sy akaun free tu...Moga :D mendapat pahala berlipat ganda.TQ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape nak kena selesaikan job aku dulu..easy job jer..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

terima kasih daun keladi sesiapa yang buat job 2... :)

aku akan bagi kalau job 2 da selesai..cam smlm aku chat dgn sorg user..die kate dah buat tapi aku check x de..so maaf aku xdpt bagi la..

ok bagi yang dapat gunakan sebaik mungkin jgn selfish k.. :)

aku buka lagi beberapa tawaran kepada sesiapa yang nak rujuk thread INI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

best ar bro ni....bt kerja sikit pun blh dapat akaun rs...saper nak pm la dia...kerja senang jek...aku dah dapat dah..hehehe... :rolleyes:

Edited by ask90

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pung ndak.akaun paypal pung ada!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak PM aku la.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

korang ada account premium megaupload tak?

aku nak guna untuk download carton je... kalau ada kongsi la skit ngan aku...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A ah la kalu ader megaupload pown bagui gak.... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Nape bro,ko ke yang tukar password aritu?macam gelabah je.. :lol::lol:

Salam hormat,

Sorry, tak perasan pernyataan kat atas tu.

JJ ada account RS Premium Valid until: Wed, 21. Jan 2009. Itupun tak guna sepenuhnya so buat apa nak ubah password orang. Tak beretika langsung. Kesian pada mereka yang baru nak try dan gunakan account RS Premium.

Sebenarnya, JJ pun bercadang nak bagi percuma gak tapi sebelum bagi kenalah tanya dulu cara-cara yang selamat agar account tersebut boleh diguna pakai dalam tempoh yang lebih lama dan ramai orang.

Begitulee adanya.

Me kaceh

Edited by jasmanjunid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Salam hormat,

Sorry, tak perasan pernyataan kat atas tu.

JJ ada account RS Premium Valid until: Wed, 21. Jan 2009. Itupun tak guna sepenuhnya so buat apa nak ubah password orang. Tak beretika langsung. Kesian pada mereka yang baru nak try dan gunakan account RS Premium.

Sebenarnya, JJ pun bercadang nak bagi percuma gak tapi sebelum bagi kenalah tanya dulu cara-cara yang selamat agar account tersebut boleh diguna pakai dalam tempoh yang lebih lama dan ramai orang.

Begitulee adanya.

Me kaceh

huhu...lame lagi nak expire :blink: ..better jgn share lagi..menangis x berlagu la nanti kalo ade user tukar password nie..lagi 3minggu nak expired boleh la share..xde la sakit sngt kalo password kena tukar..hehe..ape2 pun terpulang lah..kalo account beli betul2 dari RS guna paypal x de hal kalo nak tunjuk kat cini secara umum sebab kalo diorng tukar password pun boleh dapat balik..email je kat RS dah leh dapat balik..tapi kalo beli kat cini or yang phising punya x de la nak dapat balik.. :lol: cara paling baik melalui PM..stakat nie aku buat cara cam 2 x de yang tukar password lagi..tapi jgn share terlampau ramai yob.. ^_^

p/s pas nie penuh la INBOX ko..hehe..walaupun ko x share lagi dah ade orang mintak.. B)

lagi 1 offer aku dah tamat yer kalo ade lagi permintaan aku x dapat tunaikan dah..k..wassalam

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

korang ada account premium megaupload tak?

aku nak guna untuk download carton je... kalau ada kongsi la skit ngan aku...

sorry for spamming...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kawan2 try lah usha sini

promote skit hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ala tak ader ke orang nak share megaupload premium account...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

ye r...tak kan takde sesape kot yg ade akaun megaupload...nak download ni....

Edited by acer_aspire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku ada 2 akaun megaupload dengan 9k point dan 1 account lagi dah redeem tinggal 21 hari lagi ...

p/s:ok 5 open spot (share dengan member yang post lebih dari 50 atas sebab keselamatan sorry) pm me ;) don't change the pass mkay'

megapq8.png

Edited by aimran

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0